Máte načančané holčičky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@marrlinka je to tak. Protože hodně mamin nechce mít celé holčičky růžové, třeba jak byly v Lidlu ty nepromokavé soupravy, tak hodně braly klučičí tmavší kalhoty a k tomu holčičí bundu. Protože ono jako světle růžové kalhoty jsou hezké na obrázku, ale horší je to s praktičností ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne píše:
@marrlinka jenze je vsechno ruzovy. Holt kazdy ma to svoje. Ale takovy chlapecek v mansestrakach a v kosilce je preci fesak
jo je, jenže to by nesměl vyvádět, sotva vidí cokoliv s límečkem. Já mám teda k tomu všemu doma ještě takový exemplář, který dokáže ráno stropit scénu kvůli tomu, že chce modré rukavice a ne ty černé
a že si přece nevezme to trapné tričko s letadlem a zrovna nutně potřebuje to, které je v prádle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
no toho mého už málem trefilo a to ještě netuší, že bude zřejmě hůř![]()
![]()
Se musim smat, kdyz si ho predstavim, jak by mel jednou cesat culiky a davat sponky. Neumi umotat ani cop, i kdyz je jinak sikovny
- Citovat
- Upravit
Mě růžová nevadí
Nesmí jí být moc, ale zvládla jsem to i s růžovým kočárem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise hmmm takze i kluci chteji chodit vystajlovany ![]()
No ja puvodne v lidlu chtela ruzovou kombinezu, ale nemeli a doladila jsem modrou ruzovyma snehulema a cepici, salou. Vetsinou se snazim kupovat neutral, ale zrovna ty snehule meli posledni a ruzove ![]()
- Citovat
- Upravit
Mam dva starsi kluky a oblikala jsem je vzdycky pekne a rada, ale samozrejme podle prilezitosti, na pisek teplaky, do mesta rifle… starsi uz si rano vybira, co si vezme na sebe do skoly, obcas si da gel na vlasy, jako proc ne. Obleceni jsem na ne kupovala bud nove next, HM, nebo na MMB. nastesti oba dva si doted nechaji ode me poradit a nevadi jim, kdyz jim pripravim obleceni ja.
Holcicka nosi vse mozne, teplaky i saticky, jeste je asi mala, aby si rikala co chce, takze co ji dam, to nosi, ale nacancanou ji nemam, to bych nerekla, bohuzel sponky zatim nechce, uhyba hlavickou nebo si to hned serve dolu
takze i kdyz ji pekne obliknu, tak vlasy ma vsude mozne a nacancana neni.
ja nosim spis sportovni obleceni, to same manzel, takze myslim, ze ani nase holcicka nebude zadna modelina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obcas se mi stane trapas, ze se dame do reci s ditetem v modrem, hnedem obleceni. Oslovim jako kluka a jsem upozornena, ze to je holka.
Jednou se znamym prodojil syn, tak jsem jim na prevleceni nabidla ruzove puncochace s hello kitty a radsi jeli domu ho prevliknout, ze mu je neoblecou ![]()
- Citovat
- Upravit
@eva0209 doufam,ze kriklave ruzovy
tuhle jsem videla takovou barvu fuchsiovou a vypadal super. My poridili zeleny
kvuli neutralu pro druhe
- Citovat
- Upravit
@Karleon píše:
Já mám dvě modelíny - téměř 6 a 3,5. Obě jsou schopné se převléknout několikrát denně a umí sladit co k čemu pasuje. Chtějí typický holčičkovský věci, tepláky na ně dostanu jednou za hodně dlouhý čas.
Mám to samé (dcera 4), bohužel i s tříletým synem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne to je klasika, já jsem jednou měla malou myslím v růžové bundě, má dlouhé vlásky a náušnice, prostě vypadala jak holčička a ona se mě zeptala, jestli je to kluk nebo holka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka píše:
Jo, to si holka jen myslis. Sehnat na kluka obeceni je kumst. V obchode pet divcich bund a jen jedna klucici a jeste k tomu hnusna. Kalhoty to same. Ve vyprodeji vystavni kousky na holcicky, pro kluka nic.
A neni to jen muj pocit. Svagrova ma dvojky a taky nadava, ze na kluka nemuze nic sehnat, zatimco na holku maji mraky supr veci za babku.
Ja si v obchode vzdycky rikam, ze maminky holcicek si musi pri nakupech chrochtat
A víš proč? protože maminky holčiček, když nechtějí mít všechno růžový, tak musejí kupovat i klučičí věci. Takže těch je pak logicky míň ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne křiklavě né
takový malinový řekla bych
i na druhé jsem pomyslela před pořízením kočárku, ale tento druh se dá celý převléct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise to se mi stalo hodněkrát
růžový kočár v něm holčička s culíčkem v růžovém ohozu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snazim se, ale proti zdejsim detem vypadame jak socky od popelnic
moje nesnese na hlave ani sponku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit