Macmiror a svedeni

16.1.16 12:41

Macmiror a svedeni

Holky prosím o řadu, mám po 2.tbl.macmiror a strašně mě začalo svedet dole předtím vůbec. candibene krém nepomáhá. je nějaká účinná mast v lékárně nebo mám jít na pohotovost na gyndu, protože to svědění je šílené a skrabu se v noci do krve. díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
16.1.16 13:14

A na co beres ten macmiror, kdyz jsi predtim nemela svedeni?
Oplachuj hypermanganem a repikem, jestli to nevydrzis, tak na pohotovost, udelaji stery, ale vysledky stejne nebudou hned..
Jeste doporucuji mast PruriGyne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
16.1.16 13:31

@katkacaajkova aby jsi na ten macmiror neměla alergickou reakci, bereš ho poprvé? pokud se škrabeš do krve, tak na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.16 16:31

@střepina jj poprvé je tam psané že to může trochu palet ale až tak jsem nečekala. no uvidim jestli to trochu prestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
16.1.16 16:37

@katkacaajkova já ho brala několikrát a tohle není normální reakce, zkus se neškrábat, zhoršuješ to a roznášíš, pokud to nevydržíš, tak na pohotovost, nemáš doma nějaké bylinky? že by jsi udělala sedavou koupel? řepík nebo dubovou kuru? ty jsou výborné na plísně a ten macmiror už dnes večer neber

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 13:17

Holky tak ať víte kdyby něco…já jsem měla po tom macmiror silnou alergickou reakcí, proto to svědění a škrábání do krve. místo lip bylo hůř třetí tblt.jsem už nebrala. rozlezlo se mi to až na stehna prostě masakr a ještě mám pálení při curani tak snad mi to nezálezlo ještě do moc.cest výsledky zítra. nepreju nikomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
18.1.16 14:04

@katkacaajkova tak jsem si to myslela dobře, to máš ošklivý, tak at je brzy líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí