Mladé maminky a móda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
20.12.14 21:53

Hm, ja tuhle potkala slecnu pri tele. Zabila to bilejma elastakama. Docela traga. Ja nikoho nechci hodnotit, ale s kamaradkou jsme si vsimly, ze to je ulet. Ne, nekdo nepremejsli, hlavne, ze je to moda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.14 21:55
@g.sandova píše:
Hm, ja tuhle potkala slecnu pri tele. Zabila to bilejma elastakama. Docela traga. Ja nikoho nechci hodnotit, ale s kamaradkou jsme si vsimly, ze to je ulet. Ne, nekdo nepremejsli, hlavne, ze je to moda.

Když to nosí sto stejných Mařen, tak to určitě frčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.12.14 22:01

@Burj Chalifa no asi jo. Za meho nactileteho mladi jsme se snazily ty speky a nedostatky vic zakryt, mi pripada.
Slecne byly videt pod elastakama dolicky na stehnach.
Kdyby si vzala jiny kalhoty, bylo by to dobry. Pri tele, ale normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.12.14 22:05
@g.sandova píše:
@Burj Chalifa no asi jo. Za meho nactileteho mladi jsme se snazily ty speky a nedostatky vic zakryt, mi pripada.
Slecne byly videt pod elastakama dolicky na stehnach.
Kdyby si vzala jiny kalhoty, bylo by to dobry. Pri tele, ale normalni

Možná nebylo tolik vyžraných mladic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
20.12.14 22:48

@midlajs
Mám je z Bonprixu a sedí mi jak hrnec na pr.del :mrgreen:
Zkoušela jsem i jiné, ale tyhle jsou best of. Na jaře půjdu i do jiných barev. Kombinuju se sakem i s tou rifl. bundou, vypadají dobře k podpatkům i elegantním teniskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
midlajs
20.12.14 22:53

@g.sandova Ja videla v lete mladickou maminku, ktera mela bile leginky 3/4 a horni dil plavek a nekecam, ta mela tak 90 kg.

• Citovat
  • Upravit
midlajs
20.12.14 22:54

@Catus a strecove a nebo obycejne?

• Citovat
  • Upravit
19609
20.12.14 22:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
21.12.14 07:13

Jo a taky mi prijde (i kdyz o tom nemela byt diskuze :oops: ),ze se tady hodne holek obleka strasne „usedle“ (td me nenapada lepsi slovo, kt by to co myslim opsalo lepe ;evil:,nemyslim primo usedlost, ale…nudu?)-a myslim si, ze i prave z tohoto duvodu-ze je nekdo bude resit :nevim:? Holky vyjdou v necem jinem nez obyc kalhotach a triku a jsou reci. Treba v Praze jsem uz videla neco jineho, ale porad si myslim, ze je to trosku tak. Svetrik, tilko, kalhoty. A mlady holky si daj na sebe ten „cardigan“,klidne pres saty a je to :potlesk:. Pritom cardigan je ok podle me tak pro zensky po 35,kt potrebujou jen zakryt ruce. Ja nemam proste rada, kdyz se resi druheho styl oblekani, je to skoda. Ja si napriklad o druhem udelam hned obrazek podle toho, co nosi. A tak by to asi melo i byt-nos co chces, co se ti libi, co „ses ty“ a ne, co je tak nejak „vporadku“. Jestli to pisu srozumitelne :dance:.
A jeste mi vadi ty fraze–ponozky v pantoflich, teplaky…=siiiilenost..a co jako??!! k necemu se ponozky hodi i v lodickach

Jo a nepisu to jako reakci na nikoho

• Citovat
  • Upravit
36504
21.12.14 08:41
@JulkaD píše:
Jo a taky mi prijde (i kdyz o tom nemela byt diskuze :oops: ),ze se tady hodne holek obleka strasne „usedle“ (td me nenapada lepsi slovo, kt by to co myslim opsalo lepe ;evil:,nemyslim primo usedlost, ale…nudu?)-a myslim si, ze i prave z tohoto duvodu-ze je nekdo bude resit :nevim:? Holky vyjdou v necem jinem nez obyc kalhotach a triku a jsou reci. Treba v Praze jsem uz videla neco jineho, ale porad si myslim, ze je to trosku tak. Svetrik, tilko, kalhoty. A mlady holky si daj na sebe ten „cardigan“,klidne pres saty a je to :potlesk:. Pritom cardigan je ok podle me tak pro zensky po 35,kt potrebujou jen zakryt ruce. Ja nemam proste rada, kdyz se resi druheho styl oblekani, je to skoda. Ja si napriklad o druhem udelam hned obrazek podle toho, co nosi. A tak by to asi melo i byt-nos co chces, co se ti libi, co „ses ty“ a ne, co je tak nejak „vporadku“. Jestli to pisu srozumitelne :dance:.
A jeste mi vadi ty fraze–ponozky v pantoflich, teplaky…=siiiilenost..a co jako??!! k necemu se ponozky hodi i v lodickachJo a nepisu to jako reakci na nikoho

To se ráda nechám poučit, k čemu ladí fusekle v lodičkách. Možná to bylo spatřeno v Elle, ale je to nevkus na entou.On ladí i pytel na brambory, má-li pravidelnou osnovu a pěknou hnědou barvu. Čest výjimkám, ale českým mladým holkám, tím spíše matkám na MD, RD chybí upravenost, vkus a švih. Je to otázka elementární snahy vymanit se z uniformity. V českých ulicích nuda, nuda - zrovna včera jsem napočítala, že na řadě 6 sedadel osazených 6 mladými muži sedí šestery modré džíny s 5 batohy.Jen jeden měl tašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
21.12.14 09:24

@Burj Chalifa :mrgreen: proc by to hned melo byt spatreno v Elle? :) Pravdepodobne to tam bylo take-pac to neni vrchol nevkusu-ale ja tento JEV potkavam bezne na ulicich (kdyz jedeme nekam dal, predevsim) a jooo, je to hezky. to, ze to musi ty slecne sednout a padnout to celkove jsem nepsala, tj snad jasny. Ale jasne, mas pravdu v predeslem prispevku :palec:,ja to nechci nijak vyvracet. Jen je ve me taky pocit, ze se tady az moc resi, aby obleceni bylo „spravne“ „bezne?“ a pak to pochopitelne napr mlady holky, kt si tu SVOJI modu teprve zacinaji hledat, az moc svazuje…a pak vidime zase tu nudu nudu nudu.

• Citovat
  • Upravit
4622
21.12.14 09:54

No tak ponožky v lodickach je ohavnost. A může to být in, všichni to nosit. Ale pro mě je to prisernost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
21.12.14 10:06
@JulkaD píše:
proc by to hned melo byt spatreno v Elle? :) Pravdepodobne to tam bylo take-pac to neni vrchol nevkusu-ale ja tento JEV potkavam bezne na ulicich (kdyz jedeme nekam dal, predevsim) a jooo, je to hezky. to, ze to musi ty slecne sednout a padnout to celkove jsem nepsala, tj snad jasny. Ale jasne, mas pravdu v predeslem prispevku :palec:,ja to nechci nijak vyvracet. Jen je ve me taky pocit, ze se tady az moc resi, aby obleceni bylo „spravne“ „bezne?“ a pak to pochopitelne napr mlady holky, kt si tu SVOJI modu teprve zacinaji hledat, az moc svazuje…a pak vidime zase tu nudu nudu nudu.

Já s tebou souhlasím. Mně se líbí když má holka nápad a dokáže ho prodat. Což vidím málokdy, ale bydlím ve městě 10 000, takže jestli potkám jednu, dvě, tak to je max.
Ponožky v loďkách jsou super, ale musí se to umět :lol: Já bych do toho nešla, ale mít o 20 míň, asi bych to nějak zakomponovala do šatníku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
21.12.14 18:09

Necetla jsem celou diskuzi, ale take jsem mlada maminka (25 let) a nejvice ze vseho mam rada styl Desigual - originalni, napadity, nekdy az vystredni.
Pres leto mam rada barevne pastelove kombinace, doplnene dlouhou bizuterii.
Pres jaro/podzim nejcasteji nosim leginy s delsim svetrem ci trikem (tunikou).
Kazdopadne to, ze mam deti mi muj satnik moc nezmenilo - mini sukni jsem se nevzdala - nemam duvod a obcas si i elegatni vezmu na sebe (nemam pocit, ze by me elegantni satnik dela starsi)
Paradoxne muj satnik zmenil k lepsimu muj manzel, ktery mi kazdy tyddn koupi neco hezkeho a noveho do sbirky :-D
Boty mam na podpatku at uz jakekoli velikost, tenisky mam jen 1.

• Citovat
  • Upravit
36504
21.12.14 18:12
@alli_li píše:
Necetla jsem celou diskuzi, ale take jsem mlada maminka (25 let) a nejvice ze vseho mam rada styl Desigual - originalni, napadity, nekdy az vystredni.
Pres leto mam rada barevne pastelove kombinace, doplnene dlouhou bizuterii.
Pres jaro/podzim nejcasteji nosim leginy s delsim svetrem ci trikem (tunikou).
Kazdopadne to, ze mam deti mi muj satnik moc nezmenilo - mini sukni jsem se nevzdala - nemam duvod a obcas si i elegatni vezmu na sebe (nemam pocit, ze by me elegantni satnik dela starsi)
Paradoxne muj satnik zmenil k lepsimu muj manzel, ktery mi kazdy tyddn koupi neco hezkeho a noveho do sbirky :-D
Boty mam na podpatku at uz jakekoli velikost, tenisky mam jen 1.

Tedy z Tebe mám, holka, radost :kytka: :kytka: konečně jedna nedomácenka nešedivá :dance: Moc chválím! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat