Mladé maminky a móda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@alli_li píše:
Necetla jsem celou diskuzi, ale take jsem mlada maminka (25 let) a nejvice ze vseho mam rada styl Desigual - originalni, napadity, nekdy az vystredni.
Pres leto mam rada barevne pastelove kombinace, doplnene dlouhou bizuterii.
Pres jaro/podzim nejcasteji nosim leginy s delsim svetrem ci trikem (tunikou).
Kazdopadne to, ze mam deti mi muj satnik moc nezmenilo - mini sukni jsem se nevzdala - nemam duvod a obcas si i elegatni vezmu na sebe (nemam pocit, ze by me elegantni satnik dela starsi)
Paradoxne muj satnik zmenil k lepsimu muj manzel, ktery mi kazdy tyddn koupi neco hezkeho a noveho do sbirkyBoty mam na podpatku at uz jakekoli velikost, tenisky mam jen 1.
Můžu si ho na pár týdnů půjčit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li Me osobne se Desigual teda nelibi a co vim, zadny stylista by ti to neschvalil. Ja jsem v tomhle usedlejsi. Prekvapive muj pritel me ma nejradsi v teniskach a tricku (na sportaka) a kdyz si dam make-up rika mi voskovko. Moc se mu to nelibi, ale ja jsem spis na eegantni obleceni a kdyz jdu ven, vetsinou se maluju
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alli_li Me osobne se Desigual teda nelibi a co vim, zadny stylista by ti to neschvalil. Ja jsem v tomhle usedlejsi. Prekvapive muj pritel me ma nejradsi v teniskach a tricku (na sportaka) a kdyz si dam make-up rika mi voskovko. Moc se mu to nelibi, ale ja jsem spis na eegantni obleceni a kdyz jdu ven, vetsinou se maluju
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoya A to je presne to, ze nekdo je usedlejsi a nekdo ma rad trosku extravagantni modu. Nekomu proste slusi sportovni styl a je v tom sexy a nekdo se obleka elegantne.
Ridim se tim, ze na usedlou modu jsem hodne mlada.
Uprimne nevim co by se stylistum na tom nelibilo, ale to mi je osobne jedno
Kazdopadne, kdyby jsi se v obchode rozhledla, tak zjistis, ze maji i stridne kousky jako napr. cervene tricko se srdcem na boku, nebo nektere kabaty jsou jen cerne bez popisu apod.
- Citovat
- Upravit
@alli_li Vrchní módní ignorant si musel Desigual vygooglit, ale musím říct, že tohle by se mi líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit