Roztržená kombinéza - oprava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@missah píše:
Prosím o radu. Dcera roztrhla týden starou zimní kombinézu (H&M, nepromokavý šusťák). Je to ostrý řez cca 4 cm dlouhý na viditelném místě. Už jsem musela tak vyprat (spadla do psího ho-v-na a ještě si to rozthla)a netřepí se to dál. Nicméně bych chtěla, aby to nebylo vidět.
Objedenala jsem hezkou nažehlovačku - klasická textilní. Bojím se zda to bude držet, nebo zda nespálím ten šusták při nažehlování.
Máte někdo zkušenost nebo radu jak na to? Nějaké lepidlo? Speciální záplata na zimní oblečení?
držet to samo nebude, nejdříve bych v ruce zašila díru, na to nažehlila tu záplatu - max 2 puntíky na žehličce a určitě přes pečící papír (nažehlovačka by to zvládla ale šusťák by nemusel) snaž se nežehlit ten šusťák ale jen tu záplatu. Vypni napařování. Jakmile ti ta záplata bude držet, tak ji přišij (stačí v ruce). To lepidlo je tam jen pro usnadnění našívání - aby se ti to nehýbalo, pokud nepřišiješ, nejpozději při pátém praní to upadne, odchlipovat se to bude už po jednom…
Další varianta je nechat si to někde spravit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu. Dcera roztrhla týden starou zimní kombinézu (H&M, nepromokavý šusťák). Je to ostrý řez cca 4 cm dlouhý na viditelném místě. Už jsem musela tak vyprat (spadla do psího ho-v-na a ještě si to rozthla)a netřepí se to dál. Nicméně bych chtěla, aby to nebylo vidět.
Objedenala jsem hezkou nažehlovačku - klasická textilní. Bojím se zda to bude držet, nebo zda nespálím ten šusták při nažehlování.
Máte někdo zkušenost nebo radu jak na to? Nějaké lepidlo? Speciální záplata na zimní oblečení?