Máte načančané holčičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30627
13.1.15 22:30

Ne, je celá já, a já jsem celá moje mamka 8)
Sukni má tak jednou za rok, šaty jí nevadí, ale nejlepší jsou obyčejné bavlněné. Na kanýrky ji neužije. Je to divoženka, nejlepší jsou tepláky a tenisky.

Příspěvek upraven 13.01.15 v 22:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
13.1.15 22:31

Mam dvě holky… 9 let a 6 měsíců…větší už má svůj styl…úzké jeans, tričko, šátek…no ale taky občas škemrá o copánky, aby měla vlnité a vezme si šatičky a je jako princezna. Mimčo má hodně růžových věciček, ale vše pohodlné…pár šatiček pro ni také mam. Na písek budou stejně tepláčky a tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.15 22:31

@mooch základ je nelpět na tom oblečení, ptž to je pořád jen oblečení. Nepůjde v hedvábných šatech, že?

• Citovat
  • Upravit
6611
13.1.15 22:32
@Xverunka píše:
) Jestli bude po mě, tak si stejně to čančání neužiju dlouho.

už jsem se lekl že počítáš s tím že si brzo narazí chlapa a odstěhuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
@Fima píše:
Hm, jednodušší asi jo. Je to všechno tmavý a fádní. Málokdy narazím na něco, co se mi pro kluky opravdu líbí. Ráda je oblékám barevně a vesele a takové oblečení až tak moc často nevídám. Takže ono obojí má asi svoje. :?

máš pravdu, už jen koupit zimní bundu, aby nebyla šedivá, černá nebo tmavě zelená bylo umění. A pokud se vyhýbáš ještě spidermanům, transformerům či kterých příšer, tak teprve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176

@LadyTommy :mrgreen: :mrgreen: myslela jsem spíš, sportovní maminka=dcera a naopak. yslím, že prase by jsme musely být všechny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.1.15 22:33

Já MD trávim v teplakach a teniskách, vzhledem k tomu, že jsme s dcerou byly pořád venku vedlo funkční oblečení, kromě léta, kdy mi šatičky přišly praktický. Jednoho dne se však probudila a řekla sama, že chce oblíct šaty a od té doby se to s námi táhne. Ale na druhou stranu si nákup těch krásných holčičích šatiček a sukýnek užívám, i když na růžovku si nepotrpím :oops: :lol: Třeba lakování nehtů vůbec neobjevila u mně, ale u kamarádek a to se s námi taky táhne, o používání parfému nemluvě…je jí 30 měs. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.1.15 22:34
@Moise píše:
máš pravdu, už jen koupit zimní bundu, aby nebyla šedivá, černá nebo tmavě zelená bylo umění. A pokud se vyhýbáš ještě spidermanům, transformerům či kterých příšer, tak teprve :mrgreen:

Přesně. Mě se to tááááák nelíbí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
13.1.15 22:35

@Ariadne Omlouvám se, že ti do toho vstupuju trochu OT, ale kdybych měla holčičku, tak bych chtěla takovou, jako je ta tvoje, než načančanou pecku, co sedí na zadku v kočárku.
Mám kluka, je to pěkný divoch, takže pohodlnost oblečení je na prvním místě, ale jak píšeš, že kluci to mají jednodušší, tak jak kdy. Taky bych mu ráda dala občas něco hezkého, co bude vyčnívat z modro-šedo-zelené nudy, což už tak je dost těžké, ale ještě aby to bylo zároveň pohodlné, to jako by člověk hledal jehlu v kupce sena :zed: Teď jsem se naštvala, protože jsem pro něj nenašla žádný svetr, který by vyhovoval a líbil se mi, tak mu ho pletu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
13.1.15 22:36

Jinak k otázce, ráda si holky čančám, sama pro sebe na to nejsem, pro sebe si jdu nakoupit jednou za půl roku, holkám kupuju každý měsíc hromady oblečení :oops: ale máme spíš praktičtější věci, užívám si barevných bundiček, vtipných ponožek, kvalitních botiček apod. Šatičky a sukýnky nějaké máme, ale vzhledem k tomu, že holky jsou raraši, co pořád někde lezou, visí, něco někde mažou, tak nosí víc kalhoty. Milují různé korálky, sluneční brýle… toho máme hodně, ale absolutně bojkotují učesané vlasy.

vždycky když potkám nějakou maminku s dítkem, co má rovnou pěšinku, uhlazené culíčky, sponečky, bílou bundičku a světlé kalhoty, tak si říkám, jak se takové děti vyrábí :mrgreen:

je ale fakt, že co jsme měli ve školce pár takových holčiček, tak to byly chudinky bez pořádného dětství, co stály celé „venčení“ u plotu a bavily se o dospěláckých věcech :nevim: houpačka bylo jejich maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11070

Teda vy mate starosti :) Moje holky 16 mes. nosi teplaky a body s dlouhým rukávem porad, a co.Na vánoce jsem prohrabala skrin a mely teda saticky, nevadily jim, ale presto v blbinach trochu prekazely. V lete jsem záviděla maminam s klukama, ze na tmavomodrych teplakach nejsou vidět zelený kolena :) No uz jsem jim koupila taky par tmavých na zahradu :) Ale pravda, ja taky radši spis funkční oblečení než eleganci, takže az ty šaty začnou vyžadovat, budu trpět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499

@Ariadne Tak mám dvě holky, starší byla první vnouče v obou rodinách, takže měla všechno oblečení nové a typicky holčičí. Druhá dědí po první. Ale nikdy jsem jim teda nedávala přednášky o tom, co s čím kombinovat a co si kdy obléknout :-D Myslím, že to mají v sobě stejně jako touhu stát se princeznou nebo hru na rodinu a na porod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398

Kluci i holka mi musi ladit, uz pri nakupovani ladim oblibene barvy s neutralni sedou, cernou,bilou.Ale.chodime.hodne.do lesa, na statek k prarodicum, do. parku, tam volim funkcni, pohodlne obleceni, jen rada resim ty barvy :mrgreen:

Do centra, restaurace, nakupy oblikame dziny a jine.mene.pohodlne. obleceni,ale.uz pri nakupu myslim na gumu v pase a pohodlny material. Saticky atd. taky,ale.jen s leginam a bavlnene povetsinou…Stejne.jako.ja se radi cesou, davaji balzam.na.rty a holka.je.blazen.do sminek,ale.to holt.ma.po mamince :) Ale. i kluci se. velmi radi oblekaji a maji radost z novych bot, kalhot atd…

Deti mam. hezky prirozene. sladene, zajimave moderne. oblecene,ale.je mi cizi takovy ten.styl cepice s usima. mickye mouse pro petilete sourozence, holka. v ruzovem.od hlavy az k pate a kluk v modrem takte :mrgreen: To je pro.me.kyc hroznej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
13.1.15 22:38

@Hoa Mai jestli je něco horšího než dobré rady do života od mámy v dospělosti, je to vlastnoručně pletený svetr v dětství… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.15 22:39

Dcera 2,5 roku. Do města, na návštěvu, slavnostnější chodí načančaná a sladěná, ulítáváme na nextu a H&M.
Na doma chodí v teplákových soupravách, tunčkách a leginách, prostě pohodlně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat