Uchycení dětských rukavic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
674
4.1.15 13:25

Uchycení dětských rukavic

Prosím o radu, jak nejjednodušeji uchytit dětské rukavičky k bundě, aby se případně neztratily.
Když jsem byla malá, nosila jsem rukavičky přichycené na šňůrkách protažených v rukávech. Pamatuji se, jak se šňůrka pořád někam posunovala, takže jsem jednu rukavici měla v bundě, zatímco druhá plandala z rukávu.
Toho bych chtěla naši cácorku ušetřit.
Nemáte nějaké jiné vychytávky.
Moc díky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
4.1.15 13:29

Nejdriv privazat snurku za poutko za krkem, pakt teprve pripebnit na ni rukavice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
4.1.15 13:32

Nebo na knoflík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
4.1.15 13:32

@Ya-ya
Gratuluji k ušetřené práci. :lol:
Díky za tip s poutkem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7197
4.1.15 13:34

Syn má normálně na šňůrce pod bundou a nic mu nikam nemizí, však má rukávy na gumičky takže se rukavice dovnitř fakt nedostane.

podle mě nic lepšího - co by šlo snadno předělat na jinou bundu - nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
4.1.15 13:34

@zulitvi
Taky mě to napadlo. Našít knoflíky k bundě a k rukavičkám. Pak stačí guma s dírkama na knoflíky a zapnout knoflíky. Jen nevím jestli by to fungovalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
4.1.15 13:37
@babice píše:
@zulitvi
Taky mě to napadlo. Našít knoflíky k bundě a k rukavičkám. Pak stačí guma s dírkama na knoflíky a zapnout knoflíky. Jen nevím jestli by to fungovalo. :think:

ne, brzo by je dítě ztratilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.1.15 13:38

Má je na šňůrce, přendavám je do různých bund a nikdy nemá jednu v rukávě a jednu skoro na zemi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.15 12:03

@babice Uz to mas asi vyreseny, ale pro priste. Rukavice prisiju na primerene dlouhou slabou gumu a presne v pulce protahnu smycku gumy poutkem bundy a vzniklou smyckou provleknu rukavice. Mozna to popisuju blbe, proste se ta guma nikam neposunuje, kdyz se jedna rukavice dostane do rukavu, tak se druha necoura po zemi. Jdou oddelat na prani a guma pruzi, rukavice nevisi. Mam tak nekolikery, pri prani je davam do sitky, aby se nezamotaly a nevytahaly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
9.1.15 13:17

@f.e.r.n.e.t.k.a
Pochopila jsem to a děkuji za dobrý tip. :kytka:
Určitě to vyzkouším na nepromokavých rukavicích, protože ty jsou velké a neprotáhnout se poutkem. Ta smyčka mě nenapadla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat