Mladé maminky a móda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ahoj, nemyslím si, že elegantní oblečení = usedlé. Mě je 24 a za 7 týdnů budu rodit. Chodím v podstatě ve stejném oblečení jako doteď - bříško je stále malé, pracovala jsem v kanceláři, takže slušného oblečení mám hodně. O tom, jaké oblečení - to je těžké - volila bych jak základní kousky, tak to, co je moderní a hlavně podle postavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Druh obleceni zalezi predevsim na postave… neco jineho bude sluset 50 ti kilove a neco jineho 80 kilove…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi 32, mlada maminka nejsem? Podle me je dobre pro kazdy vek slimky, top a svetr. S tim nic nezkazis a takovych kompletu muzes udelat. Z barvy…in je zlatava nebo okrova.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mě je 22. Ráda nosím leginy, dlouhý topy, svetirky. Nebo úzký jeansy, sukně, halenky. Teď v zimě nosím kabáty, mam dva s Kary, pořád vypadají dobře. Hodně mě chybi boty na podpatku. Snažím se být vždy upravená. Mám ráda barvy, ale nosím i černou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evill píše:
Druh obleceni zalezi predevsim na postave… neco jineho bude sluset 50 ti kilove a neco jineho 80 kilove…
Tady spis zalezi na umeni nosit obleceni…
- Citovat
- Upravit
@midlajs píše:
Tady spis zalezi na umeni nosit obleceni…
Chces tim rict ze vychrtle bude sluset totez co oplacane jen v jine velikosti? Ja si to nemyslim. Oba typy postav potrebuji zakryvat nejake nedostatky a zvyraznovat prednosti, kazdy model udela jinou sluzbu. Pokud si to rict nechtela, tak rikas totez co ja. Ja rikam zvolit druh podle postavy, ty rikas,,umet nosit obleceni,,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já spíš přemýšlím, co má s tou módou společného, že je maminka, to bezdětné nosí něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na postavě záleží asi i víc než na věku. Bude mi 24, oblíkám se desně. Co jsem na mateřské, je mi to jedno. V létě riflové šortky, bílé triko… Nuda. Teď v zimě rifle, jednobarevná trika, jednobarevné svetry… Pořád a zase nuda. Až budu chodit do práce, bude pro mě oblečení důležitější. Ale líčím se každý den, nenamalovaná bych nešla asi ani nakoupit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Já spíš přemýšlím, co má s tou módou společného, že je maminka, to bezdětné nosí něco jiného
Tak maminka s miminkom musi nieco, v com nevadi ked sa mimino vyblije do vystrihu, pripadne vacsi prcek ked ho vezmes na ruky poutiera zablatene topanky do toho, co ma maminka navrchu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrs.gendy
Je hezké, že máš s miminkem dost času na tápání nad svým šatníkem. ![]()
Za mě, myslím, že je úplně jedno jestli jsi maminka nebo ne, oblékej se tak, jak se ti líbí. Oblékat se elegantně ještě nemusí nutně znamenat vypadat starší. Jaký máš typ postavy?
Mě se např. hodně líbí styl Blair Waldorf ze Super drbny, tak třeba něco okoukáš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábi Zlopočasná Pořád nevidím rozdíl, pokud to nevyperu, tak to vadí na všem, pokud vyperu, tak je zas celkem fuk na čem to bylo. Jasně asi nebudu tlačit kočár na jehlách, ale ty si do parku nevezmu ani jako bezdětná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elilen píše:
Na postavě záleží asi i víc než na věku. Bude mi 24, oblíkám se desně. Co jsem na mateřské, je mi to jedno. V létě riflové šortky, bílé triko… Nuda. Teď v zimě rifle, jednobarevná trika, jednobarevné svetry… Pořád a zase nuda. Až budu chodit do práce, bude pro mě oblečení důležitější. Ale líčím se každý den, nenamalovaná bych nešla asi ani nakoupit.
Nápodobně, a posledního čtvrt roku jde do háje už i to líčení, jen lehce make-up, řasenka a víc mě neba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Bábi Zlopočasná Pořád nevidím rozdíl, pokud to nevyperu, tak to vadí na všem, pokud vyperu, tak je zas celkem fuk na čem to bylo. Jasně asi nebudu tlačit kočár na jehlách, ale ty si do parku nevezmu ani jako bezdětná.
Tak prave ze je som presla z peknych veci na vypratelne
A co najlacnejsie, keby to vypratelne predsa len neplatilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Já spíš přemýšlím, co má s tou módou společného, že je maminka, to bezdětné nosí něco jiného
Za bezdětna jsem každou chvilku bloudila v obchodech, nakupovala pořád něco nového. Na to teď s unuděným a ukňouraným dítětem nemám náladu. A oblékat se nějak promyšleně do lesa a na pískoviště? To už mě nebaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím mladé maminky. Je mi 23 a mam 5ti měsíční holčičku. Docela často tapu nad svým satnikem. Mam rada elegantní kousky, ale nechci vypadat starší než jsem
Pojďme si vyměnit par triku a zkušenosti, jak by měla chodit oblekana mladá maminka a přitom si nepridavat vek. Jaké oblečeni a kde nakupovat? Barvy, kombinace, doplňky…