Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AknelinkaO píše:
Rampepurno, vzhledem k tomu, že u nás je teď plazící a lezecí období dost aktuálnía já vytírám každý den, max. obden, tak se přidám k holkám a napíšu, že hadr už fakt neee
Už dost ohýbání a lezení po kolenou, navíc jsem nenáviděla ždímání hadru, na který se pořád nachytávaly mé dlouhé vlasy
Naši mají Leifheit picobello, já tu Viledu, co tu byl výš ten odkaz, oba jsou dobré a ta Vileda mi přijde asi sympatičtější.
Jo, to je taky výhoda toho mojeho mopu, že se na něho nechytají vlasy a chlupy. On je sebere, ale jak ho namočím, tak všecko zůstane ve vodě ![]()
Anquo, taky se mi tento líbí a musim přiznat, že jsi mě přesvědčila (a i ostatní ke koupi mopu - děkuji!).
Jde o SASANKU od Dedry - viz http://www.vk-dedra.cz/…0/0/3/0/9/0/?…
pěkné blbůstky, že?
RAmpepurno, sice vypadá stejně jako Sasanka od DEDRY, ale není. Ten mop stojí opravdu jen asi 100,– a ty náhradní návleky stojí kolem 30,– teď jsem ho okukovala v Globusu. Hned se pro něj musím vypravit ![]()
Sasanku neznám, tak nemůžu srovnat, stejně vypadá, ale ten můj fakt stojí kolem stovky. Ale ty úklidové papuče by se mi líbily
![]()
Doufám, že budete spokojené, jestli do něho půjdete ![]()
Já mám taky Leifheit Twist, jak už jsem psala v té minulé diskuzi. Pořizovala jsem ho hlavně kvůli tomu, abych si nenamáčela ruce při ždímání. A přijde mi i lepší než ta mačkací Vileda, ale to je subjektivní.
Jediný co mně na něm zklamalo (na to, jak je drahý), je tyč sešroubovaná ze 4 krátkých.
Jinak vyždímání do sucha neřeším, i když mi přijde, že se to vyždíme dost (záleží, kolikrát se to protočí). A hlučný je, ale to mi nevadí.
A teleskopickou rukojeť bych už za sebe nechtěla, měla jsem levný mop z hypersuper, ten mechanizmus se pak ochodil a pořád se to povolovalo. Nakonec mi prasknul ten plast v tom nejtenším místě, kde se to natáčí/ohýbá.
janinkaz píše:PetaP píše:Pod to se podepisuju, mám úplně stejný a je bezva
Ahojky, tak já používám mop Vileda, má teleskopickou rukojeť, takže si můžeš nastavit podle své výšky.. Je obdelníkový a ždímám stačením, pak jen hodíš na zem aby to docvaklo a je z toho tvrdý obdelník. Pro mě je rozhodně lepší tento bež ty klasické kulaté, nenechává šmouhy a vytírá se s ním opravdu dobře (mám v bytě retrívra a vytře mi i ty chlupy po něm, což mi kulatý nedělal). Ale na druhou stranu musím říct, že zas takový rozdíl mezi tímto obdelníkovým mopem a hadrem na koštěti není (jen se to nemusí máchat ručně a nemusíš se k tomu ohýbat, nespadává ti hadr z koštěte atd), ale princip je stejný![]()
Přesně tak, kupovala jsem ho už těhotná, abych se nemusela ohýbat a máchat ruce a tak. Teď, co je u nás plazící a lezecí období, využívám denně či obden. je hned hotovo a krásně ![]()