Zánět Bartholiniho žlázy

14.1.16 09:02

zanet Bartholiniho zlazy

Zeny ma nekdo zkusenost? Mam tento gyn. zanet a budu muset na zakrok. Zajima me, jak to probiha, jak dlouho v nemocnici a jestli me ceka sestinedeli..? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3491
14.1.16 11:42

Já ho měla, ale mě to naštěstí prasklo samo, tak jsem dostala „jen“ dvoje antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 13:12

Ono to muze samo prasknout? Jeziiiiis, to jsem nevedela. A je to hodne bolestivy, kdyz to praskne? To bych teda radsi byla taky na antibiotikach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
14.1.16 13:32

Vůbec jsem nevěděla, kdy to prasklo. Ale pak to bylo lepší, mnohem míň bolestivé. Do té doby to bolelo jako prase, nemohla jsem sedět, ležet, ani stát. Pak najednou začala bolest ustupovat. A to proto, že to podle doktorky samo prasklo…
Taky mi hrozila nemocnicí, ale když viděla, že to prasklo a hnis sám vytéká, nasadila antibiotika a dala mi pár dní, jestli to půjde samo. A šlo. Jen to pak chtělo ještě jedny antibiotika na úplné přeléčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 13:45

Ja tam s tim byla na gynde pred vanoci, ptz se mi tam udelala boulicka. Doktorka mi vysvetlila co to je a jestli mi tam nevadi, nezvetsuje se to a neboli, tak je to jen vada na krase.. nebylo to nic velkyho ani bolestivyho, tak jsem rekla, ze v pohode. Ale rekla mi, ze jak se to bude zvetsovat nebo bolet, ze je to na zakrok. Ted behem 3 dnu se mi to strasne zvetsilo a boli to jako dost.. sedet nemuzu, pri chuzi me to boli.. no strasny co clovek muze mit za hnusy. Prej to mam alepo porodu nebo co. Volala Jsem si vcera na gyndu a jsem objednana az 21. Tak snad mi to samo praskne at nemusim do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
14.1.16 13:57

Budu držet palce. Taky se mi to udělalo po porodu - ke konci šestinedělí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.16 18:09

Me po4.mesicich po porodu. Co jsem zjistila, tak to mela kazda druha zenska po porodu, takze nic mimoradnyho. Pritel mi rekl, zezitra zajedeme do nemocnice, ze nebudeme cekat az do 21.1. Ale ja se bojim, tak budu hrat, ze me to neboli. Chci ke svoji gyndarce :) Protoze Mladoboleslavska gyn. ambulance je priserna. Jsou neprijemny a hnusny.. na to nemam nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
14.1.16 18:14

@Markéta N.V. No jako do 21.1. je fakt dlouho, když to bolí. Já fakt nemohla ve finále už ani stát ani nic, než to prasklo… Ale jestli tam pojedete a ty budeš hrát, že Tě to nebolí, tak ze sebe uděláte akorát blbce… :nevim: No, ale jestli Tě to fakt bolí, tak při vyšetření to nezahraješ, že nebolí. Já si pamatuju, jak jsem nadskakovala, jen na mě doktorka sáhla… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.1.16 21:00

Ahoj, taky mám s tím bohužel zkušenost. Byla jsem tak 2 měsíce po porodu dvojčat. V podstatě mezi kojením mě vzali na sál, řízli mi to, dostala jsem ATB, asi týden jsem chodila každý den na vyčištění. Bylo to šílený. Chodila jsem na ambulanci na Lochotíně v Plzni. Dostala jsem po zákroku šílenou zimnici, horečku. Bohužel to na ambulanci nikoho nezajímalo, a i klidně dvě hodiny mě nechali čekat, dokud si mě nevšimla jiná sestřička a ta se mě tam každý den snažila protlačit dřív. Pak se mi to několik měsíců vracelo. Na gyndě jsem dostala nějakou mast, vždy to pomohlo, pak to naštěstí zmizelo a mám 5 let už klid.Snad na vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
15.1.16 08:05

Tak mně se to teda naštěstí nevrátilo. Už je to skoro rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.16 12:19

Vycisteni? Sakra ja tam snad nepujdu a budu cekat az mi to praskne. Ja nevim, ze my zensky musime porad trpet a chlapum neni nikdy nic nebo jen minimalne. Preju vam oboum, aby se vam to uz nevratilo a dekuju, ze jste se ozvali. Uz chci mit po problemu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
15.1.16 13:03

Neboj, to bude v pohodě! ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.1.16 21:19
@Markéta N.V. píše:
Vycisteni? Sakra ja tam snad nepujdu a budu cekat az mi to praskne. Ja nevim, ze my zensky musime porad trpet a chlapum neni nikdy nic nebo jen minimalne. Preju vam oboum, aby se vam to uz nevratilo a dekuju, ze jste se ozvali. Uz chci mit po problemu :,(

Tak jak to vypadá? Byla jsi znova u doktora?
To vyčištění nebylo bolestivý, jen ten čas, který jsem tam trávila, než mě vzali, to byla hrůza. Dvě- tři hodiny v čekárně, v ambulanci 2 minuty, doma 2 měsíční mimča, hrůza. Hlavně, že to mám za sebou a snad už se to nikdy nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.16 08:20

Den pred tim nez jsem byla objednana na gyndu mi to v noci prasklo. Takova strasna uleva to byla od te bolesti :palec: Mela jsem takovou radost az jsem s toho nemohla usnout :lol: dostala jsem antibiotika na preleceni a doktorka mi rekla, ze samolecba je lepsi nez zakrok a tak je dobre, ze to prasklo samo, ze se ve me nemusi vrtat. Kazdopadne uz to nejaky ten patek je cca 2,5mesice :D a me se zda, ze se to dela znova :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
9.4.16 10:18

Tak vidíš, že to nakonec dobře dopadlo :palec: A jestli se dělá znova, tak to třeba dopadne stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí