Luxusní věci pro holčičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
959
15.1.15 14:06

Luxusní věci pro holčičku

Ahoj holky, hledám maminku, která má již větší holčičku a od které bych pravidelně odebírala věcičky pro naši malou, která se má v březnu narodit. Potrpím si na značky Next, Gant, Mothercare, Ceremony, Ralph Lauren, Mayoral, Replay aj. Věcičky kupuji nové, ale pokud by se zde našla maminka, která by tyto kousky měla na prodej, ráda bych od ní brala pravidelně po více kusech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
15.1.15 14:07

@Nicol-8 zkus kontaktovat @alchien ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.1.15 14:13

Z nextíku po holkách mám hodně, jen tedy asi chceš jen do 1 roku že? Musela bych se podívat pár věcí mám i nových a už to nemá kdo vynosit, nebot se nám měla narodit holčička dnes se starší začnu přebírat jen 1 krabici rozbily mi ji a na zbytek se raději podívám až po porodu. Bojím se krabici otevřít, ale ta 1 krabice je jistota nebot už mi přetéká i klučičími hadříky tak se ti můžu mrknout nevím co v ní tedy zrovna je zda nejsou víc ty holčičí v dalších krabicích.
Ale už máme potvrzeno 3× kluk a počtvrté je se mi trapný už ptát ono je to jedno jen at bobek vydrží :hug:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
15.1.15 14:16

No a po porodu až se snad dočkám budu likvidovat od 1-3 let tam je nextíku Nelinka vyrostla na nextíku aby holky byly stejný, ale už se mi to zdá šílené Nikolka tedy neremcá, ale už jim kupuji spíš jen Nikolce.

A do toho se mi moc nechce ale to bych mla dělat taky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
959
15.1.15 14:16

@Marry11 super,tak mi pak napiš a určitě se domluvíme :) jj přesně tak, věcičky tak do toho jednoho roka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.1.15 14:37

No pár věcí mám vytažených a pár fakt asi v 4 krabicích do toho asi 1 roku doufám, že to nebude už nutné já se to i bojím prodat kdyby nám to zas nevyšlo :roll: ale prý se dočkám tak se chci podívat dnes odpoledne do té polorozbité nedá se zavřít a mám tu novou do které to jen naskládám vyperu to po porodu už nikdy víc dopředu takže jak uvidím právě holčičí věc tak ji hodím zas do jiné škatule :roll:
to už bude hotovej blálzinec ve škatulích proto ty větší od 92-nelikviduju Neli to nechávám ve skříni mně by už kleplo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
15.1.15 14:38

Z markespencera tam mám kytičkovaný bodyčka uplně nové ještě neprané to vím a punčocháče 0-6 měsíců nový no nevím musím se podívat můj tvrdil že malej ty punčochy klidně v květnu vynosí :mrgreen: :mrgreen: a prý kytičky mu vůbec nevadí :mrgreen: až se celej spotí tak tedy řekl asi teda to prodáme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
15.1.15 14:39

Ale muž mně zakázal ted se namáhat takže já udělám jen tu 1 krabici kdyby tam bylo něco extra tak nafotím jako 1 fotku no dám vědět :mrgreen: takže já rozkazju ostatní konají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
959
15.1.15 14:43

Dobře :) děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2643
15.1.15 14:50

@Marry11 Až budeš po porodu likvidovat větší oblečky, můžu se stavit do fronty? Brala bych nextik od velikosti 92 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
15.1.15 15:00

Určitě mám tu i mikinku už v pořadí velikost 3 roky ji je už malá budu lovit krabici jenže s mými starostmi 50dnů mně asi zničí abych nerodila předčasně už ted mám stres tak jen lovím krabice a pa khura prodat celej barák už další dítě nikdy stačí za ty nervy to nestojí už ted mám poslední nervy co mi zbyly

rodina je klidná jak angličani, mamka už si planuje v 6ti nedělí mně pomáhat kdyby náhodou jsem toho měla moc :mrgreen:

já se určitě podívám na ty pidi oblečkyk manžel už tu šílí kolem je tu hader ale řekla jsem mu že teda růžovej nebude a snad to teda výjde tentokrát ani neperu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
15.1.15 15:04

Mám tam určitě tu krásnou stromečkovou mikinku zda znáš z nextu jak pidi myslím velikost 74 tak ve velkém 98 tu Nela no nosí spíš vytáhne a stratí
já to nafotím jako celek co najdu v tom pidi tak snad k večeru
ted ležím dokud tu nebude blázinec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12067
15.1.15 15:13

@Nicol-8 take muzu něco nabídnout viz výše zminene + am. Carters… Estli mas zájem klidne pis SZ, jsme z prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
15.1.15 16:12

Ahoj pokud chces luxusni veci mam po dceri svetrik od Gucciho jednou oprany a fungl novou mikinku od versace. U obou velikost na 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
15.1.15 16:16

@lenaa5 můžeš mi poslat do soukromé zprávy foto? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat