Sraženiny a menstruace

11.1.16 07:06

Srazeniny a menstruace

Ahoj holky, mam dotaz zda se nektera z vas taky potyka s timto jevem. Vice jak pred rokem jsem vysadila HA (po 2 letech), behem uzivani jsem nevedela, co to je menstruacni bolest ci silna menstruace, muj problem byl, ze jsem nemestruovala vubec. Po vysazeni to vse vypuklo. Prvni den menstruace cca prvni 2-3 hodiny, krece, prujem, nekdy I zvraceni, studeny pot - proste jak v poslednim tazeni. Po 3 hodinach pak uz v pohode po cely cyklus. Take co mi jeste vyvadi z miry jsou kusy srazene krve, driv jsem myslela, ze to je delozni vystelka, ale je to srazena krev. Nekdy mi to prijde az extreme moc, takze tampon u me prvni 3 dny naprosto nemyslitelne. To jsem si jeste i myslela, ze se treba cistim po HA, ale to uz je ted nepravdepodobne. Chtela bych se zeptat zda nektera s tim ma nejakou zkusenost, diagnozu nebo je to normalni?. Jeste deti nemam a strasne bych si je prala, proto se obavam, ze by to mohlo neco signalizovat. Je mi jasne, ze to budu muset konzultovat s lekarem, ale rekla jsem si, ze zacnu tady. Strasne moc vam dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1835
11.1.16 07:33

Ahoj, myslím, že se tělo ještě dává dokopy po vysazení hormonů. 2roky to byl umělý cyklus, žádná ovulace, tak se s tím teď musí tělo vypořádat a srovnat. Ale možná máš něčeho nedostatek, železo nebo něco jiného, pomohl by asi nejlíp krevní rozbor. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
11.1.16 08:40

Já myslím, že to je normální po vysazení HAK. Já to tak měla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 08:44

Dekuji za odpoved. To to fakt trva tak dlouho nez se telo vzpamatuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.1.16 09:12

@Petronela83 přijde mi to normální po vysazení HA :think: počkala bych tak půl roku, než se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.16 10:04

Já HA vysadila po 5 letech asi před 3 měsíci a menstruaci mám jen o malinko silnější, žádné jiné změny moc nepozoruju :nevim: ale myslím si, že na tom nemusí být nic špatného…prostě máš silnou menstruaci, to se stává :-) lepší než do sebe tlačit ty umělý hormony…Já doufám, že můj cyklus snad bude už v pohodě po HA, protože bychom s přítelem už chtěli miminko…HA jsem brala hned od 15 let :-/

• Citovat
  • Upravit
345
21.2.16 17:47

Ahoj :kytka: já to měla naprosto stejně, HA jsem brala 2 roky a teď jsou to víc než tři roky po vysazení a toto se už nezměnilo, jen ty první dvě tři hodiny přetrpět, nejlépe v leže, zvyknout si :roll: nemohla bych to popsat lépe než ty :roll: trohu pomáhaly čistící čaje ;) je to půl roku co jsem v podstatě „spontálně“ otěhotněla při dovolené :mrgreen: neplánovaně, po tom co jsem byla požádána o ruku jsme si jak se říká „zapomněli dát pozor“ :mrgreen: takže ikdyž MS hrozná, otěhotnění naprosto bez problémů :mrgreen: trošku mi přišlo, že to je prostě reakce/řeč těla: „tak ty si myslíš, že mě takhle obejdeš?..ti to vrátím i s úrokama tu HA“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
21.2.16 17:59

@JayLee normální to bohužel být může :roll: pokud je citlivější organizmus je to tak trochu jeho „obrana“ (taková je alespoň moje osobní zkušenost) trvá min. dva roky než se tělo od těch hormonů zcela vyčistí - a je to samozřejmě naprosto individuální a prohlídka u lékaře rozhodně není na škodu ;) (mě tenkrát řekl, že jediný co může je napsat mi něco na bolest :mrgreen: )

@Petronela83 ještě dodám, že i v těhu jsem naprosto zdravá, žádné nevolnosti nic, mimčo naprosto v pořádku :kytka: a doufám, že už se tahle MS nevrátí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí