Máte načančané holčičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
14.1.15 18:13

@WaIl to se může změnit, až přijde do školky, tak přijde na chuť culíkům a růžové :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
14.1.15 18:14

@4family nestraš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
14.1.15 18:59

Mám 3 děti, 2 kluky a prostřední je holčička, tak jsem ráda, že se chová jako holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
14.1.15 20:09

@laducha Tak to je naprosto luxusní kaluž! To by se líbilo dítěti, psovi a možná i mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11072
14.1.15 20:23

@laducha coze??? 8o 8o :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
14.1.15 21:01
@Ariadne píše:
@marrlinka jenze je vsechno ruzovy. Holt kazdy ma to svoje. Ale takovy chlapecek v mansestrakach a v kosilce je preci fesak :palec:

Na kluky je zase vsechno modre :lol: Ale to by mi nevadilo, kdybych si mohla vybrat, ale na ty kluky proste delaji tak malo veci :zed: Kolikrat maji v lidlu obleceni pro holky ve dvou prpvedenich a pro kluky nemaji nic :roll: C&A to same. Tri kombinezy pro holky, pro kluky jedna :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
14.1.15 21:06

@marrlinka vidis a me prijde, ze zrovna v lidlu to maj vyvazeny, hlavne pro ty maly prcky, lupilu je super..ja mam kluka co nosi 122 a to uz se mi tam v techto vetsich velikostech maloco libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.15 07:24

Kde nejradši nakupujete oblečení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
15.1.15 07:32

Taky mám zkušenost, že v Lídlu je to vždycky vyvážený. Vždycky mají set na holku, a v jiných barvách totéž na kluka. :nevim:

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 Já FaF (Tesco) (první dva roky, teď pozoruji, že kvalita jde dost do háje), Lidl, Mimibazar… Občas mají něco ve výprodeji ve Sparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.1.15 09:27

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 Mám většinu oblečení poděděného, takže můžu zhodnotit, jaká je kvalita oblečení po více než jednom dítěti a Tesco (FaF, Cherokee) ti můžu vřele NEdoporučit, téměř nic z toho jsem nepoužila, šíleně vytahané, malý nezapnul bodyčka v rozkroku, jak byly krátké, zato tak široké, že mu z toho lezla ramínka, táhlo za krk a na šířku by si do bodyčka mohl vzít k sobě ještě kamaráda. To samé značka G-mini, oblečky vypadají na pohled moc pěkně, ale velkou výdrž nemají, materiál se vytahá.
Z těch větších značek je dobré HM a Lindex - pěkné věci, vydrží dlouho, jinak kupuju věci české - Pidilidi, Farmers a mám velmi dobrou zkušenost se dvěma prodejkyněmi na Fleru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
15.1.15 09:33

@Hoa Mai s Tescem (FF) souhlas…ta kvalita šla rapidně dolů poslední 3 roky. Na syna (3.5r) jsem měla většinu výbavy z Tesca a fakt to unosil, bylo to tak pěkné, že jsem si ty neutrální kousky nechala i pro malou. Teď dostala k narozeninám od příbuzných set kalhotek s laclem a body a to bodýčko je po prvním vyprání (tj. ještě to ani neměla na sobě!) tak široké a krátké, že jí to ze slušnosti dám 1× a pak to vyřadím.

nakupuju teď vcelku dost v Lidlu, na těch pár měsíců mi přijde celkem vyvážená kvalita:cena a je to moc hezké.

„lepší“ kousky mám od českých firem a malovýrobců (BA.GR, Anavy, Farmers, Veselá Nohavice, AnastazieB), skvělý bambusový oblečení má Bamboollik, pyžámka pro malýho kupuju nejvíc u Jerry Jane (taky česká firma), běžnou miminčí konfekci hlavně Lindex a HM (my se známe z diskuze o látkovkách, tak chápeš, že mi to vyhovuje střihem-dlouhé, úzké, pružné), pro kluka většinou Tchibo (bundy atd.), jak psala @Moise ten Lidl má věci hezký pro mimina, pro větší dětičky už tak ne, navíc mi vadí, že to pak má půlka města.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
15.1.15 09:46

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 Nakupuju nejvic v Lindexu, HaM, taky v FaF, tam teda ne bodycka, ty se fakt strasne vytahnou do sirky a sklouzavaji z raminek, ale treba rifle nebo svetriky jsou v pohode, pak v Zara Kids, jejich veci se mi moc libi. Obcas koupim neco v Benettonu a v Next. Hodne jsme podedili Baby Gap a u toho dceri moc nesedi strihy, vetsinou jsou leginy a teplaky uzke u kotniku i bodycka se blbe pretahuji pres hlavu a to je dcera docela drobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
15.1.15 18:35

@a.n.o.n.y.m.n.í 2 jak co. hodně věcí mám z Německa, tak je to trošku o něčem jiném kvalitou, tady Kik, Takko, Lidl. Občas tesco, ale spíš ve výprodejích a věci jako čepice, punčocháče, kalhoty, overálky… body ani jednomu dítěti nesedí, jsou široké a ještě se do šířky vytahují. Pár kousků mám i z výprodejů z alberta, tu jejich sportovní kolekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat