Lyžařská školka Liberecko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4921
26.10.09 22:09

Lyžařská školka Liberecko

Rádi bychom letos poprvé s naším skoro-čtyřleťákem absolvovali lyžařskou školičku a mám hned několik dotazů.

1. Hledáme školičku v okolí České Lípy, protože je zde možnost ubytování zdarma, asi nejvhodnější se mi jevil www.skiarealhornipodluzi.cz který je 30km od ČL, to jest tak 30 minut cesty. Máte s ním někdo zkušenost? Případně s nějakou jinou lyžařskou školkou v okolí a co nejblíže ČL? Jak to v takových školách vůbec probíhá (na jak dlouho výuka je? na týden?)

2. Kdyby nám zbyla finanční rezerva na zimní dovolenou se vším všudy, pak bychom byli ochotni i sehnat ubytování přímo v H. Podluží, nemáte někdo tip na pěkné ubytování v těch místech? Aby byla možná i nějaká procházka s mladším skoro-dvouleťákem a sáňkování?

3. Další dotaz je výbava-tedy lyže. Pročítala jsem nějaké starší diskuze, někdo doporučuje začít na carvingových, někdo zase na obyčejných… Které tedy (má teď 105cm)? A pokud bych investovala do bazarových lyží, vyplatí se to vůbec? Vydrží třeba i na další sezónu? Nebo je lepší využít půjčovnu?

Prostě pokud máte jakékoliv typy na zimní dovolenou spojenou s lyžařskou školkou na Liberecku, dejte vědět.

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.10.09 07:48

S lyžemi záleží jak často je budete používat.Půjčovné na jeden den či týden je relativně drahé-oproti ceně za půjčení na celou sezonu či koupení starších lyží.Známá si půjčovala pro předškolní dcerku lyže na celou sezonu za 600,– a jinak jsem slyšela, že v půjčovnách se dají sehnat starší lyže také za podobnou cenu.Tak než dát třeba 300,–400,– za týden půjčení,volila bych na sezonu.V případě,pokud je šance v zimě občas na lyže vyrazit.

• Citovat
  • Upravit
2596
27.10.09 23:48

Ahoj s lyžařskou školou ti neporadím já učila obě děti sama a hrozně mě to bavilo.Jen ohledně těch lyží lyže kupuju nejradši přímo na horách jsou tam dobrý ceny bazarový tak 1500 - 2000 my je měli za 1200 i s botama carvingový atomic.p
Použily je už tři děti a ještě jsou použitelný.Myslím že to bylo levnější než půjčovna krom toho jsme je na každý dítko využily dvě sezony.Jinak nejradši jezdíme do Rokytnice nad jizerou jsou tam dobrý podmínky jak pro děti tak pro dospělí.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
28.10.09 20:40

Děkuji za odpovědi, nakonec jsem tedy lyže koupila, starší atomic 90cm s vázáním salomon za 450,–Kč přes bazar (snad budou dobré http://www.nordicpoint.eu/…salomon.html ale za tu cenu je to fajn) , určitě se to vyplatí víc s ohledem na to, že je určitě využije i mladší syn a možná i naše malá sestřenička. Ještě tedy sehnat nějaké botky. Helmu si asi půjčíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí