Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pučálkovic.Amina píše: Více
jojo a moje navíc nepozřou játra, silnější maso (takže jsou jen na kuřecím, rybách a z vepřového jen úlně libové plecko/panenka), žádné houby v jakékoliv úpravě, jedna už dva roky bojkotuje i čočku ![]()
a ne, fakt v jídle rozmazlené nejsou, prostě je nebudu nutit jíst to, co jim nechutná, aby se z toho pak třeba poblily, jak některé děti ve školce z rybičkové pomazánky, špenátu nebo fazolových lusků..
kámoška je bezdětná, tak to ještě nechápe, děti mají své preference a zrovna „zelené“ na bramborách či kdekoliv jinde má rádo málokteré… hlávkový salát a okurka paradoxně takový problém nedělá ![]()
jooo a ještě prý je FUJ kopr ![]()
tak to abych jim tam z té kulajdy nechala jen vajíčka a brambory ![]()
kašli na to, zmrzka byla její volba a až bude mít vlastní děti, pak teprve může hodnotit „rozmazlenost“… co řekla by mne taky mrzelo…
@Lucy75 píše: Více
Prostě klasickej vopruz s dětma.. Oběd nee, zmrzlina nee, dárky nee. Chápu, že to mrzí zakladatelku, ale taky že to může mrzet tu kamarádku. Chtěla udělat radost a vše je problém. Mě při těhlech vymrzelostech vytáčejí i vlastní, takže si umím úplně představit, jak to může působit na druhého, natož bezdětného.
A že jsou některé děti fajn, do nepohody, a pak takové, kde je každý kousek pažitky problém? Jo, je to tak. Po 20 letech práce s dětmi bych mohla vyprávět. A že to leze na nervy a je to otravné? Jo, je.
Takže bych to brala sportovně.
@Lojzísek píše: Více
1000% recht!!
já to beru taky zcela OK, holky se za mne ještě náhodou chovaly fajn na to, že „tetu“ de facto neznají… jasně, že ji to mohlo taky mrzet.. ono je to i o motivaci tou mamkou, jé, holky - pojďte se podívat jaké krásné tajemství se v taštičkách skrývá ![]()
jako té situaci se dalo trochu pomoct, ale ani to není jistota, že děti budou 100% spolupracovat ![]()
dětný člověk to pochopí trochu líp, bezdětný hůř, neměla bych to za zlé vůbec nikomu, jen by mne ta poznámka o rozmazlenosti od blízké kamarádky zamrzela, asi jako každou mámu… ![]()
@Lucy75 píše: Více
Přesně tak, už jsem to psala.. Zakladatelka by měla být příště pohotovější. Třeba v té restauraci, tam se to mohlo předvídat a problém by nevzniknul.. K dárkům motivovat, jak jsi psala.. Atd. atd.
Ale chápu, že je to složité, když má „na hrbu“ ještě mimino.
Kamarádka si to mohla odpustit, ale vzpomínám na jednu sobotu s kamarádkou s dvouletým batoletem (já v té době bezdětná), týjo, jazyk jsem si málem rozkousala a modlila se, ať už jedu domů. Pro ni denní realita s prima kulíškem, pro mne peklo ![]()