Mladé maminky a móda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
21.12.14 18:13
@alli_li píše:
Necetla jsem celou diskuzi, ale take jsem mlada maminka (25 let) a nejvice ze vseho mam rada styl Desigual - originalni, napadity, nekdy az vystredni.
Pres leto mam rada barevne pastelove kombinace, doplnene dlouhou bizuterii.
Pres jaro/podzim nejcasteji nosim leginy s delsim svetrem ci trikem (tunikou).
Kazdopadne to, ze mam deti mi muj satnik moc nezmenilo - mini sukni jsem se nevzdala - nemam duvod a obcas si i elegatni vezmu na sebe (nemam pocit, ze by me elegantni satnik dela starsi)
Paradoxne muj satnik zmenil k lepsimu muj manzel, ktery mi kazdy tyddn koupi neco hezkeho a noveho do sbirky :-DBoty mam na podpatku at uz jakekoli velikost, tenisky mam jen 1.

Můžu si ho na pár týdnů půjčit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
21.12.14 21:26

@anairda :mrgreen: nepyjcim :jazyk: nemel by mi kdo kupovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
alli_li
21.12.14 21:27

@Burj Chalifa dekuji :kytka: uplne sem zaskocena :mrgreen: asi si diskuzi doctu celou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
990
23.12.14 00:53

@alli_li Me osobne se Desigual teda nelibi a co vim, zadny stylista by ti to neschvalil. Ja jsem v tomhle usedlejsi. Prekvapive muj pritel me ma nejradsi v teniskach a tricku (na sportaka) a kdyz si dam make-up rika mi voskovko. Moc se mu to nelibi, ale ja jsem spis na eegantni obleceni a kdyz jdu ven, vetsinou se maluju :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
23.12.14 00:53

@alli_li Me osobne se Desigual teda nelibi a co vim, zadny stylista by ti to neschvalil. Ja jsem v tomhle usedlejsi. Prekvapive muj pritel me ma nejradsi v teniskach a tricku (na sportaka) a kdyz si dam make-up rika mi voskovko. Moc se mu to nelibi, ale ja jsem spis na eegantni obleceni a kdyz jdu ven, vetsinou se maluju :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.12.14 06:48

@zoya A to je presne to, ze nekdo je usedlejsi a nekdo ma rad trosku extravagantni modu. Nekomu proste slusi sportovni styl a je v tom sexy a nekdo se obleka elegantne.
Ridim se tim, ze na usedlou modu jsem hodne mlada.
Uprimne nevim co by se stylistum na tom nelibilo, ale to mi je osobne jedno :-D Kazdopadne, kdyby jsi se v obchode rozhledla, tak zjistis, ze maji i stridne kousky jako napr. cervene tricko se srdcem na boku, nebo nektere kabaty jsou jen cerne bez popisu apod.

• Citovat
  • Upravit
4622
23.12.14 08:25

Desigual mam moc pěkný boty. Nekolik jich vlastním :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
23.12.14 09:51

@alli_li Vrchní módní ignorant si musel Desigual vygooglit, ale musím říct, že tohle by se mi líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat