Magický hrnek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Teru.linka20
17.2.16 18:48

Magický hrnek

Ahoj chtěla bych se zeptat má někdo zkušenost s tzv. Magickým hrnekem? Má to být hrnek který je třeba černý a po nalití horkého nápoje se změní a bude vidět fotka kterou si sama vyberu. Nevím jestli to opravdu funguje tak se chci zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33022
17.2.16 18:50
@Teru.linka20 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat má někdo zkušenost s tzv. Magickým hrnekem? Má to být hrnek který je třeba černý a po nalití horkého nápoje se změní a bude vidět fotka kterou si sama vyberu. Nevím jestli to opravdu funguje tak se chci zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. Díky

funguje, babička ho má a když si do něj udělá kafe tak se jí ukáže vnučka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Teru.linka20
17.2.16 18:51
@Tom-Jerry píše:
funguje, babička ho má a když si do něj udělá kafe tak se jí ukáže vnučka :)

Jé tak to děkuji já měla strach ať to opravdu funguje.

• Citovat
  • Upravit
33022
17.2.16 18:52

Opravdu to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.2.16 19:17

@Teru.linka20 Funguje, ale nepoužívám ho. Přeci jen se z toho pije a moc se mi nelíbí, že se té speciální vrstvy dotýkají rty. Jinak mám hrnek už asi deset let a velmi záhy se začal na okraji loupat, ale zbytek samozřejmě drží, jak má. Možná by se výrobce měl zamyslet a dělat jinak barevný jen pruh uprostřed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
17.2.16 19:21
@Amys píše:
@Teru.linka20 Funguje, ale nepoužívám ho. Přeci jen se z toho pije a moc se mi nelíbí, že se té speciální vrstvy dotýkají rty. Jinak mám hrnek už asi deset let a velmi záhy se začal na okraji loupat, ale zbytek samozřejmě drží, jak má. Možná by se výrobce měl zamyslet a dělat jinak barevný jen pruh uprostřed…

tak babička ho má už pátým rokem a neloupe se a to ho používá 2× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56275
17.2.16 19:43

Máme z dm, používáme, ne teda několikrát denně, ale nic se neloupe a funguje. Je to hezký dárek. Zvlášť pro někoho, kdo to nezná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.2.16 19:55

Mně se loupe ten úplný okraj, co se dává do pusy :? Ale zas možná bych to mohla zkusit oloupat apak nebudu muset řešit chemikálii, co je na tom hrnku daná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat