Majitelky mopů, prosím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
21.7.10 11:38
AknelinkaO píše:
Rampepurno, vzhledem k tomu, že u nás je teď plazící a lezecí období dost aktuální :wink: a já vytírám každý den, max. obden, tak se přidám k holkám a napíšu, že hadr už fakt neee :wink: Už dost ohýbání a lezení po kolenou, navíc jsem nenáviděla ždímání hadru, na který se pořád nachytávaly mé dlouhé vlasy :-( Naši mají Leifheit picobello, já tu Viledu, co tu byl výš ten odkaz, oba jsou dobré a ta Vileda mi přijde asi sympatičtější.

Jo, to je taky výhoda toho mojeho mopu, že se na něho nechytají vlasy a chlupy. On je sebere, ale jak ho namočím, tak všecko zůstane ve vodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
21.7.10 13:25

Anquo, taky se mi tento líbí a musim přiznat, že jsi mě přesvědčila (a i ostatní ke koupi mopu - děkuji!).

Jde o SASANKU od Dedry - viz http://www.vk-dedra.cz/…0/0/3/0/9/0/?…
pěkné blbůstky, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
21.7.10 13:42

RAmpepurno, sice vypadá stejně jako Sasanka od DEDRY, ale není. Ten mop stojí opravdu jen asi 100,– a ty náhradní návleky stojí kolem 30,– teď jsem ho okukovala v Globusu. Hned se pro něj musím vypravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.7.10 14:07

Sasanku neznám, tak nemůžu srovnat, stejně vypadá, ale ten můj fakt stojí kolem stovky. Ale ty úklidové papuče by se mi líbily :lol: :lol: :lol:

Doufám, že budete spokojené, jestli do něho půjdete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13717
21.7.10 17:23

Já mám taky Leifheit Twist, jak už jsem psala v té minulé diskuzi. Pořizovala jsem ho hlavně kvůli tomu, abych si nenamáčela ruce při ždímání. A přijde mi i lepší než ta mačkací Vileda, ale to je subjektivní.
Jediný co mně na něm zklamalo (na to, jak je drahý), je tyč sešroubovaná ze 4 krátkých.
Jinak vyždímání do sucha neřeším, i když mi přijde, že se to vyždíme dost (záleží, kolikrát se to protočí). A hlučný je, ale to mi nevadí.
A teleskopickou rukojeť bych už za sebe nechtěla, měla jsem levný mop z hypersuper, ten mechanizmus se pak ochodil a pořád se to povolovalo. Nakonec mi prasknul ten plast v tom nejtenším místě, kde se to natáčí/ohýbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
21.7.10 21:45
janinkaz píše:
PetaP píše:
Ahojky, tak já používám mop Vileda, má teleskopickou rukojeť, takže si můžeš nastavit podle své výšky.. Je obdelníkový a ždímám stačením, pak jen hodíš na zem aby to docvaklo a je z toho tvrdý obdelník. Pro mě je rozhodně lepší tento bež ty klasické kulaté, nenechává šmouhy a vytírá se s ním opravdu dobře (mám v bytě retrívra a vytře mi i ty chlupy po něm, což mi kulatý nedělal). Ale na druhou stranu musím říct, že zas takový rozdíl mezi tímto obdelníkovým mopem a hadrem na koštěti není (jen se to nemusí máchat ručně a nemusíš se k tomu ohýbat, nespadává ti hadr z koštěte atd), ale princip je stejný 8-) :think:
Pod to se podepisuju, mám úplně stejný a je bezva :-D

Přesně tak, kupovala jsem ho už těhotná, abych se nemusela ohýbat a máchat ruce a tak. Teď, co je u nás plazící a lezecí období, využívám denně či obden. je hned hotovo a krásně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný