Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já vždycky říkám, že děti krásně vycítí charakter člověka a nedivím se jejich strachu z ní
. Jsou to děti…sestra jako dítě u babičky na vesnici jedla jen topinky..plný stůl jídla a ona žužlala topinku…nikdo to nehrotil a dneska jí skoro vše ![]()
Rozmazlená mi přijde víc kamarádka než děti, ty se chovají adekvátně svému věku. Ta její poznámka byla přes čáru, to se neříká, i kdyby tvoje děti vyváděly nevím co, to si člověk může max myslet ![]()
Kašli na ní ![]()
Rodič nejlépe zná své děti. Co mají a nemají rádi, atd. A podle toho se tedy vše snaží přizpůsobit. Že jim něco nechutná, tak ne. A co. Však je to pár věcí a když někdo řekne, že by to děti nejedly, tak bych to prostě nekoupila
Netrap se tím. Kdyby se tvoje kamarádka potkala s mými dětmi, měla by asi infarkt. Syn si hodně dlouho v restauraci objednával jen suchý houskový knedlík. Brambory posypané zeleným by mi děti také nejedly. No a že koupila zmrzlinu v rozporu s tvým rozhodnutím, že se půjde jinam, to je její boj…
@Atisia
Ne ony ji prave nechtely ani ode mne. Ja jsem akorat mela pripominku, ze za to chteji kilo za kelimek, takze mozna ze si myslela, ze na to nemam penize, nebo nechci dat za zmrzku tolik.. fakt nevim.
Moje děti také intuitivně vědí, že vše zelené je prudce jedovaté. ![]()
Nedivím se tobě jako mámě a nedivím se ani jí. Navíc pokud je bezdětná. Taky by mě tohle nebavilo.
Nemá děti, tak neví jaké to s nimi je. U nás by to vypadalo obdobně
to že to komentovala bych hodila za hlavu. Já také jako bezdětná měla jiné představy o dětech.
@terien
Jo to chtely, ale jak jsme prisly bliz, tak jsme zjistily, ze to neni klasicka kopeckova a souhlasily, ze popojdeme dal na kopeckovou. Ony chtely stejne jen coko a nebo vanilku a tu tam ani nenabizeli.
@Anonymní píše: Více
Upřímně, a tebe to nenapadlo, když jsi je nechala samotné u stánku se zmrzlinou? Možná, že kdybys byla pohotovější, tak bys předešla nepříjemným situacím. Ať už při objednávce říct, ať jsou brambory čisté nebo vedle u stánku koupit dva kopečky zmrzliny a pak jít přebalit mimino.
@terien nebyly jsme hned vedle, sly jsme kus dal a byly tam tam toalety, takze jsem vyuzila sitace, kdy jsme mohla prebalit na prebalivaku, ona se s nima vratila zpatky cca 150-200 metru, ja ji pak i volalala kde jsou, kdyz jsem s mimcem vylezla. Ja nerikam, ze to mysela spatne, ale kdyz deti dvakrat rekly, ze ji nechteji a ona jim ji stejne koupila a pak rekne, ze dve kila v pr.. ![]()
@terien píše: Více
Prosím tě, tobě se nikdy nestalo, že tě nenapadlo něco říct. V té restauraci to naprosto chápu. A s tou zmrzlinou taky. Minule jsme byli v zoo a měli tam přesně tuto zmrzlinu a poblíž jiná nebyla. Přece nenechám mimino ve špinavé plence a nebudu hledat stánek se zmrzlinou
tak si prostě tu zmrzlinu snědli dospělí. Ono se nic hrozného nestalo.
Predem prosim o anonym.
S kamaradkou jsme podnikly vylet, ja a moje tri deti a ona ( prijela za nama z daleka ).
Vylet: byl super, jen proste… kdyz jsme byly na jidle, tak treba moje deti neji nic, na cem je jakakoliv zelen ( pazitka, petrzelka, rericha), no a samozrejme kdyz nam donesly rizky s bramborama, tak brambory byly bohate posypane pazitkou, nestihla jsem servirku upozornit, at jsou brambory bez zelene… nebo jak bych to nazvala.
No a moje deti se v tom samozrejme rypaly, snedly jen ty rizky a brambory, ktere nebyly posypane…
Snazila jsem se to odstranit, ale slo to tezko, protoze to bylo na bramborach prilepene..
No a pak jsme sly kolem zmrzliny… holky ze by si daly, ale pak jsem si vsimla, ze to je nejaka hoblinkova a snad za 100ku jedna, nejsem skrt, sle znam svoje deti, ze by to nejedly.. tak jsem zahlasila, ze pujdeme na zmrzku nekam jinam, ze tohle by holky ani nejedly. Poprosila jsem kamaradku, jestli by mi holky chvilku nepohlidala, ze si to nejmladsi skocim prebalit, no a kdyz jsem se vratila, tak holky uz mely v rukach ty kelimky a samozrejme jim to nechutnalo, kamoska jako zahlasila, ze dve kila v pr…, ale pritom jsem to rikala, ty penize jsem ji chtela dat, ale nevzala si je, zmrzlinu jsem dojedla ja, ale byla to nejaka divna chut, snad kokos, marakuja a ananas.
No a na potreti jim privezla ze zeme kde zije takove darecky a holky si je stydely vzit, protoze ji proste videly naposledy pred jeste pred kovidem, snad v roce 2019 a uz si ji ani nepamatovaly a bylo jim to hloupe si to jen tak vzit. No a tady byl zlom, kdy mi rekla kamaradka, ze doufa v to, ze jeji deti jednou nebudou tak rozmazlene, jako ty moje. Ale na obranu jsem ji rekla, ze jinak vsechno ji, ale hlavne poctiva domaci jidla a ze zmrzliny maji nejradsi prpstw obyc vanilkovou a nebo cokoladouvou, proste ale kopeckovou. No a ze u tich darecku se stydely, prislo mi, ze se ji i trochu baly.
Jinak byly deti celou dobu zlaty, fakt. Proto mi to porad lezi v hlave, ze si vlastne clovek udela usudek na deti podle 3 situaci.