Máte načančané holčičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ariadne
13.1.15 22:11

Máte načančané holčičky?

Pěkný večer,

jen tak téma pro odlehčení. Napadlo mě to, když jsem malé sháněla tuniky, šatičky a říkala si, jaká to bude fešanda. Je jí 18m a zatím moje snahy o to mít načančanou holčičku bojkotuje :-D

Asi to bude teplákový typ než na halenku. Je mi jasný, že v 18m to nechápe a je jí to putna, co má na sobě. Nechci to přehánět, ale třeba legíny a šatičky bych jí dala.

Potkávám ale dost holčiček mladší i věku malé a jsou čisté a hezky oblečené, nic si neušpiní, nesvlékají atd :-) Radost pohledět.

Jsou takové i mezi vámi nebo prostě většina holčiček je spíš sportovnějšího ražení?

:kytka: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4176
13.1.15 22:14

Viděla bych to, jaká maminka, taková dcera.Moje holčika chodí čistá a upravená, ale nosí tepláčky a rifle.Do sukýnek ji oblékám příležitostně, akorát vlétě jsme si šatičky docela uily, bylo to jednoduchý oblékání :) Je jí taky 18měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
13.1.15 22:14

Nemám na to nervy mít dceru načančanou. Naprosto chápu, že v teplákách a mikče je jí líp :mrgreen: legíny a šatičky ji dávám vyjímečně, třeba na návštěvu. Beru to tak, že je to dítě co si chce hrát a cítit se pohodlně, ne výstavní pejsek :lol: Je jí 18m

Příspěvek upraven 13.01.15 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
13.1.15 22:16

@Ariadne tohle je hlavní důvod, proč jsem strašně ráda, že mám kluka. Má čtvery tepláky, pár punčocháčů, pár triček a pár mikin a do jara, než přijde čas na kraťasy, se o nic nestarám :)

Být tebou bych se na to vykašlala… času bude dost a pak budeš ráda, když ty šatičky atd. vůbec zvládneš ufinancovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
13.1.15 22:17

Já mám dvě modelíny - téměř 6 a 3,5. Obě jsou schopné se převléknout několikrát denně a umí sladit co k čemu pasuje. Chtějí typický holčičkovský věci, tepláky na ně dostanu jednou za hodně dlouhý čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.15 22:17

@Iveta1981 Jo to je pravda. Maminky jsou taky vystajlované :-D Já chodím rifle, rolák, mikina, sport. bunda. Spíš na jaro nosím sukně, halenky.

• Citovat
  • Upravit
53
13.1.15 22:18

Nacancane jdou maximalne k fotografovi. Nevim proc by mely na pisku, prolejzkach a pri cvachtani v potoce byt vyfintene. Jsme stale venku, kde se hrabou v hline a lezou v trave. Obleceni pro ne musim mit hlavne plne funkcni a pohodlne. U nas se nenosi ani rifle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.1.15 22:18

Já mám dva kluky 3 a 5let. A když jsem staršímu koupil takový krásný moderní oblečky, vypadal na 10(je dost velký) a fakt k nakousnutí. I spolužačky mu říkaly že mu to moc sluší, ale on raději vytahaný tričko s práškem skoč do pole (letado z pohádky).Takže zatím mám taky smůlu.
Z druhé strany tomu mladšímu můžu dát bílé tričko dva dny po sobě do školky. Jediný flek má na zádech jak po měm hodil spolužák rohlík s pomazánkou(nejde vyprat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.15 22:20

@kacz nakupuju jí to v bazarech - nové max z Lidlu, takže naštěstí u nás Next, HM, CA nehrozí.

Jooo kluci to mají jednodušší. Je těžký se v obchodech prokousat růžovou, fialovou atd :-D

@Karleon a tos je takhle oblékala od mala nebo nějak samy?

• Citovat
  • Upravit
15977
13.1.15 22:21

Pro mě je hlavní její pohodlí. Ale to i s dobře zvoleným materiálem na šatičkách lze. :mrgreen:
My máme tak krásnou dceru, že i v teplácích vypadá dokonale, takže extrémní čančání netřeba. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
13.1.15 22:22
@Karleon píše:
Já mám dvě modelíny - téměř 6 a 3,5. Obě jsou schopné se převléknout několikrát denně a umí sladit co k čemu pasuje. Chtějí typický holčičkovský věci, tepláky na ně dostanu jednou za hodně dlouhý čas.

Myslím, že tohle nás taky čeká, ale proč ne, za mě to nešlo, za totáče nikde nic nebylo a mamka tolik chtěla mít slečinky :) tak nám šila. Myslim, že většina holčiček k tomu dojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
@Helennka píše:
Nacancane jdou maximalne k fotografovi. Nevim proc by mely na pisku, prolejzkach a pri cvachtani v potoce byt vyfintene. Jsme stale venku, kde se hrabou v hline a lezou v trave. Obleceni pro ne musim mit hlavne plne funkcni a pohodlne. U nas se nenosi ani rifle.

no právě, všude vleze, takže i růžové tepláky jsou špinavé. Jediný příležitosti, kdy ji udržím čistou je cesta na plavání, do herničky MC a na cvičení děti. Odpo ven to nehrozí

• Citovat
  • Upravit
56275

@Ariadne mám vysněnou holčičku, na růžovou barvu a kanýrky si nepotrpím, ale ráda ji mám vyparáděnou. Slečna ale moje snahy bojkotuje, nejraději je v teplákách, jak se přiblížím se šatičkami nebo sukýnkou, vrtí hlavou, dělá nenene a zdrhá. To samé s gumičkou nebo sponkou do vlasů :mrgreen: V roce jsme ji na focení chtěli na hlavičku naaranžovat čelenku, no nezadařilo se. Nevydržela tam ani pět vteřin :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
@kacz píše:
@Ariadne tohle je hlavní důvod, proč jsem strašně ráda, že mám kluka. Má čtvery tepláky, pár punčocháčů, pár triček a pár mikin a do jara, než přijde čas na kraťasy, se o nic nestarám :)Být tebou bych se na to vykašlala… času bude dost a pak budeš ráda, když ty šatičky atd. vůbec zvládneš ufinancovat.

Pěkně, výstižně napsáno :potlesk:
Cítím to stejně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
13.1.15 22:23
@Elilen píše:
Pro mě je hlavní její pohodlí. Ale to i s dobře zvoleným materiálem na šatičkách lze. :mrgreen:
My máme tak krásnou dceru, že i v teplácích vypadá dokonale, takže extrémní čančání netřeba. :jazyk:

tohle by si měly dát všechny maminky tetovat :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat