Kdo nosí doma kimono?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdo nosí doma kimono?
Už delší dobu přemýšlím o tom, že bych si na doma pořídila nějaký pěkný župánek. Mám ráda pěkné dlouhé župany a občas v tom chodím i doma, ale není to moc oku lahodící. Dneska jsem narazila na tyto stránky:
http://www.super-orient.com/?…
Celkem se mi to líbí, motivy draků atd. jsou i docela sexy, myslím
a ani to není drahé. Jenom si říkám, jak je to asi praktické? Pohodlné na doma je to určitě, ale trochu se bojím těch širokých rukávů.
Máte některá zkušenost s něčím podobným?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kup si to, je to nádherný
![]()
Jednou jsem ze sebe dělala gejšu, že jsme se pak s holkama fotily, koupila jsem si takovou volnou halenku, ale kimonu by to nesahalo ani po kotníky ![]()
Taky bych tohle kimono furt nosila, je to volný, příjemný, na nahý tělo jako stvořený!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haha, paráda
Říkám si, že je asi rozdíl, jestli muže doma přivítám v hedvábném kimonu se zlatým drakem anebo ve froté županu
pohodlí bude stejný, vnější efekt nesrovnatelný ![]()
Koupím si to každopádně, doma to jistě využijeme
jenom mě spíš zajímá ta praktičnost při domácích pracech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že je to hezčí a bude to i praktičtější než normální župan ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, to je krásné
Mně se nejvíc líbilo princeznovské kimono, ale taky je z toho nejdražší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule030 jojo, to se mi taky líbí - hned to první červené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule030 píše:
Jé, to je krásnéMně se nejvíc líbilo princeznovské kimono, ale taky je z toho nejdražší
No jo, za krásu se musí platit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jó, to princeznovský na doma už by bylo hustý, otevřely byste manželovi dveře, v jedný ruce dítě a v druhý ten deštníček
ten by asi zíral…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Mně to přijde děsně lacinýtaková levná asijská šlapka… Radši zůstaň u huňatého županu, než této „krásy“.
Hezčí asijskéšlapky než ty evropské nádhery
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ho mam doma, rukavy jsou široké, ale tak když se s ním nebudeš chystat vylženě zadělávat knedlíky vadit ti to nebude. Je to příjmné a chlap to určitě ocení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přijde mi to nepraktické právě kvůli těm rukávům, navíc i kvůli materiálu. Není tam nikde napsáno, z čeho to je, vypadá to jako satén a ten je chladivý a klouzavý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacz píše:
Haha, parádaŘíkám si, že je asi rozdíl, jestli muže doma přivítám v hedvábném kimonu se zlatým drakem anebo ve froté županu
pohodlí bude stejný, vnější efekt nesrovnatelný
Koupím si to každopádně, doma to jistě využijeme
jenom mě spíš zajímá ta praktičnost při domácích pracech.
No, a je v tom teplo? V županu jo, v kimonu? Nevím, nikdy jsem to naživo neviděla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak bych fungovala v kimonu se širokým rukávem, třeba při vytírání podlahy to nebude nic moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit