Má psaní budoucnost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
AI se stále vyvíjí. Faktické chyby dělá méně a méně. A to se bavíme o dvouleté existenci, kdy je použitelná pro běžnou veřejnost. Pokud umíš zadávat dobře prompty, AI bude pravděpodobně lepší než ty. Už teď vyhrává programátorské a matematické soutěže na celém světě. Lidé, kteří se živí psaním už teď AI využívají, byť si články píší sami. V této profesi zůstanou jen naprosté špičky, průměr zvládne AI lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemá to smysl. Pokud tedy nechceš učit. Život se jako překladatelka. To je již dnes risk. Ano, možná soudní překladatelka a tlumočnice. Nicméně těch je málo. Jako průměrná autorka textů nemáš budoucnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kousavysvetr to je celkem smutny. Pak aby mlady lidi nebyli v depresi, kdyz se cejtej tak nepotrebny. Aspon ja se tak citim. Na to, co asi v budoucnu bude potreba - rozumet technice, it a tak - bohuzel nemam zadne predpoklady a ani me to nebavi
- Citovat
- Upravit
A proč by nemělo mít cenu na sobe pracovat? Ne každý touzi číst ve svém volném case výplody automatu na myšlenky, já osobně bych uprednostnila knihu lidského autora než nějaký výpis nějakých nesmyslu
Co bude za par let nemůže nikdo vědět a kvalitní vzdělání je vždy cenné a i podle mě bude i nadále ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V budoucnu bude potřeba umět, to, co AI ne, a to jsou řemesla…
- Citovat
- Upravit
@Kousavysvetr píše: Více
Zrovna včera jsem strávila mnoho hodin na konferenci AI Restart a nejen díky ní příliš nesouhlasím. Nehledě na vlastní a týmové bohaté zkušenosti ![]()
- Citovat
- Upravit
Ale prosím tě, takový fňukání. V dohledné době je stále potřeba každý člověk, který není líný pracovat a pracovat i na sobě. Ono je to velmi pohodlné se upnout na vzdálenou budoucnost, složit ruce do klína a pěstovat si depku, jak nic není potřeba. Je to jenom výmluva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac píše: Více
Přesně tak, chybí tomu KREATIVITA. AI může být pomocníkem při frustrujících aktivitách, nevím, kontroly, výtahy (z) něčeho, ale zkus ji zadat, ať složí romantickou báseň, ale já:
Řeknu ti to na rovinu a naprosto suše,
tepe ve mně velmi romantická duše.
Vem si třeba támhle Vojtu,
ten je velmi chtivý koitu,
zato já jsem jinačí,
mně pouze pr.cat nestačí.
Velmi málo melu pantem,
chci býti tvým diamantem.
Ve tvých očích plavat krauly
láska má žhne na gigajouly.
Proč jsi na mě takhle skoupá?
Nejsi přece nána hloupá,
poznáš mužskou kvalitu,
chceš mít doma raritu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@z.pepa píše: Více
máš dost mylný dojem, že jiné jazyky nejsou květnaté, košaté, malebné, impozantní, oslňující a vybroušené, plné metafor a synonym
je to jen o tom, nakolik ten jazyk ovládáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit