Malá svatba Brno - rychlá

5570
15.7.16 14:42

Malá svatba Brno - rychlá

Prosím o praktické rady. S přítelem jsme se rozhodli, že se vezmem než má sestra odletí zas na rok do zahraničí. Chceme svatbu tudíž narychlo, nejlépe 1.8. :mrgreen: Ano, chápu, je to brzo, ale oba se cítíme spíš na malou svatbu - jen rodiče, sourozenci, možná nějaká babička, pár kamarádů - 25 lidí? obřad, oběd nebo večeře, raut, pokec, dom. ideál kdyby to šlo na jednom místě.
V pondělí poběžím na matriku na Brno střed zjistit jaká je realita, nicméně se ptám vás zkušených:
1. když je to pondělí, je šance, že seženem nějaký pěkný místo v Brně takhle narychlo? Nebo se budu muset vdát ve svý „rodný vísce“ kde čas určitě bude?
2. jaké místo byste v Brně doporučili?
3. tip na obchod v brně s prstýnkama? je šance že seženem nějaký ne na objednávku a kde?
Děkuji za každý zip :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
15.7.16 14:51

Na Jánské pod Spořkou, tam mají hafo svatebních prstýnků, pár klasičtějších mívali i bez objednávky ve stálé nabídce. Z matriky to máš kousek, kdybys to chtěla v pondělí sfouknout přijednom.

A jinak, gratuluji, ať se svatba povede! Ty rychlý, neplánovaný, bývaj beztak nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.16 14:58

Ahoj :mavam: nejdříve gratuluju! Ale tak snadný to asi nebude :think: už to bude 5 let, co jsme to řešili: 1)každá mč má cca rok předem vypsány termíny, kdy oddávají na radnici a kdy mimo..můžeš je zkusit obvolat, jestli někdo neodřekl

1. místa na obřad nebo hostinu? Jinak třeba arboretum nebo letohrádek Mitrovských
  2. zkus v Krpoli České zlatnictví..jsou míli a snaží se vyjít vstříc a obrovský výběr :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
15.7.16 14:59

Určitě ta možnost je.
My se brali na staré radnici a oběd i raut jsme měli v hotelu Rakovec. Prstýnky měli nějaké skladem ve zlatnictví na Vídeňské, ale je na ulici rovnoběžnné s Vídeňskou jsme si je nechali dělat od zlatníka, jméno si teď nevzpomenu, ale byly za 14 dní hotové.
Hlavně si co nejdřív všechno obvolej, měla jsem docela problém sehnat květinářku. Česala mě mamka, já se líčila. Byla jsem u vizážistky na zkoušce, ale doma se mě všichni lekli, vypadala jsem jak hňup, tak jsem nechtěla riskovat, že mi chlap uteče od oltáře :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
15.7.16 15:00

A moc gratuluji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
15.7.16 16:13

Díky holky, dodaly jste mi naději, že to třeba i půjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.7.16 16:50

Nechci strašit, snad to v Brně funguje jinak, ale z minulého roku mám zkušenost, že u nás oddávají jen čtvrtek -bezplatně. Pátek a víkendy mají dopředu dané a střídají se na radnici a mimo. Jiné termíny snad ani nepřišly v úvahu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
15.7.16 16:56

@Carolinca88 taky si myslím, že hlavní problém bude termín, ne že by na matrice nechtěli vyjít, ale tohle je hodně narychlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný