Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Omlouvám se, zapomněla jsem dodat, že skoro 3 roky neberu antikoncepci a jinou ochranu nepoužívám. S přítelem si dáváme pozor jak jen to jde, ale párkrát se stalo, že vše skončilo.. no ve mně. Naposledy se to stalo před cca 12ti dny.
Klidně si ho udělej pokud máš podezření.. Pokud bude negativní, těhotná nebudeš, a vyraz k lékaři pro vyvolavacku.
Do ČR to vydrží. Můžeš ho mít i falešně negativní. Jestli těhotná jsi, tak nejspíš budeš i pozítří.
Udělala bych si až v ČR, mne se jinak na cestách taky zpozdila MS ![]()
Ja bych si test udelala, uz jen proto, ze bych se pripadne tehotna trochu stranila alkoholu, morskym plodum a dalsim primorskym radovankam. Jestli ale nic z toho nedelas, tak klidne pockej do CR.
Zdravím, chtěla bych se tu poradit. Je mi téměř 23 let a doposud jsem měla vždy pravidelnou menstruaci (max jsem to dostala o den dřív nebo déle). Dnes je to 3tí den zpoždění. Jsem sice na dovolené u moře a je tu velké teplo, ale nikdy se mi kvůli tomu ani v minulosti menstruace nezpozdila. Břicho mě nebolí a nafouklaá jsem pouze že zdejšího jídla. Má smysl dělat si těhotenský test už tady a nebo mám zkusit vydržet do ČR (vracíme se pozítří). Předem děkuji za odpovědi