Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu. Před rokem jsem vysadila depo proveru. Dva měsíce žádná ms. Dr. mi zjistila cystu na vaječníku. Nyní vše v pořádku. 3 měsíce se snažíme o miminko. Poslední ms byla 26.11. zatím pořád nic jenom špinění. Bolí mě prsa a rapidně se o dvě čísla zvětšili, vadí mi některé vůně, a cítím se divně. Myslíte že se jedná o tehu? Dělala jsem si dva testy oba negativní, máte někdo také zkušenosti?? Předem děkuji za vaše názory
![]()
@Luca639 já měla pozitivní test až sedm dní po vynechání menstruace
, předtím jsem jeden zkoušela a nic…
@Elea9 píše:
@Luca639 já měla pozitivní test až sedm dní po vynechání menstruace, předtím jsem jeden zkoušela a nic…
Myslíš že můžu být těhotná i když jsem ještě ráno spinila? Příznaky Ms vůbec necítím
A už se to docela táhne ty nevolnosti a bolest prsou docela ráda bych aby se ukázali dvě čárky
![]()
@Luca639 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Před rokem jsem vysadila depo proveru. Dva měsíce žádná ms. Dr. mi zjistila cystu na vaječníku. Nyní vše v pořádku. 3 měsíce se snažíme o miminko. Poslední ms byla 26.11. zatím pořád nic jenom špinění. Bolí mě prsa a rapidně se o dvě čísla zvětšili, vadí mi některé vůně, a cítím se divně. Myslíte že se jedná o tehu? Dělala jsem si dva testy oba negativní, máte někdo také zkušenosti?? Předem děkuji za vaše názory![]()
TAK to ti rostou kozy před očima ![]()
Nemyslím si že zrovna v prvních dnech tehu by se z tebe stala mlékárna ![]()
A ten čich? Bych si raději udělal antigenní test ![]()
@JiříkMazlík Nereagujte, nikomu tím nepomáháte. A covid dostanete leda vy pane vtipalku. Styďte se!!
![]()
@Luca639 píše:
Ahoj holky, prosím o radu. Před rokem jsem vysadila depo proveru. Dva měsíce žádná ms. Dr. mi zjistila cystu na vaječníku. Nyní vše v pořádku. 3 měsíce se snažíme o miminko. Poslední ms byla 26.11. zatím pořád nic jenom špinění. Bolí mě prsa a rapidně se o dvě čísla zvětšili, vadí mi některé vůně, a cítím se divně. Myslíte že se jedná o tehu? Dělala jsem si dva testy oba negativní, máte někdo také zkušenosti?? Předem děkuji za vaše názory![]()
A už máš po termínu ms? Pokud jo, tak si skoč jako samoplátce na krev. Pokud ne, testuj až po vynechání.
@JiříkMazlík někdo to tak má..mě se na začátku těhotenství taky hodne zvětšily..během týdne tak že sem se skoro nenacpala do svatebních šatů (na zkoušce mi byly akorát) bylo to teda mezi 7-8 týdnem… Potom už se nezvetsovaly..až po porodu se nalily mlekem
Jak dlouhý máš cyklus? Pravděpodobně máš ještě 5 dní do menses, takže test ukázat nic nemusí. Nekolikrát do roka mám před menses stejné příznaky jako ty, včetně neuvěřitelně bolestivých prsou.
@Luca639 Ahoj,zkus si zajít na krev. S ms to máme podobne, u mě byla poslední 27.11.A včera 24 dc, jsem mela 200 hcg.Budu ti držet palce ![]()
Já bych klidně ještě počkala a test třeba za týden dva zopakovala. Na gyndu se stejně hned neběží, takže bych byla v klidu, protože tím by se nic nezameškalo…
Jinak bolestivá prsa a zpoždění mívám občas taky. Nejspíš hormony no. S těhotenstvím to nemělo společného ani jednou vůbec nic…
Dobrý den, chci se zeptat jsem 24 Dc a jelikož mi bylo zle, bolest hlavy, bolest prsou udělala jsem si těhu test a vyšel pozitivní. Menstruaci by jsem měla dostat cca za 6 dní. Ovu proběhla kolem 9-11dc. Je to možné? Díky
@Nany002 Jasne ze to je možné. Ja si včera zasla na krev, byla jsem 24 dc a hcg 200.Testy různých značek pozitivní. Tak si zkus zajít jako samoplatce ![]()
@Anicka2888 já si říkala, jestli ti není ještě moc brzy.. jo dobrý nápad zajdu, děkuji
![]()