Máte načančané holčičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
14.1.15 09:27

Malá je starší, ale volánky a sukně miluje. Ale jinak je děsný prase :mrgreen: Dneska se do školky děsně vyhastrošila :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.1.15 09:38
@tatranka1 píše:
přesně a Sofinka je otrávena že si nemůže pořádně hrát, matka, že ji furt okřikuje, tak jdou radši rychle buď do obchoďáku nebo domů :zed:

Taky je mi těch dětí líto. Na podzim u nás hodně pršelo a bylo bláto, mlaďoch zrovna začínal chodit a moc se mu v kočárku sedět nechtělo. Tak jsme chodili na dětské hřiště, tam samozřejmě všechno mokré, takže měl šusťáky, nepromokavé rukavice, protože ještě sem tam popolezl po čtyřech, a bylo. Dávala jsem ho na houpajdu, na skluzavku, když byl moc mokrý, tak jsem mu na zpáteční cestu ty šusťáky svlíkla a jel ve fusaku v kamaších. Na hřišti jsme byli vždycky sami, kolem chodili maminky s dětma v manšestrákách a elegantních kabátcích, děti smutně koukaly zpoza plotu a maminky vysvětlovaly, že si nemůžou jít hrát, protože je všechno mokré. Celkem by mě zajímalo, co si myslely ty děti, když tohle poslouchaly a viděli našeho mrňouse, jak tam utírá zadkem skluzavku.
Ale i tak se mi jeho oblečení líbí, není sice načančaný, ale má sladěnou bundu s kalhotama, rukavicemi a čepicí, případné fleky od bahna k tomu ladí taky :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
14.1.15 09:45

Já jsem jako dítko byla prý pořád jako čuně. Moje holčička je dáma. Do školky chodí i v béžovém kabátku, i na vycházky a vydrží ji týden čistý. Kouká, aby se neušpinila, i když rýpe klacíkem do bláta. I po návratu ze zahrady není jako čuně. Nevím, po kom to má, doma máme bláto, koně i hnůj, ale ona je jak městská dáma, tedy hlavně asi od těch 3 let, co chodí do školky. Ve školce chce nosit sukýnku. V pískovišti si nesedá, ale dřepí na bobku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
14.1.15 09:49

@Hoa Mai malý babička ušila mooooc slušivé šustáky, které jsem vždycky navlíkla na leginy, tepláky a pak do kočáru svklékla. Máme i návleky na boty, osvědčily se, když něco vyšlápla.

Jinak my vymetáme hriště i teď, jen jsem trochu háklivá na boty :oops:

• Citovat
  • Upravit
Ariadne
14.1.15 09:50

@4family to je zajímavý, zvlášť, když máte dům a zvířata :-D

Holt to ty děti mají v sobě. Tak jsem zvědavá, kterým směrem se nakonec ubere ta naše.

• Citovat
  • Upravit
15995
14.1.15 09:57

Vlastni zatim nemam, jen jsem si vzpomela na tetu, co rikala o sestrenkach - 2 sestry, jednu mohla nechat ven na zahrade v bilych satickach a vratila se dokonale cista, druhou „vypoustela“ zasadne v teplacich a po navratu slo vsechno okamzite do pracky a dite do vany :D To k teorii, ze to je po matce :D Matku mely stejnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
14.1.15 10:37

Byla (a stále jsem) šťastná, že mám po klukovi vysněnou holčičku, a že si můžu to čančání trochu vyzkoušet. :D Mě na to neužije, nenosím sukně, nemaluju se, nebarvím si hlavu.. Ale malá holčička (15m), to je něco jiného. :mrgreen: Nicméně, malá je poděs.. Rve ze sebe všechno, čepice, boty, ponožky.. Ale pohodlí razím na první místě.. takže nosí nejvíc body s teplákama.. klidně po bráškovi. :nevim: Hezčí oblečení dávám jen do obchodu. Určitě ne na hřiště. Ona se hrabe v písku, blátě, je jí to jedno.
Ale stejně „strojím“ i syna, do obchodu kalhoty, pěkný svetr.. Na hřiště tepláky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
14.1.15 11:34

@Ariadne radsi stastne a zaprasene dite nez nacancane a neuroticke :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.1.15 12:39

@Ariadne :palec: Taky si myslím, že i v šusťákách může dítě vypadat hezky. Já na syna zatím taky dávám pozor, od hlavy k patě od bahna se mi ho do kočárku nebo do nosítka dávat nechce. Až bude schopný si z hřiště domů dojít sám, tak už mi to bude jedno, stejně po procházce myju nohy (a často nejen nohy) psovi, tak to vezmu s dítětem při jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
14.1.15 12:43
@Brucovka píše:
Když kolem sebe v okolí vidím ty načančané holčičky - nejlépe v Nextu a jejich nervozní matky, co sledují každý pohyb a krok ve snaze zabránit újmě drahého oblečení jejich drahých dětiček, je mi zle :-( Co mají z dětství, když se musí promenovat na hřišti v drahém zančkovém oblečení a přitom se bojí umazat? Sednout do trávy? Válet sudy, skočit do kaluže…??? Sousedovic holčička takhle jednou upadla a v tu chvíli jsem viděla, jak chděrka ztuhla s vyděšeným pohledem na mámu - co tomu řekne… Mě chodí děti z venku kompletně na vyprání, ale psokojené a šťastné… a to považuju za hlavní. nepotřebuju si zvedat sebevědomí na dětech.

souhlasím, ale myslím, že tady o tom ta diskuse není, i když to tak mohlo vyznít, myslím, že za každou cenu ty děti nikdo čančat nechce, však se tady psalo, že pohodlí nade vše. Já děti nijak neomezuju, když jsme venku, klidně je nechám projít kalužema, pokud mají k tomu vhodné boty, normálně si hrají, bydlíme na vesnici a máme zahradu, takže verze běž ven a hlavně se neumaž by u nás neuspěla ani kdybych nakrásně chtěla.
Já třeba ani neholduju značkovým věcem, pár nextu nemám, ale nevidím na tom nic zvláštního, stejně mi poslouží věci z kiku, tesca nebo takka, mám cenový strop na každý druh oblečení, přes co bych nešla. Prodám toho po vynošení naprosté minimum, neb děti jsou prasátka. Hlavně v létě milují melouny, které tolik nejdou vyprat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
14.1.15 14:11

@Weru U nás to samé s botama - naposledy si v Geox usmyslela, že kozačky 39 jsou prostě to pravé. Když teda pochopila, že ne, chtěla je vnutit aspoň tátovi, na mě nějak zapomněla. :D

@Brucovka
Nakupuju v Nextu, malá má teplákovky GAP, ale je mi totálně jedno, jestli se ušpiní nebo ne. Ty věci kupuju jako spotřební, kdybych na to neměla, tak nakoupím v Tescu a neřeším. Jenže takhle koupím dražší teplákovku, kterou pak ještě za půlku prodám, protože se neprošoupe, neopere, nezpuckatí… Ale moje dítě, byť třeba dráž oblečené, je stejně spokojené ať má na sobě cokoli. Těžko jí budu vysvětlovat, ať ty superfitky za dva litry na tom odrážedle neokopává… Sama matky - neustálé čističky - nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.1.15 16:12

@Danitschka Taky to mám stejně s těmi dražšími věcmi. Já mám zas pár tureckých kalhot z Fleru, kupovala jsem je od 350-400korun, takže docela drahé tepláky. ALE jako miminu posloužily výborně na látkovky (s jinýma kalhotama jsem měla problém, syn v nich byl moc nacpaný), přes zimu je nosí doma jako domácí oblečení, nebo mu je dávám, když jdeme do herničky, na návštěvu atd. jako lepší tepláky. V létě je bude nosit i ven, počítám s tím, že je zprasí a je mi to fuk, vyprat bych je musela tak jako tak.
Suma sumárum, nosí je od 4 měsíců, teď je mu 14m a jsou pořád dobré, v létě mu budou stoprocentně taky, možná už jako tříčtvrťáky, ale to nevadí. Takže je vynosí minimálně rok a půl. Jsou hezké, takže mu je můžu dát i „mezi lidi“, jsou maximálně pohodlné a pružné, žádné gumy apod. a za tu dobu, co je máme, tak ani žádné žmolky, vytlačená kolena, vytahání. Až z nich syn vyroste, tak budou pro druhé dítě skoro jako nové. Takže toho nákupu vůbec nelituju, i když byly drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
14.1.15 17:17

@Danitschka :lol: si to zive dokazu predstavit :lol:. 39 je moje velikost, to by mi dcerka klidne mohla nakupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.15 17:46

Já to mám tak na půl, když jdeme do města nebo něco vyřizovat, nebo někam na návštěvu, tak se snažím aby holky byli „načančané“ ale zas to nepřehánim, takže na hřiště klído obyč tepláky a tričko :) doma taky, punčochy, bodyčko a hotovo. To jen když prostě někam jdeme, tak chci aby vypadali hezky.. na pískovišti je mi to fakt jedno :) jsou na písku, né na modní přehlídce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
14.1.15 17:46

Taky chodíme za každého počasí 8)
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/…351124_n.jpg?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat