Oblečky z Číny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
365
6.1.15 09:31

Oblečky z číny

Ahojte všichni! :mavam: Už dlouho se poohlížím po oblečcích na aliexpress… Myslím si, že se tam dají sehnat hezké věci za super ceny a dovoluji si říct, že kvalitou se budou rovnat i těm, co se prodávají u nás. Např. v C&A prodávají za 350,– tento super setík http://www.aliexpress.com/…5250308.html a tady vyjde v přepočtu na 150,– a je to oprabdu na chlup ten stejný, posledně jsem tam na něj koukala… Chtěla jsem se tedy zeptat, zda s tím máte některá zkušenosti?? s přítelem objednáváme z ali v podstatě skoro vše i oblečení na sebe a zatím jsme spokojeni… u těchto oblečků mě zajímá spíš velikost :) btw. kdyby někdo nevěděl, jak se tam zorientovat, ráda poradím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
6.1.15 09:49

Oblečení na deti jsem zatím nekupovala, ale na nás tam nakupuju a všechno ok. Velikost ne beru o jedno číslo větší. Az nakoupis, dej vědět, jak je to s dětskými velikostmi, taky mám chuťtam nakupovat pro deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.1.15 09:58

Někde jsem zahlédla diskuzi na poslední 2 komplety- s mickey mousem a maminky nebyly moc nadšené. Záleží na jakého prodejce se trefíte, někteří mají zboží trochu lepší kvality, jiní horší- křivé švy, dírky ve švech apod. Velikosti jsou jiné, než naše, obvykle je dobré najít si u někoho kdo prodává stejné zboží tabulku velikostí a tou se řídit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
6.1.15 10:28

@smudlinky Právě si říkám, že to není až tak drahé, takže v nejhorším to prostě to mimčo odnosí aspoň na doma… no když to nezkusím, tak nebudu vědět :) zatím stejně nevíme pořád pohlaví, tak až budeme vědět, asi zkusím objednat ale nevím jak je to právě s tou velikostí 0-3m… aby to nebylo nakonec malé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
6.1.15 10:41

Brát o číslo až dvě větší. Je to stejné jak s oblečením pro dospělé. A taky se řídit tabulkama co prodejce uvádí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
6.1.15 11:37

@Krista0671 tak myslíte, že na novorozeně spíš velikost 4-6m? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
6.1.15 16:42

@Hofmi92 je fakt, že tady u těch pidi věcí nevím, ale co mám doma, tak zhruba 90 odpovídá 80, možná i menší. Ale já bych radši vzala větší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
6.1.15 17:34

@Krista0671 no zkusím a uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
6.1.15 17:44

@Hofmi92 nebo kouknout do tabulek co uvádí prodejce