Mladé maminky a móda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Bábi Zlopočasná píše:
Tak prave ze je som presla z peknych veci na vypratelneA co najlacnejsie, keby to vypratelne predsa len neplatilo
Tak mě se nestalo, že bych něco nevyprala, jo někdy to byl boj, ale pustilo všechno. Prostě jsem používala stále svůj šatník, pravda jedu spíše stylem oblíbených věcí, než nutně módních.
Příspěvek upraven 19.12.14 v 20:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
Nápodobně, a posledního čtvrt roku jde do háje už i to líčení, jen lehce make-up, řasenka a víc mě neba.
Až za dva měsíce porodím druhé, řasenka a make-up půjde stranou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 asi to, ze ja jako maminka uz bych si na sebe nevzala mikinu s nazvem univerzity, mini, podpatky 20 cm, výstřih až po pupek, protrhane džíny…diskuzi jsem založila pro ženy, které mají nápady, přispějí svýma oblibenyma outfitama. Někdo se tímhle proste nezaobira a někdo jo. Inspirace z vašich šatníků. Pište podle svojich postav. Jaké oblečeni vám sluší, barvy. Co byste si na sebe uz nikdy nevzali?
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
@ElilenTak mě se nestalo, že bych něco nevyprala, jo někdy to byl boj, ale pustilo všechno. Prostě jsem používala stále svůj šatník, pravda jedu spíše stylem oblíbených věcí, než nutně módních.
Příspěvek upraven 19.12.14 v 20:24
Ono nejde tak celkom uplne len o to odstranit skvrnu
Su materialy ktorym kazdodenne odflekovanie nerobi dvakrat dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrs.gendy píše:
@j.a.n.i1 asi to, ze ja jako maminka uz bych si na sebe nevzala mikinu s nazvem univerzity, mini, podpatky 20 cm, výstřih až po pupek, protrhane džíny…diskuzi jsem založila pro ženy, které mají nápady, přispějí svýma oblibenyma outfitama. Někdo se tímhle proste nezaobira a někdo jo. Inspirace z vašich šatníků. Pište podle svojich postav. Jaké oblečeni vám sluší, barvy. Co byste si na sebe uz nikdy nevzali?
K mojim 45 kilam… milujem nohavice v style Marlen Dietrich… a skryju aj to, ze mam zadok o cislo vacsi ako zvysok tela.
Prestala som nosit korzetove vesticky… pretoze som tak nejak prisla o prsia ![]()
Ale je pravda, ze mam tendencie nakupovat veci, co mi pasovali na postavu pred detmi… teda, brat si ich do kabinky na vyskusanie, a potom ich rozcarovana vraciat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrs.gendy
Co mě osobně nejvíc točí, tak legíny… a především pokud není pak nic přes zadek. Může mi tuto módu někdo vysvětlit?
To ty holky potřebují vystavovat svoje kalhotky, které jim většinou prosvítají?
Já to teda nenosila nikdy, ale toto opravdu NE.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mrs.gendy píše:
Nevím, mikinu s názvem univerzity a roztrhané džíny bych si klidně vzala i teď a ten zbytek ani jako bezdětná. A jinak bych si na sebe nikdy nevzala elasťáky a kozačky, myšleno tedy dohromady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda Jé, koukám, že máme stejného favorita… tedy neříkám, že bych si legíny nikdy nevzala, pod kalhoty jsou v zimě dobré a místo tepláků to taky někdy jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda mimi je zlaté, takze kdyz spinka a mam všechno hotové, je čas na me : D postavu mam řekla bych normální. Stejnou jako před porodem. vyraznejsi jsem měla a mam zadek a stehna. kupovani kalhot je pro me horor. ![]()
- Citovat
- Upravit
@mrs.gendy píše:
Oukej, nosim neco takoveho jako,, japan styl,,. Predevsim sedou, bezovou, hnedou, cernou. Slusi mi kralovska modra.
. Co bych si nikdy nevzala?
Asi ruzovou mikinu hello kitty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda taky jsem to viděla. Ale šlo o mladou slečnu, která nezapomela na bílé tangace. Tohle by nesluselo ani 50 kilove. Nevím odkud tohle přišlo ![]()
- Citovat
- Upravit
@evill a co například šedého? S čím kombinujes? Šedou jsem snad v životě neměla.
- Citovat
- Upravit
@evill píše:
Chces tim rict ze vychrtle bude sluset totez co oplacane jen v jine velikosti? Ja si to nemyslim. Oba typy postav potrebuji zakryvat nejake nedostatky a zvyraznovat prednosti, kazdy model udela jinou sluzbu. Pokud si to rict nechtela, tak rikas totez co ja. Ja rikam zvolit druh podle postavy, ty rikas,,umet nosit obleceni,,
Rikam to prvni.
- Citovat
- Upravit
@mrs.gendy píše:
@evill a co například šedého? S čím kombinujes? Šedou jsem snad v životě neměla.
Ne?
Ja mam sedeho snad pul satniku. K sede se hodi uplne vsechny barvy od zakladnich -bile, cerne az po nejbarevnejsi skalu. Opravdu si ted nevypavim barvu, ke ktere by se seda nehodila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@midlajs píše:
Rikam to prvni.
Tak to mi prijde zvlastni. To se potom nedivim, ze lidi chodi tak jak chodi, kdyz se nedivaji na to co jim slusi a koupi si cokoliv ve sve velikosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit