Máte načančané holčičky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mám holčičku, která se ráda parádí asi od té doby, co chodí do školky, tedy od 3 let. V 18-ti měs. je jim asi jedno, co mají na sobě, max. tak preferují určité krásné barvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyTommy píše:
@ulice tohle „ladění“ taky nemám ráda. A taky se mi nelíbí, když jsou sourozenci jako vejce vejci, mám holčičky o rok od sebe a příbuzenstvo mě pořád zásobuje haldou stejných kompletů. Třeba pyžámka mi přijdou roztomilé, když je vidím vedle sebe spinkat a jsou si taaak podobné, ale když jdou ven, jsem ráda, když má každá svou osobnost.
Jojo, ja takhle. potkala klucika s holcickou, ona. ruzova, on. tyrkysove modry, oba cepice s mickym
A nebyli jim.dva,kde. by se to jeste dalo ![]()
Prave, kazdy ma.svou osobnost a timhle.ji teda zabijou dokonale
(mysleno jen. z hlediska obleceni, prvniho dojmu).
Nam.se segrou mamka.sila,pletla. stejne. oblecky, vsichni dospeli to. chvalili, my to. nesnaseli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne holčičky jsem si také činčala
Když jdou do školky, tak zjistí, že správné holčičky mají nosit růžovou barvu a začnou se i více parádit… Do té doby je to tak nebere… Neboj, určitě to přijd i u vás ![]()
Příspěvek upraven 13.01.15 v 23:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti ladím tak, aby měli kalhoty či tepláky, triko, minikinu, bundu a čepici a to pokud možno každý svoje vlastní
jo a aby to nebylo od bahna, než dojdou těch 5 metrů k autu, pokud někam jedeme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eveelin po tyhle diskuzi mozna radsi budu chtit, aby se z ni ta paradnice nestala
manzela by urcite trefil slak.
- Citovat
- Upravit
Taky mám doma holčičku
většinou nosí sportovní oblečení a barvy ladím
sama to mám ráda
Na vlasech sponku snese, ale většinou déle vydrží culík
Na pískoviště jde sladěná a odchází špinavá
Nejsem moc ta maminka co zakazuje, že se nesmí dělat tohle, aby se nezamazala
Jediné co jí vadí, jsou špinavé boty
ale jestli má černou pusu, ruce, kolena jí je úplně fuk
to by mohla mít obsah pleny až na zádech, ale boty musí být špígl nágl
21m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne píše:Jooo kluci to mají jednodušší. Je těžký se v obchodech prokousat růžovou, fialovou atd
Jo, to si holka jen myslis. Sehnat na kluka obeceni je kumst. V obchode pet divcich bund a jen jedna klucici a jeste k tomu hnusna. Kalhoty to same. Ve vyprodeji vystavni kousky na holcicky, pro kluka nic.
A neni to jen muj pocit. Svagrova ma dvojky a taky nadava, ze na kluka nemuze nic sehnat, zatimco na holku maji mraky supr veci za babku.
Ja si v obchode vzdycky rikam, ze maminky holcicek si musi pri nakupech chrochtat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva0209 Tak to naše nesmí mít ruce od jídla, jinak může mít bláto až za ušima…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak domaci pletene, hackovane je super. Kez bych na to mela ruce a hlavu. Na jaro jsem male chtela poridit hackovane saticky. Jeste ale uvidime.
Aktualne nosi teple teplaky s kaclem, ktere sila tchyne pred 30lety na manzela a jsou pekne.
- Citovat
- Upravit
@Ariadne píše:
@Eveelin po tyhle diskuzi mozna radsi budu chtit, aby se z ni ta paradnice nestalamanzela by urcite trefil slak.
no toho mého už málem trefilo a to ještě netuší, že bude zřejmě hůř
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka jenze je vsechno ruzovy. Holt kazdy ma to svoje. Ale takovy chlapecek v mansestrakach a v kosilce je preci fesak ![]()
- Citovat
- Upravit