Máte načančané holčičky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Fima píše:
Hm, jednodušší asi jo. Je to všechno tmavý a fádní. Málokdy narazím na něco, co se mi pro kluky opravdu líbí. Ráda je oblékám barevně a vesele a takové oblečení až tak moc často nevídám. Takže ono obojí má asi svoje.
já jsem ráda, že mám holky, mně taky přijde, že na kluky se nedá pořídit nic pořádného, na všem je spiderman, dinosaur, nebo čísla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beeerush lakování nehtů řeším s tou 9ti letou
…já se nemaluji, mam jen řasenku a nehty si taky nelakuji. Dcera občas zajde po škole ke spolužačce a objev laku a stínů je na světě i bez maminky
no a parfém mi taky vypatlala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ulice píše:
Kluci i holka mi musi ladit, uz pri nakupovani ladim oblibene barvy s neutralni sedou, cernou,bilou.
takže takový stádo zeber:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ulice tohle „ladění“ taky nemám ráda. A taky se mi nelíbí, když jsou sourozenci jako vejce vejci, mám holčičky o rok od sebe a příbuzenstvo mě pořád zásobuje haldou stejných kompletů. Třeba pyžámka mi přijdou roztomilé, když je vidím vedle sebe spinkat a jsou si taaak podobné, ale když jdou ven, jsem ráda, když má každá svou osobnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda kluka, ale co tu padlo o barvách, tak já nemám problém s barevnými věcmi. Já teda miluju zelenou a modrou, tak je to možná i tím ![]()
Kdybych měla holku, asi bych ji oblíkala stejně jako syna…pohodlně. Džíny má, ale vůbec mu je neoblíkám. Momentálně jsem ráda, že nemáme holčičku, nerada češu sebe, natož ještě dítě
k tomu gumičky a různý styly pletení copů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty barvy to je taky boj. Klucici obcas vidam cervene, oranzove. Rada bych kupovala neutral barvy, ale je to tezky. Jsme ujety na zelenou, ale casto to jsou klucici kousky. Ted jsem se ale sehnala jedny leginy bezovy, v lidlu ted meli v nasi vel. Uz zas jen ruzovy ![]()
- Citovat
- Upravit
Krasny veci na holcicky, ale i na kluky, maji v Zara Kids. Minule jsem tam koupila krasny fialovy manzestrovy saty. Ale je to trochu drazsi, tkz tam nakupuju jen obcas; ty saty staly tolik, ze by se za to daly poridit i saty pro dospelou zenskou. Ale mala byla na Silvestra za hvezdu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne Vali ja hodně holčičí snad od mimina, hysteráky kolem roku když dostala tepláky takže ty ani nekupuju, stačí pidi kapka od vody a oblečení sundá a chce čisté
, jen jak dlouho vybírá jaké si vezme kalhotky
a barvy hlavně vše růžové
, ve výtahu se prohlíží v zrcadle jestli vše sedí jak má
ale po kom tohle podědila netušim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas Když myslíš…já jsem pletené věci od mámy nosila ráda a nosím ještě teď jeden svetr, co mi ještě je. Syn se zatím ohledně výběru oblečení nevyjádřil.
A mmch, já si nechám ráda poradit od mámy i od tchýně, jsou to obě rozumné fajn ženské. Ne, že bych se podle každé rady řídila, ani se to po mě nechce, ale názor si poslechnu. Přála bych ti, abys to měl stejně, je to příjemné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas píše:
@ulicetakže takový stádo zeber:-)
Ja obleceni hodne. resim i u sebe, tak i u deti,ale.nemam.rada vylozene detsky styl nacancane do ruzove od bot po gumicku ve vlasu, ale. takovy moderni minimalismus strizeny detskou roztomilosti
Ono.to.zni slozite,ale.cizi.clovek.si toho. moc. nevsimne, to hlavne ja,me.to bavi,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ariadne píše:
Ty barvy to je taky boj. Klucici obcas vidam cervene, oranzove. Rada bych kupovala neutral barvy, ale je to tezky. Jsme ujety na zelenou, ale casto to jsou klucici kousky. Ted jsem se ale sehnala jedny leginy bezovy, v lidlu ted meli v nasi vel. Uz zas jen ruzovy
jojo, to je věčný boj, sehnat hezkou nerůžovou věc pro holku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, jestli nacancanou ve smyslu kanyrky
, ale snazim se ji sladit. Co zaspini, to vyperu
. Na hriste ma teplaky nebo leginy. Ale do mesta ji fakt do teplaku oblekat nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
jojo, to je věčný boj, sehnat hezkou nerůžovou věc pro holku
souhlasim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám holčičku, která se ráda parádí asi od té doby, co chodí do školky, tedy od 3 let. V 18-ti měs. je jim asi jedno, co mají na sobě, max. tak preferují určité krásné barvy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyTommy píše:
@ulice tohle „ladění“ taky nemám ráda. A taky se mi nelíbí, když jsou sourozenci jako vejce vejci, mám holčičky o rok od sebe a příbuzenstvo mě pořád zásobuje haldou stejných kompletů. Třeba pyžámka mi přijdou roztomilé, když je vidím vedle sebe spinkat a jsou si taaak podobné, ale když jdou ven, jsem ráda, když má každá svou osobnost.
Jojo, ja takhle. potkala klucika s holcickou, ona. ruzova, on. tyrkysove modry, oba cepice s mickym
A nebyli jim.dva,kde. by se to jeste dalo ![]()
Prave, kazdy ma.svou osobnost a timhle.ji teda zabijou dokonale
(mysleno jen. z hlediska obleceni, prvniho dojmu).
Nam.se segrou mamka.sila,pletla. stejne. oblecky, vsichni dospeli to. chvalili, my to. nesnaseli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit