Má dcera sedmou nemoc?

211
5.7.26 18:10

Má dcera sedmou nemoc? Prosím

Ahoj maminky, prosím o pomoc. V pátek odpoledne dcera měla horečku 38,4. Od dalšího rána do teď bez teploty. Ten stejný den se i začala vyhazovat vyrážkama. Začalo to na ruce a teď je to hlavně na končetinách v záhybech. Jsou to až takové velké vředy plné vody. Na zádech a stehnech atd..tam má jen flíčky (podobné jak u šesté nemoci). Včera na pohotovosti nám bylo řečeno, že sedmá nemoc a dostali jsme fucidin H. Snažila jsem se hledat alternativy - zinek, pudr, heřmánková koupel..dřív než ji dam atb s kortikoidama..Jinak je bez teploty, pije, ji, v pusince nic nema..i podle dr, nic tam neviděla. Syn ma jen horecky vysoke a boli ho v krku. Klidně sem pak hodim fotku..prosim vas maminky o zkusenosti a pomoc co s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78179
5.7.26 18:16
@Sofi183 píše: Více

nevím, jestli je to sedmá nemoc, ale má to tak hrozné, že být tebou, tak urychleně ten fucidin H použiji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6969
5.7.26 18:24

Má to příšerné, vykašli se na babské rady a použij, co předepsali lékaři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.7.26 18:26

Dekuji. Nedokazala sem to posoudit jestli je to opravdu tak hrozne..namazu ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78179
5.7.26 18:39
@Sofi183 píše: Více

je to opravdu hodně špatné a mohlo by se jí to infikovat nějakou bakteriální infekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31389
5.7.26 18:50

Taky jsem chtela napsat, ze je to hodne hnusne. Tak snad uz mazes :hug:. At je to brzy dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8775
5.7.26 18:58

Určitě ji to hned namaž, má to opravdu hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
5.7.26 19:07

Já moc nechápu, proč někdo navštěvuje lékaře, když pak stejně odmítá léčbu.
Tohle je fakt už dost škaredý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.7.26 19:13

@Markéta188 neodmítám léčbu, léky jsem si vyzvedla. Jen jsem jeden den zkusila, jestli nezabere něco lehčího. Nejednou jsme se vyhnuli atb. Zároveň když je zle, tak neváhám dát cokoliv od lékaře. Sama jsem viděla, že už to není hezké, proto jsem sem psala. Všem děkuji, dcerku jsem namazala. Už i já jsem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.7.26 19:15

Nevim, zda je to sedma, u nas probehla daleko v lehci forme, ani u dr jsme nebyli. Ale tohle vypada dost silene a lecila bych dle dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
5.7.26 19:15
@Hobitka píše: Více

Ano, hned jsem ji namazala a už i spinká. Děkuji moc. Snad bude brzy dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9776
5.7.26 19:29

Vypadá to hodně škaredě, nedá se vyloučit, že neskončíte dokonce na celkých ATB. Sekudnární impetiginizace virových dermatóz není výjimečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14848
5.7.26 19:31
@Markéta188 píše: Více

Tak někdy se doktor při léčbě dost sekne. A můžeš k němu jít pro diagnózu nebo pro lék, o kterém víš, že zabere, ale bohužel je na předpis. A když ti k němu předepíše ještě další zbytečné, tak je nedáš.

Ale tedy tady se shodnu s ostatními, že je to moc ošklivé a předepsané léky jsou na místě.

Jestli je to sedmá nemoc, nevím, taky u nás byla mírnější a lékaři jsme nepotřebovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6189
5.7.26 19:33
@Janča6 píše: Více

Samozřejmě. Vyjadřovala jsem se přímo k tomuhle. Tady jsou myslím léky fakt na místě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.7.26 21:05

Čau, to chce fakt těžší kalibr než sudokrém a heřmánek. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie