Oblečky z Číny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečky z číny
Ahojte všichni!
Už dlouho se poohlížím po oblečcích na aliexpress… Myslím si, že se tam dají sehnat hezké věci za super ceny a dovoluji si říct, že kvalitou se budou rovnat i těm, co se prodávají u nás. Např. v C&A prodávají za 350,– tento super setík http://www.aliexpress.com/…5250308.html a tady vyjde v přepočtu na 150,– a je to oprabdu na chlup ten stejný, posledně jsem tam na něj koukala… Chtěla jsem se tedy zeptat, zda s tím máte některá zkušenosti?? s přítelem objednáváme z ali v podstatě skoro vše i oblečení na sebe a zatím jsme spokojeni… u těchto oblečků mě zajímá spíš velikost
btw. kdyby někdo nevěděl, jak se tam zorientovat, ráda poradím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Oblečení na deti jsem zatím nekupovala, ale na nás tam nakupuju a všechno ok. Velikost ne beru o jedno číslo větší. Az nakoupis, dej vědět, jak je to s dětskými velikostmi, taky mám chuťtam nakupovat pro deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někde jsem zahlédla diskuzi na poslední 2 komplety- s mickey mousem a maminky nebyly moc nadšené. Záleží na jakého prodejce se trefíte, někteří mají zboží trochu lepší kvality, jiní horší- křivé švy, dírky ve švech apod. Velikosti jsou jiné, než naše, obvykle je dobré najít si u někoho kdo prodává stejné zboží tabulku velikostí a tou se řídit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlinky Právě si říkám, že to není až tak drahé, takže v nejhorším to prostě to mimčo odnosí aspoň na doma… no když to nezkusím, tak nebudu vědět
zatím stejně nevíme pořád pohlaví, tak až budeme vědět, asi zkusím objednat ale nevím jak je to právě s tou velikostí 0-3m… aby to nebylo nakonec malé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brát o číslo až dvě větší. Je to stejné jak s oblečením pro dospělé. A taky se řídit tabulkama co prodejce uvádí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krista0671 tak myslíte, že na novorozeně spíš velikost 4-6m? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hofmi92 je fakt, že tady u těch pidi věcí nevím, ale co mám doma, tak zhruba 90 odpovídá 80, možná i menší. Ale já bych radši vzala větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit