Mladé maminky a móda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
JulkaD
20.12.14 11:44

@anairda mne se libi nektere i v bilych slimkach :mrgreen: neee, vsak tj jasny. Proste se musi znat ta mira :palec:. Ale vic se mi libi plnejsi holka v hezkem, odvaznejsim obleceni nez ta, ktera je zahalena az ke krku v cerne.

• Citovat
  • Upravit
midlajs
20.12.14 21:01
@Catus píše:
To určitě ne :mrgreen:

Taky se mi zalibily a maji moc fajn barvy. A je to pro zeny s vetsim zadkem? Myslim tim opravdu vetsi zadek, Beyonce a J.Lo nemaji zadnej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
midlajs
20.12.14 21:07

@JulkaD @anairda Co me nejvic rozciluje, je moda pasovanych dzin a nafouknuta pneumatika s top. Vzdy jsem si pripadala oplacanejsi, robustnejsi, ale ja mam „pouze“ vetsi zadek…

• Citovat
  • Upravit
19609
20.12.14 21:17
@midlajs píše:
Taky se mi zalibily a maji moc fajn barvy. A je to pro zeny s vetsim zadkem? Myslim tim opravdu vetsi zadek, Beyonce a J.Lo nemaji zadnej :mrgreen:

Mám větší všechno :P a krásně to schová. Jen chce zkoušet, ne všechny dobře padnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:24
@Catus píše:
Mám větší všechno :P a krásně to schová. Jen chce zkoušet, ne všechny dobře padnou.

Aha, takze radsi do kramu-kamenaku nez do virtualniho obchodu, ze?

• Citovat
  • Upravit
4009
20.12.14 21:24
@midlajs píše:
Takovych lidi je hodne malo. Kdyz se zena umi nosit, nevadi, ze ji bude mit v upnute halence vetsi brisko…

Jakých lidí je hodně málo? Těch, kteří si koupí oblečení nevhodné pro jejich postavu? Naopak bych řekla, že jich je více než dost.

@JulkaD píše:
@midlajs jo a s timto uplne souhlasim!! Ja si vic vsimnu a zaujme me oplacana holka, ktera se „nese“,vprimena, slusi ji to, nez hubenourky, ktera TO proste neumi prodat… Ja si nemyslim, ze by se oblecenim melo jen zakryvat nedostatky :nevim:. Napr kdZ ma nekdo bricho, stejne ho kazdej vidi i ve vytahanym tricku, takze proc by ho proste holka nepriznala a..proste s nim nesla hrde ven :mrgreen: ale je to hodne o „mire“,neco uz je moc atd

Já ale nevyzdvihovala štíhlé nad oplácanýma. Štíhlá může mít stejně tak blbě zvolené oblečení jako ta oplácaná. A jasně, někomu se bude líbit více ta blbě oblečná oplácaná, která se nese, než ta špatně oblečená vychrtlá. Mě se zřejmě nebude zdát ani jedna. Více se mi bude líbit žena (jakýchkoli rozměrů), která bude mít padnoucí oblečení, které jí sluš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
20.12.14 21:28
  • Citovat
  • Upravit
4009
20.12.14 21:28
@midlajs píše:
@JulkaD @anairda Co me nejvic rozciluje, je moda pasovanych dzin a nafouknuta pneumatika s top. Vzdy jsem si pripadala oplacanejsi, robustnejsi, ale ja mam „pouze“ vetsi zadek…

Vidíš a jsme u toho. Sama teď píšeš, že když si koupíš tento typ kalhot ve své velikosti, nesluší ti. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:31

@evill Ja to asi neumim napsat,.abys me pochopila. Ja nemluvila o lidech, kteri si koupi na sebe vec a hlavne ze je modni, ale o lidech, kteri umi nosit obleceni. Jak se rika, ze i pytel od brambor by ji slusel.

• Citovat
  • Upravit
midlajs
20.12.14 21:33
@evill píše:
Vidíš a jsme u toho. Sama teď píšeš, že když si koupíš tento typ kalhot ve své velikosti, nesluší ti. :nevim: :)

Ja tu mluvim o schopnosti neco nosit…nemluvim o vylejzani speku…

• Citovat
  • Upravit
4009
20.12.14 21:36
@midlajs píše:
@evill Ja to asi neumim napsat,.abys me pochopila. Ja nemluvila o lidech, kteri si koupi na sebe vec a hlavne ze je modni, ale o lidech, kteri umi nosit obleceni. Jak se rika, ze i pytel od brambor by ji slusel.

Wooow, asi neznám nikoho komu by slušel pytel od brambor, proto možná to neporozumění. :lol:

No né, já totiž na začátku psala, že jestli si myslíš, že silné bude slušet tentýž model jako štíhlé jen v jiné velikosti a ty jsi napsala, že ano. A teď píšeš, že ti určitý typ kalhot dělá divnou postavu. No neva, prostě si nerozumíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:40
@evill píše:
Wooow, asi neznám nikoho komu by slušel pytel od brambor, proto možná to neporozumění. :lol:No né, já totiž na začátku psala, že jestli si myslíš, že silné bude slušet tentýž model jako štíhlé jen v jiné velikosti a ty jsi napsala, že ano. A teď píšeš, že ti určitý typ kalhot dělá divnou postavu. No neva, prostě si nerozumíme :lol:

Vzdyt rikam, jak se rika :mrgreen:
Ja to pochopila jiank, jakoze treba jeany s trikem a nebo saty a jedna bude normalni a druha trochu pri tele, ze to muze umet lepe nosit ta pri tele. Nenapadlo me, ze by si nekdo z typu jablka nacpal do vypasovanych kalhot. Takhle ja neuvazuji, protoze bych to z logiky na sebe nedala. Rozumine si uz? :think: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4009
20.12.14 21:42
@midlajs píše:
Vzdyt rikam, jak se rika :mrgreen:
Ja to pochopila jiank, jakoze treba jeany s trikem a nebo saty a jedna bude normalni a druha trochu pri tele, ze to muze umet lepe nosit ta pri tele. Nenapadlo me, ze by si nekdo z typu jablka nacpal do vypasovanych kalhot. Takhle ja neuvazuji, protoze bych to z logiky na sebe nedala. Rozumine si uz? :think: :dance:

Áno rozumíme. Ale podle toho co potkávám za lidi, tak opravdu nacpal a né jeden… Prostě mi přijde, že se někomu něco líbí, a obleče si to za každou cenu i když mu to úúúplně deformuje postavu. Fakt. Možná jen bydlím poblíž blbého města (vesnici nepočítám, tu vedou tepláky :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 21:50
@evill píše: Áno rozumíme. Ale podle toho co potkávám za lidi, tak opravdu nacpal a né jeden… Prostě mi přijde, že se někomu něco líbí, a obleče si to za každou cenu i když mu to úúúplně deformuje postavu. Fakt. Možná jen bydlím poblíž blbého města (vesnici nepočítám, tu vedou tepláky :lol: ).

Neprijde, takhle to je. Nekdy bych se chtela nechat strhnout a mit taky co se mi libi…a ze toho je hodne :)

• Citovat
  • Upravit
36504
20.12.14 21:51
@evill píše: Áno rozumíme. Ale podle toho co potkávám za lidi, tak opravdu nacpal a né jeden… Prostě mi přijde, že se někomu něco líbí, a obleče si to za každou cenu i když mu to úúúplně deformuje postavu. Fakt. Možná jen bydlím poblíž blbého města (vesnici nepočítám, tu vedou tepláky :lol: ).

a zmijovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat