Malá svatba do 20 lidí - cena?

Anonymní
19.8.24 10:36

Mala svatba do 20 lidí,cena?

Ahoj, přemýšlím že bychom se příští rok s partnerem vzali, chtěla bych max. 20 lidí, obřad na zámku a poté oběd a domu, nic velkého, nejsem na žádné slavení, měl někdo něco podobného? Kolik Vás to vyšlo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16420
19.8.24 10:46
@Anonymní píše: Více

Tak cena se dá zjistit jednoduše. Každý zámek má na webu cenu za svatbu ;) A pak záleží, kde by byl oběd, podle toho se zase taky řídí cena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
19.8.24 11:34

A partner to chce jak? Cele, jak to podavas, je to jen o tobe.

Jinak cenu ti nikdo nerekne. Nevime, co budete chtit jist, kolk chodu. Jak drahe prstynky, kytka.

Nas vyjde svatba pro 80 lidi asi na 70.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16975
19.8.24 12:12

Ahoj,

my jsme měli s mužem svatbu v parku + oslavu u nás na zahradě jako grilovačku a vyšlo nás to do 20tis + muž měl oblek za 10tis.

Bylo to úžasný. Na obřadu jen rodina apak na grilovačku i kamarády. Měli jsme sýrové a masové mísy, koláčky, frgály, kuřecí+ryby+sýry+kukuřici na gril a spoustu alka a nealka, kdo chtěl přespal… skvělá věc. Doporučuji.

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
19.8.24 12:21

To se strašně liší podle konkrétního zámku - jsou pronájmy obřadní místnosti za šest tisíc i za pětatřicet. Cena oběda bude záležet na vybraném menu a konkrétní restauraci, pod tisícovku za osobu to asi půjde těžko, hodně s tím mohou zahýbat nápoje. Šaty, oblek, květiny, prstýnky, fotograf… to všechno může být nízkorozpočtové, stejně jako za stovky tisíc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.8.24 12:23

Může tě vyjít na 10.000 -1.000.000 Kč 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.24 12:27

Měla jsem malou svatbu pro 20 lidí, vyšlo to myslím nějak na 35 tisíc.

Šaty 3 tisíce (krásné, ale ze sekáče)
dort 2 tisíce
oběd nevím přesně, platil můj táta.
makeup a vlasy 5-6 tisíc
pronájem sálu na historickém statku asi 3 tisíce
fotograf 2 tisíce
květiny jsem si dělala sama z vlastních zdrojů.
Prstýnky jsem nechtěla, nenosím.

A jsem s tím spokojená, vždy mi velké svatby připadaly jako zbytečné vyhazování peněz. Takhle jsem si užila být den krásná princezna a nevyhodit peníze jak za nové auto.

• Citovat
  • Upravit
35901
19.8.24 12:30
@Kockazvysocan píše: Více

Ale to bude jen za hostinu, ne? Kde máš šaty, kytky atd? Nebo spíš dokonce jídlo doma.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16420
19.8.24 12:37
@pikola píše: Více

Vše se dá řešit levně, když se chce. Ne každá nevěsta musí mít šaty a květiny za tisíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.8.24 12:46

My se vešli asi do 40 tisíc. Obřad byl teda na radnici, šaty jsem měla doma (chtěla jsem je na maturák, ale měla jsem tam jiné a tyhle mi tu zůstaly) a večer posezení u známých na zahradě, bylo nás asi 23, takže jsme stejně jídlo nechávali dělat a pití museli nakoupit. Nechtěla jsem původně nic, ale manžel ano, takže to byl kompromis. Nevyšší položka byly prstýnky, který stály 15 tisíc a my je stejně do dvou let oba potratili, takže bych už volila levnější. Je to tedy 4 roky zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
19.8.24 12:47

Je to komplet, samozrejme plus minus, ale ke 100 to nepujde.
Saty mam za 800,– cesat me bude kamoska. Pronajem salu 1000,–. Zarizujeme si vse sami a je to super. Na druhou svatbu obou idealni.

Kdyz se chce, jde to low cost. Ale chapu, ze u prvni svatby se resi vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
19.8.24 12:47
@Dahlia0409 píše: Více

To máš 800 na osobu, co z toho uděláš za hostinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
19.8.24 12:53

Budes se divit, ale naprosto v pohode, se vsim. Raut te vyjde vzdycky kevneji nez servirovane menu. Jedine, co mit nebudeme, je tvrdej alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
19.8.24 12:59
@Kockazvysocan píše: Více

Tady stojí raut pro 50 lidí 33 tisíc a je TOP a ještě dost zbyde. Mamka dala za obědové menu pro 30 lidí+ obložené mísy necelých 15 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný