Máte načančané holčičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
13.1.15 23:01

Mám holčičku, která se ráda parádí asi od té doby, co chodí do školky, tedy od 3 let. V 18-ti měs. je jim asi jedno, co mají na sobě, max. tak preferují určité krásné barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
13.1.15 23:02
@LadyTommy píše:
@ulice tohle „ladění“ taky nemám ráda. A taky se mi nelíbí, když jsou sourozenci jako vejce vejci, mám holčičky o rok od sebe a příbuzenstvo mě pořád zásobuje haldou stejných kompletů. Třeba pyžámka mi přijdou roztomilé, když je vidím vedle sebe spinkat a jsou si taaak podobné, ale když jdou ven, jsem ráda, když má každá svou osobnost.

Jojo, ja takhle. potkala klucika s holcickou, ona. ruzova, on. tyrkysove modry, oba cepice s mickym :mrgreen: A nebyli jim.dva,kde. by se to jeste dalo :mrgreen:
Prave, kazdy ma.svou osobnost a timhle.ji teda zabijou dokonale :mrgreen: (mysleno jen. z hlediska obleceni, prvniho dojmu).
Nam.se segrou mamka.sila,pletla. stejne. oblecky, vsichni dospeli to. chvalili, my to. nesnaseli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
13.1.15 23:03

@Ariadne holčičky jsem si také činčala :P Když jdou do školky, tak zjistí, že správné holčičky mají nosit růžovou barvu a začnou se i více parádit… Do té doby je to tak nebere… Neboj, určitě to přijd i u vás :kytka:

Příspěvek upraven 13.01.15 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
101452

Děti ladím tak, aby měli kalhoty či tepláky, triko, minikinu, bundu a čepici a to pokud možno každý svoje vlastní :mrgreen: jo a aby to nebylo od bahna, než dojdou těch 5 metrů k autu, pokud někam jedeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.15 23:12

@Eveelin po tyhle diskuzi mozna radsi budu chtit, aby se z ni ta paradnice nestala :jazyk: manzela by urcite trefil slak.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
13.1.15 23:13
@RadkaCh píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

Co spamujes :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2160
13.1.15 23:13

Taky mám doma holčičku :mavam: většinou nosí sportovní oblečení a barvy ladím :think: sama to mám ráda :dance: Na vlasech sponku snese, ale většinou déle vydrží culík :lol: Na pískoviště jde sladěná a odchází špinavá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nejsem moc ta maminka co zakazuje, že se nesmí dělat tohle, aby se nezamazala :P Jediné co jí vadí, jsou špinavé boty :nevim: ale jestli má černou pusu, ruce, kolena jí je úplně fuk :potlesk: to by mohla mít obsah pleny až na zádech, ale boty musí být špígl nágl :lol: :lol: :lol: 21m :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.1.15 23:15
@Ariadne píše:

Jooo kluci to mají jednodušší. Je těžký se v obchodech prokousat růžovou, fialovou atd :-D

Jo, to si holka jen myslis. Sehnat na kluka obeceni je kumst. V obchode pet divcich bund a jen jedna klucici a jeste k tomu hnusna. Kalhoty to same. Ve vyprodeji vystavni kousky na holcicky, pro kluka nic.
A neni to jen muj pocit. Svagrova ma dvojky a taky nadava, ze na kluka nemuze nic sehnat, zatimco na holku maji mraky supr veci za babku.
Ja si v obchode vzdycky rikam, ze maminky holcicek si musi pri nakupech chrochtat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
13.1.15 23:15

@eva0209 Tak to naše nesmí mít ruce od jídla, jinak může mít bláto až za ušima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.15 23:16

Jinak domaci pletene, hackovane je super. Kez bych na to mela ruce a hlavu. Na jaro jsem male chtela poridit hackovane saticky. Jeste ale uvidime.

Aktualne nosi teple teplaky s kaclem, ktere sila tchyne pred 30lety na manzela a jsou pekne.

• Citovat
  • Upravit
9659
13.1.15 23:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
13.1.15 23:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
13.1.15 23:18
@Ariadne píše:
@Eveelin po tyhle diskuzi mozna radsi budu chtit, aby se z ni ta paradnice nestala :jazyk: manzela by urcite trefil slak.

no toho mého už málem trefilo a to ještě netuší, že bude zřejmě hůř :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
13.1.15 23:19

@marrlinka jenze je vsechno ruzovy. Holt kazdy ma to svoje. Ale takovy chlapecek v mansestrakach a v kosilce je preci fesak :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat