Lze vyprat Jane Slalom?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1099
27.5.08 12:39

Lze vyprat Jane Slalom?

Prosím už jste někdo zkoušel jakkoli vyčistit potah sporťáku? Ten náš by si to už zasloužil, ale bojím se abych si ho nezničila. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4921
27.5.08 12:48

Zrovna minulý týden jsem prala na 30 stupňů v pračce boudičku, sedák se mi do pračky nevejde, ale švagrová to se slalomem u ní doma dokázala a nic se mu nestalo, barvy v pohodě, prala na 30. Já jsem sedák dala do vany a pořádně silným proudem jsem ho osprchovala, tam kde byly skvrny od jídla jsem jemně otřela houbičkou. Potah vypadá jako nový :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.5.08 12:57

A sušení? Pověsit bez ždímání do stínku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
27.5.08 14:23

Tak tu boudičku jsem prala v šetrném půlhodinovém programu (naše pračka to má na denní rychlopřeprání kde je 30 stupňů, jen jsem zmírnila otáčky na 400). A sušila jsem v koupelně na šňůře, pokud není ta možnost, tak asi určitě ne na sluníčko, aby to nevyšisovalo, jen do polostínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
27.5.08 14:54

Berun moc děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
2.6.08 16:05

prali jsme boudičku a sušili na balkoně ve stínu - prala jsem šetrným programem na 30 stupňů a dala tam Woolite Balsam na jemné. Krásně vyprané. Jediné, co mě mrzí je, že mi nejdou vyprat šedé kraje - ničím (máme Ebory 07) - já nevím, čím to je, ale to šedé je prostě trochu špinavé a nejde to ničím - ani žlučovým mýdlem… :-(

to samé na podhlavníčku - je také šedý ze stejného materiálu. Nemáte někdo podobný problém??? díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
2.6.08 20:16
zuzanasinova píše:
prali jsme boudičku a sušili na balkoně ve stínu - prala jsem šetrným programem na 30 stupňů a dala tam Woolite Balsam na jemné. Krásně vyprané. Jediné, co mě mrzí je, že mi nejdou vyprat šedé kraje - ničím (máme Ebory 07) - já nevím, čím to je, ale to šedé je prostě trochu špinavé a nejde to ničím - ani žlučovým mýdlem… :-(to samé na podhlavníčku - je také šedý ze stejného materiálu. Nemáte někdo podobný problém??? díky Zuzka

To mi ani neříkejte, že ta šedá barva nejde vyprat. :( Já mám ten samý kočárek a jak se přichycuje madlo tak už to mám kolem špinavý a to jezdíme ve sporťáku cca 2m. :( Jinak podhlavníček vůbec nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
6.6.08 16:18

Kájo nechc tě strašit. Možná že jen já jsem neschopná… kdyby se to vešlo do pračky, tak se to myslím vypere. Protože stříška se mi vyprala bezvadně… jenže tak velkou pračku nemám a svěřit to někomu cizímu, to by nešlo…

jinak je to pro mě ale stále kočárek č.1. naštěstí nás nepotkalo nic co jiné maminky, ťuk ťuk…uvažovala jsem o jiném potahu, ale výměny nebo prodej nebo jiné čachry to by bylo na dlouho a taky jiný potah m§že mít podobné potíže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí