Maca a antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
6.6.20 23:45

Maca a antikoncepce

Zdravím, chtěla jsem se zeptat zda někdo nemáte podrobnou zkušenost jako já. Začala jsem brát Maců peruánskou na celkové zlepšení fyzického stavu. Ve čtvrtek (po prvním týdnu užívání) jsem začla krvácet jako při menstruaci, přesto že pravidelně beru hormonální antikoncepci. Internet mi neporadil, tak jsem volala gynekologovi. Ten mi na to řekl „Co je maka?“ takže asi tak. Pravidelnou menstruaci jsem měla před čtrnácti dny, macu jsem začala brát po ní. Vím že u spousty žen vyvolává maca při prvním užívání menstruaci, ale nevěděla jsem že se to může stát i při antikoncepci. Budu vděčná za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
6.6.20 23:52

Pokud vím, tak maca má vliv na hormonální hladinu, takže bych nedala ruku do ohně za to, že ti bude fungovat antikoncepce tak jak má. Neznám všechny aspekty fungování macy a netvrdím, že mám pravdu, ale já osobně bych ji s antikoncepcí neužívala. Bála bych se toho, jestli mám dostatečnou hladinu hormonů, které blokují ovulaci.

• Citovat
  • Upravit
12
17.1.23 10:31

Dobrý den, reaguji na vás prispevek a chtela bych se zeptat, jak vam to nakonec s macou dopadlo? Srovnal se vam cyklus? Ja ji take zacala brat po skonceni ms, tyden na to krvaceni, ale dalsi ms se nedostavila. Mam telisko, nepredpokladam, ze bych byla tehotna, ale nic neni nemozne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí