Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, tak už to někdo máte doma? Já to přivezla ráno, zkouším jako proniknout do tajů pera, ale tedy nevím nevím. Už to někdo má? Že by mi tak jako předal zkušenosti ![]()
Dnes jsem na to viděla reklamu a zaujo mě to. Takže to není tak jednoduché?
@Xanona píše:
Dnes jsem na to viděla reklamu a zaujo mě to. Takže to není tak jednoduché?
ale jo, je to jednoduché, tedy relativně, jen k tomu není dobře udělaný návod. Třeba to psaní písmen je šílené, to dítě nedá, i když to píšu já, tak u každého druhého písmene to hlásí, že to píšu chybně. Já na to koukala jen dopoledne, teď mám dítě doma, tak zase večer
Ahoj. Máte někdo tablet lenovo a funguje Vám na něm magicpen?
Co dělají vaše děti s tímto perem? Co je nejvíc baví?
Koupila jsem ho jako dárek dceři k 5.narozeninám a jsem zklamaná a ani jí to příliš nezaujalo. Ale recenze byly skvělé, tak si říkám, že třeba jenom dělám něco špatně.
Nejsem proti tabletům, ale dávám si záležet na výběru aplikací. Hledám, pročítám recenze, stáhnu, sama vyzkouším a když mi to přijde dobrý, tak potom teprve dám dítěti. A všechno co jsem zatím v aplikaci k peru našla už máme
Tak si říkám, že stačilo koupit nějaké obyč pero na tablet a mohla jsem ušetřit. Ale třeba jsem to jenom nepochopila.
@MalinaQ my ho máme od vánoc a jsme dost zklamaní, to pero je tam vlastně k ničemu, tlačítka na něm jsme vůbec nepochopili na co jsou, když to nic nedělá
Psaní písmen je opravdu hodně obtížné ![]()
@Mufina Ach jo, tak to se zacinam bat, ze to neni jenom moje nechapavost. A jak je tedy mozne, ze je na to to tolik kladnych recenzi? Ze to pomaha detem se skolou, ze si s tim pracuji rady a dlouho? ![]()
@MalinaQ já ho koupila pře vánoci, vyzkoušela a okamžitě vracela. Reklamy skvělé a jinak totální ptákovina. Všechno co je c těch aplikacích lze stáhnout zadarmo po tunách, pero je tlusté, malým se blbě drží, jeho funkci nahradí stylus, akorát nemění barvy.Jsem ráda, že jsem to zkusila a hned vrátila.
@Mufina píše:
@MalinaQ my ho máme od vánoc a jsme dost zklamaní, to pero je tam vlastně k ničemu, tlačítka na něm jsme vůbec nepochopili na co jsou, když to nic neděláPsaní písmen je opravdu hodně obtížné
ty písmena nedokážu napsat ani já, hrůza. Stáhla jsem malé psaní s motýlem, na zkoušku je tadarmo, pak se za celou abecedu a čísla platilo asi 50korun, ty jsou naprosto bezvadný, je to normálně v tom obchod play - To je naprosto super. Jinak, ať nepoužíví pero, ale píše to prstem, půjde jí to lépe, myslím i v té aplikaci true4kids
@terinka4444 Takze si normalne zadala ten kod, chvili s perem pracovala a potom vratila? Ja totiz premyslim co s nim ted udelam. Bydlime v zahranici, pero prijelo s nami a az budeme zase v CR, tak uz vratit asi nepujde. Takze zbyva varianta prodat a prave premyslim, jak to bude s tim kodem, aby ho kupijici mohl pouzivat ![]()
@terinka4444 No my už psaní v tabletu máme dávno a řekla bych že mnohem lepší. Zkusila jsem několik a za „vítěznou“ aplikaci zaplatila a je super. Nejdřív zkoušela prstem, teď zkouší s obyč. propiskou co má na konci takovou tu gumu na tablet, aby si zvykala. Dcera je stejně stará jako tvoje menší, ale tady se chodí do školy brzy a dost s tím bojuje. A magicpen by jí opravdu k ničemu neprospěl
A to samý můžu říct i ostatních částech tý aplikace. A když posčítám kolik jsem za ně zaplatila a porovnám to s cenou za magicpen ![]()
@MalinaQ ona je tam kartička, že aby se na něj dala uplatnit to vrácení v zákonné lhůtě, tak nesmíš aktivovat, použít ten kód. Tu já v tom balení neměla, oni se se mnou dohadovali, pak před mnou otevřeli další tři balení a v jednom z těch tří balení taky nebyla, takže jsme to sepsali, já podala stížnost a oni my vyhověli a peníze vrátili. Protože jsem byla neústupná. Jinak ale to prodat normálně můžeš, a když by jim to na novou registraci nevzalo ten kód, tak jim to přeci vždycky můžeš prodat a říct jim k tomu tu tvou registraci, tam jde pak nastavit změna, ne? Myslím, že půjde i email v nějakém tom osobním nastavení.
@terinka4444 Jo je fakt. Tak děkuju za radu! ![]()
Když si vzpomenu jak jsem se na to pero tešila, že to bude bomba, že už jí tady nebudu denně nahánět, aby šla chvilku se mnou učit, ale že to bude dělat ráda a s nadšením ![]()
@Mufina a co na těch tlačítkách nechápete smím-li se zeptat? ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, jak se to pero připojí s tabletem? Nebo prostě jak otevřít celou aplikaci?