Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,chtěla bych koupit synkovi na usínání magickou želvu a narazila jsem na tyto dvě http://www.obchod-s-darky.cz/…a-zelva.html a http://mimisvet.mimishop.cz/detail.php?… Máte některou,která je lepší?Líbí se vašim dětem?Děkuji za vaše názory.
Ahojky,
tu co máš na prvním odkazu jsem kupovala dětem k Vánocům. Nakonec jí nedostaly, protože želvička měla nekvalitně udělaná tlačítka na zapínání a přepínání. Stačilo zmačknou tlačítko a hnedka zapadlo do těla želvičky. Reklamaci jsem neřešila, byl kolem vánoc blázinec. Zkusím si ji opravit sama až budu mít chvíli čas. Ale už na ní budou známky poškození. Protože se do ní nedá dostat bez trošky násilí
. Jinak se mi tedy líbí moc, dělá krásné osvětlení. Dost možná jsem prostě jen měla smůlu na vadný kus.
Sice jsem neporadila, ale píšu svou zkušenost.
Snad se ozve někdo s lepší zkušeností ![]()
mám tu první s odkazu za 100kč novou s mmb
.Myslím že netřeba kupovat to samé tak drahé.Nové želvy běží v aukci a prodávaj se od 100kč do 250
Já bych tu první variantu nekupovala vůbec, ta jen svítí a nehraje a také mi velmi připomínala ty levné hračky z vietnamských tržnic. Vůbec mi to nepřišlo jako hračka pro děti.
Ta druhá varianta vypadá lépe a hraje, ale jak píšu myslím si, že to je zboží, které někdo nakoupí maximálně za stovku a pak na tom rýžuje.
Mame tu prvni,nechtela jsem hraci,navic se mi nelibi,jak je barevna..je to opravdu jen na sviceni,ne na hrani..za ty penize bych ji ale nekoupila ![]()
to ale opravdu není hračka na hraní
,ale světlo na usínání.Malej jí miluje a má jí místo nočního světla.Moje mami si koupila tu hrací a vypadá spíš jak mutant želvy a melodie taky nic moc,ale taky jí koupila za 120 na mmb
Mám od stolku ke stropu tak asi 2 metry,dosvítí to pěkně?Nejsou ty hvězdičky rozmazané?Malej se během vánoc naučil usínat se zapnutým stromečkem a včera jsem ho odstrojila a synek nechtěl spát
a pořád jen že chce blik blik.Tak mu nějaký ty světýlka chci koupit.
Gloci… a co třeba něco takového? http://www.matulda.cz/detail.php?… U nás se bez koníka nespí.
Dcerka ho miluje. Tichounce hraje, tlumeně svítí a v klidu může být s mrňousem v postýlce.
želvu má na nočním stolku a svítí taky až na stropě.Nejvíc teda svítí modrá barva,tak většinou zapínám jen modrou nebo ty měnící
Ahoj, my máme tu druhou a malé se líbí.. takže u nás spokojenost,akorát mi přijde, že ta hudba krákorá..možná je to baterkama..to musím ještě zjistit,ale jinak při hvězdičkách na stropě bez hudby usínáme..
Tak my jsme ji kupovali neteři na aukru, nová stála 200 Kč + pošta 60 Kč, moc se líbila. Nehraje, jen svítí,vypadá to moc pěkně.
Margott píše:
Gloci… a co třeba něco takového? http://www.matulda.cz/detail.php?… U nás se bez koníka nespí.Dcerka ho miluje. Tichounce hraje, tlumeně svítí a v klidu může být s mrňousem v postýlce.
Dík,je moc krásný,ale u nás by asi neuspěl.Mu se líbí když to dělá světýlka na zeď.
tterka píše:
Ahojky,
tu co máš na prvním odkazu jsem kupovala dětem k Vánocům. Nakonec jí nedostaly, protože želvička měla nekvalitně udělaná tlačítka na zapínání a přepínání. Stačilo zmačknou tlačítko a hnedka zapadlo do těla želvičky. Reklamaci jsem neřešila, byl kolem vánoc blázinec. Zkusím si ji opravit sama až budu mít chvíli čas. Ale už na ní budou známky poškození. Protože se do ní nedá dostat bez trošky násilí. Jinak se mi tedy líbí moc, dělá krásné osvětlení. Dost možná jsem prostě jen měla smůlu na vadný kus.Sice jsem neporadila, ale píšu svou zkušenost.
Snad se ozve někdo s lepší zkušeností
No, tak nápodobně
, my jsme ji kupovali loni děckám k Vánocům, to ještě stála na MMB okolo 500Kč
a vydržela asi 2 měsíce, nejenže jí strašně rychle došly baterky, když to svítilo denně, ale přesně jak píše tterka - ta tlačítka nám napadala dovnitř té želvy a když jsme ji rozebrali, tak už jsme ji nesmontovali zpátky, tak aby fungovala.
Takže já už bych si ji znova nekoupila.
A taky je fakt, že nejvíc svítila ta modrá, zelená jakž takž a ta červená (nebo oranžová
) nesvítila skoro vůbec. ![]()
tak už vím, co je to krákorání… to je to šumění moře:-D u nás tlačítka vypadají betelně,ale máme tu druhou dražší variantu..
Také jí máme z Auro.cz za 169Kč+ 60Kč poštovné.
Dnes přišla, tak jsem ji jen vyzkoušela zda funguje.
Jestli s ní časem budou nějaké problémy se uvidí časem, ale mám od toho paragon, tak předpokládám, že se na ni vztahuje záruka 24 měsíců. ![]()