Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Milé maminky, nevíte zda se někde v Krkonoších, Jizerkách nebo Orlických horách nyní lyžuje? Nějaké sjezdovky vhodné i pro 5ti leté dítě (tedy mírné), není nutný přímo dětský areál. Vím že jede Černá Hora, ale nevím zda je to tam vhodné pro děti…Moc děkuji za případné rady! A všem přeji krásné Vánoce ![]()
Ještě Horní Mísečky se lyžuje
Ale jak moc je to vhodné pro děti, to nevím…
Nahoře na Černé hoře je v provozu Sport 1 - to je pro děti ideální. Dolů se přinejhorším dostanete lanovkou.
@arin píše:
Nahoře na Černé hoře je v provozu Sport 1 - to je pro děti ideální. Dolů se přinejhorším dostanete lanovkou.
Supeeer děkuju moc!! Jupí ![]()
Dnes jel náš soused do Říček v OH a dle mmsky, co poslal, se tam lyžuje.
@renyx
„Lyzuje“ se na hodne mistech, ale dle reportu je to vetsinou bida s nouzi. Umelej plnej sutru a blata. Jela bych nahoru na Cernou horu, tam byvaji nejlepsi podminky a nahore to pro deti je.
@Makin já koukám přímo na webkamery, někde se opravdu lyžuje ač téměř na zelené louce
…Je to letos bída…Jak to tam prosím vypadá -vhodné pro děti? nevíte?
@zuzu224 zřejmě Černá Hora vyhraje, máme to i nejblíž, díky moooooc!
@renyx
Urcite. Nahore vzdy zacinaji prvni sezonu. Vcera jsem zrovna cetla report z Pece a prej desny, ale jen za peto na den
. Ja tohle zazila pred 2 lety na silvestra v Rokytnici a chtela jsem je poslat do… za co si dovoli vybirat prachy. To bylo hrozny, hrozny, hrozny.