Magický hrnek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Teru.linka20 píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat má někdo zkušenost s tzv. Magickým hrnekem? Má to být hrnek který je třeba černý a po nalití horkého nápoje se změní a bude vidět fotka kterou si sama vyberu. Nevím jestli to opravdu funguje tak se chci zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. Díky
funguje, babička ho má a když si do něj udělá kafe tak se jí ukáže vnučka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tom-Jerry píše:
funguje, babička ho má a když si do něj udělá kafe tak se jí ukáže vnučka
Jé tak to děkuji já měla strach ať to opravdu funguje.
- Citovat
- Upravit
@Teru.linka20 Funguje, ale nepoužívám ho. Přeci jen se z toho pije a moc se mi nelíbí, že se té speciální vrstvy dotýkají rty. Jinak mám hrnek už asi deset let a velmi záhy se začal na okraji loupat, ale zbytek samozřejmě drží, jak má. Možná by se výrobce měl zamyslet a dělat jinak barevný jen pruh uprostřed…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys píše:
@Teru.linka20 Funguje, ale nepoužívám ho. Přeci jen se z toho pije a moc se mi nelíbí, že se té speciální vrstvy dotýkají rty. Jinak mám hrnek už asi deset let a velmi záhy se začal na okraji loupat, ale zbytek samozřejmě drží, jak má. Možná by se výrobce měl zamyslet a dělat jinak barevný jen pruh uprostřed…
tak babička ho má už pátým rokem a neloupe se a to ho používá 2× denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme z dm, používáme, ne teda několikrát denně, ale nic se neloupe a funguje. Je to hezký dárek. Zvlášť pro někoho, kdo to nezná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se loupe ten úplný okraj, co se dává do pusy
Ale zas možná bych to mohla zkusit oloupat apak nebudu muset řešit chemikálii, co je na tom hrnku daná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se zeptat má někdo zkušenost s tzv. Magickým hrnekem? Má to být hrnek který je třeba černý a po nalití horkého nápoje se změní a bude vidět fotka kterou si sama vyberu. Nevím jestli to opravdu funguje tak se chci zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. Díky