Overal se zipem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Overal se zipem
Nevíte de by se dat sehnat overal na spaní/pyžamo velikost 98 nebo větší, který by měl zip mezi nožičkama? A ještě navíc, aby zakryl cele nohy, tj. měl i ťapky. Nedaří se mi nikde najít.
Patentkové a dvojdílné pyžamo vydrží oblečené asi 5 minut, takže to není cesta. Teď mám se zipem až ke krku, což je dost nepohodlné při dávání na nočník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkousela jsi dat patentkove obracene?
Jinak si myslim, ze zip pouze mezi nohy se nedava, i ten nejjemnejsi by se tam dost boulil.
U nas spi odplinkovany dbouletak s holym zadkem, na zachod si v noci chodi sam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP kryska Já mám se zipem, který ale končí mezi nožkama. JAk si malá začala říkat v noci na záchod, tak jsem jí dávala klasické a ponožky. Nohavice do ponožek a tričko do kalhot a máš to jako overal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše:
Nohavice do ponožek a tričko do kalhot a máš to jako overal.
To ale jen u dítěte, které v noci spořádaně leží… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Právě že ne, převaluje se a je věčně odkopaná. Taky bývá studená
Když je hodně chladno (a to v ložnici máme), dávám ji ještě košilku, kupuju větší, aby byli fakt dlouhé a ta ji většinou nevyleze.
Ještě dodám, že i pyžámka má větší, právě z důvodu, aby to drželo v těch ponožkách a tričko v kalhotech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Když koupím našmu vyžleti větší, tak je ztratí ještě než se v té posteli přikryje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP kryska Ale obávám se, že to co chceš nenajdeš, jo půjdou koupit ty se zipem ke krku a při troše štěstí možná budou mít i ťapky, ale víc ne. A pro větší dítko bych koukala v outdoor krámech na termoprádlo, tam mívají i overaly, ale budou bez ťapek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Nojo, já mám problém i s kalhotami, kšandy to nosit nechce, a pokud z toho nemá mít 3/4, tak mu padají… nebo musí mít holčičí, ale to je zas někdy boj koupit je v inteligentní barvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 To věřím. Já jsem právě ráda za leginy, protože krásně drží. A malé vůbec nedávám punčochy, leginy jsou lepší.
A holky máme festovní (ne tlustý
), takže tenhle problém nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Jo, leginy drží celkem dobře, taky jsem mu je dávala, dokud mu bylo fuk, co má na sobě, ale teď už si vybírá a legíny přece nosí holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP kryska nech si ho na míru ušít
takhle velké už se většinou nedělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ponožky jsem zkoušela. Bez šance, okamžitě si je sundá v vítězně hodí z postýlky. Je pořád odkopaná, a dost v noci cestuje, takže je studená a overal je jediná šance jak ji trochu udržet v teple. Klasické pyžamo a ponožky by byl ideál, ale prostě to na ni nevydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP kryska No, další varianta by ještě byla punčocháče a body, to by se dalo sehnat i v téhle velikosti…
I když na druhou stranu, pokud to nevadí jí, tak holé a studené nohy bych neviděla jako zásadní problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MP kryska mi tak napada, ze overaly mezi nohama s patentky existuji, tak v nejhorsim tam dodatecne vsit zip a je vyreseno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit