Lze prodat půlku bytu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
28.1.14 21:10

Ano přesně máme každá půlku a ona tam bydlí a ještě další problém je to dost malý byt. Jak vidím tak má situace je asi trošku víc neřešitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.1.14 21:11
@Macik31 píše:
Ano přesně máme každá půlku a ona tam bydlí a ještě další problém je to dost malý byt. Jak vidím tak má situace je asi trošku víc neřešitelná.

Tak urcite to neni neresitelne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
28.1.14 21:14
@Macik31 píše:

Zalezi jestli to chces resit po dobrym nebo po zlym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
28.1.14 21:17
@geilens píše:
Zalezi jestli to chces resit po dobrym nebo po zlym

presne..co ji zkusit nabidnout, ze sepisete smlouvu, kdy ty budes platit hypoteku, ale prepisete byt pouze na tebe s tim, ze budete mit smlouvu o podnajmu na doziti babicky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 21:18
@Macik31 píše:
Bohužel nemám možnost v bytě ani bydlet a ani se o tom se mnou nehodlá nikdo bavit.

Promiň, že rýpu, ale to jste si nedomluvili předem, kdo tam bude bydlet? Vždyť sis přece brala ten úvěr, tak jste se asi museli nějak předem dohodnout, že v tom bytě ta babička bude, ne? Zdá se mi to nějaké divné. A proč není babička přistupitelem k tomu úvěru (nebo něčím takovým, nejsem profík, tak se v té terminologii nevyznám) a proč je to jen na tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
28.1.14 21:20
@Barca12345 píše:
Fakt se mi to nechce rozepisovat… proste v tom umi chodit a nakonec by jim babca jeste rada vysla vstrict ;-)

Hm tak asi bych nechtela prodat babičku takovým vykukum :nevim:
Zkuste se zakladatelko dohodnout po dobrém jinak na tom budete tratit obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.1.14 21:22
@veria píše:
Hm tak asi bych nechtela prodat babičku takovým vykukum :nevim:
Zkuste se zakladatelko dohodnout po dobrém jinak na tom budete tratit obe.

No, ono mozna bude ta babca mnohem vetsi vykuk, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.1.14 21:23

@geilens ono už tahle situace trvá déle a rozhoduje si tam o všem. Já musím dá se říct mlčet a platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
28.1.14 21:23

No tak to nevíme, kdo vi jak to je :nevim:
Každopádně prodat to takovéto společnosti znamená dost velkou ztrátu proto je vzdy lepší domluva si myslim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
28.1.14 21:25
@Macik31 píše:
@geilens ono už tahle situace trvá déle a rozhoduje si tam o všem. Já musím dá se říct mlčet a platit.

A proc jsi s tim souhlasila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
28.1.14 21:25

@Macik31 takze po zlym? Prodej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.1.14 21:26
@veria píše:
No tak to nevíme, kdo vi jak to je :nevim:
Každopádně prodat to takovéto společnosti znamená dost velkou ztrátu proto je vzdy lepší domluva si myslim ;)

Ano, urcite to je vzdy mnohem lepsi! ;)
Ale kdyby jsi zazila par rodinnych situaci, byla by jsi mnohem radsi za prodej nemovitosti se stratou, nez ty rizika, utrapy a ztraty, ktere to muze mit pri vlastnictvi :-/ A ver, ze v rodinach se dely nejvetsi svinstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
28.1.14 21:26

Jako jo, věřím, deji se různe hrozne veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.1.14 21:30

Už jsme domlouvaly, že tam půjdu bydlet já a ona půjde ke své dceři už jenom proto, že není nejmladší a hlavně tam co je ten byt není vše po ruce. A během dvou dnů otočila, ale mě bohužel o tom zapomněla informovat a řekla mi to až matka, že já se nikam stěhovat nebudu, že to mi určí až ona. A od té doby se to táhne. A za další dva roky co jsem to téma načla tak jsem se opět se zlou potázala. Takže se snažím zjistit jaké mám nebo nemám možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.1.14 21:33

@Barca12345 jakmile se jedná o nějaký majetek nikdy to nedělá dobrotu. Takhle se v jedné rodině rozkmotřili tři sourozenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí