Lži v práci. Mlčet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.8.24 13:07

Lži v práci. Mlčet ???

Ahoj,

Už nemohu vydychat to co se děje v práci. Jsme tým 6 lidi na oddělení, prakticky všichni kromě mě přišli před 3 lety, já před 2.
Loni do vedení nastoupil někdo, kdo ty,,moje,, natahuje jak špagety…

Jde o to, že jim nasliboval něco co nemůže splnit, hází vinu na druhé, že přece naše oddělení už tu věc mohlo mít dávno a on teď je největší machr, který to zařídil.
Bohužel
Nezaridil nic a já shodou nahoru zjistila, že jen vymyslí, slibuje a když dojde na lámání chleba tak dělá špatně z druhých ( stalo se jinde a není to jen o tom, že někdo něco povídal
Na to já nedávám ). Nevím zda to u mě říct??? Protože jeden kolega je úplně zaslepeny a všichni, ač jsou ve zralém věku mi přijdou jak mali; co se jim řekne tomu věří. 8o 8o 8o 8o nemají svoji hlavu, nezjistí si pravdu…
Nevím co dělat..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.8.24 13:13

No, a my máme šéfa, který krade peníze. Jeho nadřízení o tom ví a tolerují to. A nám je z něho na zvracení. Takže může být i hůř.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.24 14:06

Jo a já měla šéfku, která si tam našla milence. Ten nic nedělal, jen donášel a ještě byl za borce… Taky to všichni vědí a nikdo neví co s tím

• Citovat
  • Upravit
2925
25.8.24 14:46

Resila bych jen to, co se primo vztahuje k vam…tys u toho incidentu „jinde“ byla, nebo jak to vis?
A jak reaguji kolegove na to, ze tvrdi, ze neco zaridil a pritom nic nezaridil? Oni to nevedi? Moc tomu teda nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.24 15:03

Ne, nevědí. :nevim: protože on přišel s tím, že vše bude, vše zařídil on. Ale pravda to není… A ano, vím že si tu zásluhu přivlastnil ( v jednom případě ) a v druhém prostě kecá (nic nebude). Já narozdíl od kolegů si pravdu zjistím, vyslechnu obě strany, ale nenechám si nabulikovat co mi, kdo řekne… Kdyby chtěli mohli vidět dokumenty, které hrají proti tomu dotyčnému.

• Citovat
  • Upravit
31268
26.8.24 19:06

Pokud je to tvuj podrizeny, řeš to. Pokud je to tvuj kolega a tebe to přímo ovlivnuje, řeš to (s vedoucim), pokud neovlivňuje, neres to. Pokud je to nadrizeny, muzes tise zvracet v koutě, nebo firmu opustit pro špatnou firemni kulturu.

Ze zkusenosti vim, ze pokud se te to primo netýká, je lepší se do toho nesr… Nebo to maximalne prasknout do anonymniho dotazníku, pokud vase firma neco obdobneho, jako je průzkum, ve společnosti dělá.

Taky mam kolegu, ktery hov. dělá, ale virit vlny nebudu. Ma ochrannou ruku od regionalniho, at si na to šéfová přijde sama (za pul roku mame průzkumy, napisu to maximálně tam)… :nevim: nehodlam si podrazet židli, kdyz to nevidí/spis nechce resit ani ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat