Kdo nosí doma kimono?

7904
27.12.14 22:48

Kdo nosí doma kimono?

Už delší dobu přemýšlím o tom, že bych si na doma pořídila nějaký pěkný župánek. Mám ráda pěkné dlouhé župany a občas v tom chodím i doma, ale není to moc oku lahodící. Dneska jsem narazila na tyto stránky:

http://www.super-orient.com/?…

Celkem se mi to líbí, motivy draků atd. jsou i docela sexy, myslím :-) a ani to není drahé. Jenom si říkám, jak je to asi praktické? Pohodlné na doma je to určitě, ale trochu se bojím těch širokých rukávů.

Máte některá zkušenost s něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
27.12.14 22:53

Kup si to, je to nádherný :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk:
Jednou jsem ze sebe dělala gejšu, že jsme se pak s holkama fotily, koupila jsem si takovou volnou halenku, ale kimonu by to nesahalo ani po kotníky :mrgreen:
Taky bych tohle kimono furt nosila, je to volný, příjemný, na nahý tělo jako stvořený! :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.12.14 22:56

Takhle to vypadalo :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
27.12.14 23:00

Haha, paráda :-) Říkám si, že je asi rozdíl, jestli muže doma přivítám v hedvábném kimonu se zlatým drakem anebo ve froté županu :-D pohodlí bude stejný, vnější efekt nesrovnatelný :-)

Koupím si to každopádně, doma to jistě využijeme ;-) jenom mě spíš zajímá ta praktičnost při domácích pracech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.12.14 23:01

Myslím, že je to hezčí a bude to i praktičtější než normální župan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.12.14 23:04

Jé, to je krásné :palec: Mně se nejvíc líbilo princeznovské kimono, ale taky je z toho nejdražší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.12.14 23:05

@Petule030 jojo, to se mi taky líbí - hned to první červené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.12.14 23:06
@Petule030 píše:
Jé, to je krásné :palec: Mně se nejvíc líbilo princeznovské kimono, ale taky je z toho nejdražší :lol:

No jo, za krásu se musí platit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
27.12.14 23:08

Jó, to princeznovský na doma už by bylo hustý, otevřely byste manželovi dveře, v jedný ruce dítě a v druhý ten deštníček :-D ten by asi zíral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.12.14 23:10

@kacz no to jo :-D né, to je sice hezký, ale dost nepraktický ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
27.12.14 23:12
@CokeLady píše:
Mně to přijde děsně laciný :oops: taková levná asijská šlapka… Radši zůstaň u huňatého županu, než této „krásy“.

Hezčí asijskéšlapky než ty evropské nádhery :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
27.12.14 23:14

Ja ho mam doma, rukavy jsou široké, ale tak když se s ním nebudeš chystat vylženě zadělávat knedlíky vadit ti to nebude. Je to příjmné a chlap to určitě ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
27.12.14 23:30

Přijde mi to nepraktické právě kvůli těm rukávům, navíc i kvůli materiálu. Není tam nikde napsáno, z čeho to je, vypadá to jako satén a ten je chladivý a klouzavý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1524
27.12.14 23:35
@kacz píše:
Haha, paráda :-) Říkám si, že je asi rozdíl, jestli muže doma přivítám v hedvábném kimonu se zlatým drakem anebo ve froté županu :-D pohodlí bude stejný, vnější efekt nesrovnatelný :-)Koupím si to každopádně, doma to jistě využijeme ;-) jenom mě spíš zajímá ta praktičnost při domácích pracech.

No, a je v tom teplo? V županu jo, v kimonu? Nevím, nikdy jsem to naživo neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
28.12.14 01:16

Jak bych fungovala v kimonu se širokým rukávem, třeba při vytírání podlahy to nebude nic moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat