Malá chodí-co na nožičky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.9.10 08:45

Malá chodí-co na nožičky?

Dobrý den,tak malá mne překvapila začala chodit,ale vůbec nevím co koupit za botičky.Na doma asi bačkůrky a co na ven?Poradíte prosím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21893
9.9.10 08:51

Zkus pohledat,diskuze na toto tema tu probihaji temer denne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.9.10 09:18

Já dala jako první „botičky“ malé Pediped :wink: . Obdoba jich jsou od Elefanten. Prostě měkké, takové, ve kterých nechodí jako slon a musí se znovu učit chodit. Jsem ale zvědavá na zimní:D. To, co vidím v obchodech je děs a hrůza. Ale stejně je tu ještě většina lidí, kteří dávají zdravotní pevné kotníkové boty i zdravé noze bez předpokladu, že tu nohu musí botička držet :nevim: . U syna jsem taky dávala. Zkus se podívat na ty diskuze, jak ti tu radí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
9.9.10 09:28

Tak nas prcek zacal chodit pred necelym mesicem.Nejdriv jsem ho nechavala doma jen tak a po venku stejne jeste moc nechodil,tak mel jen takovy obycejny botky.
Ale pred tydnem jsem mu uz koupila kvalitni kotnickovy boty na ven a na doma backurky,prece jen mame plovoucku a ta je studena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.10 09:37

Něco zkusím pohledat.Já chtěla vědět,zda doma můžu dát nějaké pevnější bačkůrky,nebo mám koupit něco třeba jako fare a to nosit i doma.venku toho asi ještě moc nepochodíme to je jasný,ale stejně budu potřebovat botky i na ven.

• Citovat
  • Upravit
1008
9.9.10 09:46

Naše první botky na ven byly tyto. Jsou to vel.19, značka Santé - jsou z lékárny..Bohužel z nich malej hrozně brzo vyrostl, snad za 3 týdny, spíš jsem koupila prostě malé..špatně se to odhaduje u těch kotníčkových, nejde tam moc nic stčit…takže ač boty se u nás nedědí, tyhle čekají na bráchu…:-)Jsou takové celoroční…Na doma měl normálně baškůrky na tkaničky, nebo pak na přezku, ale až když fakt víc chodil, než lezl, dřív se to nedoporučuje, prý se jim posilují svaly na chodidle, když jsou bosky a učí se…Takže teplejší ponožky s protiskluzem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
9.9.10 09:52

…co takovy ty ponozkocapacky na doma-ty nosime ted? jsou teply a poddajny..nebo kozeny capacky-ty jsme meli my na prvni krucky na ven,ale to bylo na jare a bylo teplo..doma jsme chodili na boso nebo v ponozkach…byckurky malymu vadi a sundava si je..ty ponozkocapacky ani nevnima a i kdyby tak si je sam nesunda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková