Lovení duchů

Anonymní
22.12.21 13:54

Lovení duchů

Ahojky, vcera jsem si delala test clearblue a objevil se duch. Dnes jsem dělala jiný a nic. Mam nepravidelný cyklus, takze je asi šance, že menses dostanu. Ale nechapu tedy ty rozdílné testy. Stalo se vam to, ze by test od čekárně byl falešně poz.? Přikládám fotky, diky za anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.12.21 13:55

Oprava; od clearblue, ne čekárně

• Citovat
  • Upravit
1299
22.12.21 14:02

Nevidim ducha ani na jednom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
22.12.21 14:05

Mě se možná lehce zdá, že vidím na tom CB… ale než duch bych to nazvala stínek (ale nechci dávat plané naděje, jestli jen vidím, protože to chci vidět :D). Pokud tam něco je, neděs se, že na jiném testu to nejde vidět. Každá značka reaguje jinak. Zkus za pár dní zase CB nebo mamatest, ale používej jen jednu značku :) Já si dost chválím testy z dr maxe a digi CB:)
Co jsem četla tak testy jsou spíše falešně negativní než pozitivní :nevim:… ALe to, že někde se něco objevilo a na jiném ne je opravdu zapříčiněné jinou značkou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 14:09

Jak takovy stinek vznika teda? To je nejaka předzvěst ducha?;( vim, blbá otazka. Mozna uz magořím a vidím, co bych videt chtěla.:(

• Citovat
  • Upravit
1106
22.12.21 14:15

Nění to blbá otázka, když člověk neví, tak se zeptá ( ;) )…tak že to třeba zachytilo nějaké pidi málo hcg, ale nestačí to ještě na ducha nebo silnější čárku… ale říkám, těžko říct, taky to může být jen ryska - ta někdy na testech jde vidět a nesouvisí s hcg :) Já bych být tebou nedělala žádné závěry (i když je to obtížné) a otestovala bych znovu za pár dní…hlavně jednou značkou ať případně máš co porovnávat. kolik jsi DPO? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
22.12.21 14:22

Já bohužel nevidím nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 14:30

No urcite vic jak deset ne. Já mam totiz i dlouhy cyklus 30- 35 dni, dnes je 30. U prvniho ditete jsem otěhotnělA a to jsem nemela menses. Gynekolog uz mi chtel předepisovat léky na ovulaci. Takze u me je to trochu komplikované. Cyklus se mi " upravil" az po porodu. Ja totiz do otehotneni u prvniho ditete nemenstruovala vubec.

• Citovat
  • Upravit
2349
22.12.21 14:32

Mě ten Clearblue přijde slabé pozitivní. Používala jsem je, když jsme se snažili a když jsem těhotná nebyla, byl vždycky bílý jak sníh, falešný nikdy neukazoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.21 14:35
@Pruhovaný_mýval píše:
Mě ten Clearblue přijde slabé pozitivní. Používala jsem je, když jsme se snažili a když jsem těhotná nebyla, byl vždycky bílý jak sníh, falešný nikdy neukazoval.

No právě ja bych to ani jinak neresila, kdyby se mi na tom clearblue nezdála slabá čárka, či duch…ryska…proste ne uplne bilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
22.12.21 14:37

Ale ten cb je citlivost 25 přece ne? To by byl uz duch I na citlivější testu 10,nebo se Pletu? :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.21 14:40
@Anicka2888 píše:
Ale ten cb je citlivost 25 přece ne? To by byl uz duch I na citlivější testu 10,nebo se Pletu? :D

ja vubec nevím. Asi počkám do konce tydne a pokud to nedostanu, udělám si test znovu. Je to ale des, to čekání… 8o

• Citovat
  • Upravit
Anicka2888
22.12.21 14:42
@Anonymní píše:
ja vubec nevím. Asi počkám do konce tydne a pokud to nedostanu, udělám si test znovu. Je to ale des, to čekání… 8o

Uz jsem se dívala tak je citlivost 10 :think: Neboj nejak to dopadne :kytka: Budu držet palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.21 14:44
@Anicka2888 píše:
Uz jsem se dívala tak je citlivost 10 :think: Neboj nejak to dopadne :kytka: Budu držet palce :palec:

diky, dám vědět. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1106
22.12.21 15:06
@Anonymní píše:
No urcite vic jak deset ne. Já mam totiz i dlouhy cyklus 30- 35 dni, dnes je 30. U prvniho ditete jsem otěhotnělA a to jsem nemela menses. Gynekolog uz mi chtel předepisovat léky na ovulaci. Takze u me je to trochu komplikované. Cyklus se mi " upravil" az po porodu. Ja totiz do otehotneni u prvniho ditete nemenstruovala vubec.

Já mám ty samé dlouhé cykly 30-49 (po nasazení Gynexu a inofolicu jsem měla průměrně 30-34), proto jsem začala měřit BT, ducha jsem měla už 9dpo. Což bylo zvláštní, ale měla jsem :D každoopádně někomu se ukáže dřív někomu později. určo bych se otestovala za pár dní CB stejným typem jako jsi teď testovala :)Dej pak vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí