Malé dirky na tričkách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Malé dirky na tričkách
Ahoj, po praní se mi na některých tričkách dělají malé dirky. Trička jsou kvalitní. Může to být pračkou?..Máte nějaká s tímto zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkušenost mám, svádím to na kocoury, i když vím, že je to v některých případech blbost (svoje oblečení chápu, s kocoury se mazlím, ale děti si jich moc nevšímají a dirky mají taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že pračkou ne, asi nekvalitní matroš. Pokud ti to dělá ve švu tak nesprávná jehla použitá na šití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě nekvalitní matroš, i když se mi to stalo i u triček z caa a pod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělá mi to právě uprostřed trička..takové malinké direčky..a zrovna vždycky na takovejch pěknejch tričkách!!
dělá mi to jenom na značkových tričkách..na tričkách od větnamců nic! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to máme, hlavně na módních tričkách dcery z HM, možná to je materiálem, jeto taková zeslabená bavlna
![]()
Sekáčové HM i CA dobrýýý ![]()
Na barevných a pevnějších jsem to zkusila „zašít“ a drží, ale to nejnovější módní bílé téměř průhledné bavlněné ne ![]()
Příspěvek upraven 04.09.13 v 10:45
- Citovat
- Upravit
Štve mě to protože jsou to trička jako Adidas, nike, umbro..a rostě na tričkách od větnamců nic..! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to dělá čubina - štěně a už mě to pěkně
![]()
Jinak je to již zmiňovaný nekvalitní materiál, časté praní a vysoké otáčky, ve švu je to případně prosekané jehlou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj to jsem řešila také ale jen na svých tričkách (přítel a syn v pohodě)a je tö nejspíš od pásku :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I značkové trika jsou šité z nekvalitního matroše, hlavně ty tenčí - to jsou hrozné šity, ani tvar to kolikrát nedrží, hlavně že to stojí hafo peněz
Značkové kupuji jen ve výprodeji ) původní ceny je totiž těžce mimo
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sašíí píše:
Dělá mi to právě uprostřed trička..takové malinké direčky..a zrovna vždycky na takovejch pěknejch tričkách!!dělá mi to jenom na značkových tričkách..na tričkách od větnamců nic!
Přesně tohle mají moje děti, víc tedy syn, a já už zuřim, nemají trička od větví, jsou to trička kvalitní a na břiše pořád malinký direčky!
Ale já si myslím, že je to buď od pásku nebo od zipu na mikinách.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To my taky..;) ona kupovat je za původní cenu..
no některý sou právě že silnější..
zkoušela sem koukat na jiný stránky a některý tam psali, že jim to dělalo u starších praček..tak mě zajmalo jestli s tim taky někdo neměl problém a přišel na to co s tim..:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rybana75 taky sem si myslela, že třeba od zipů nebo pásků ale trička co peru v pračce se zipama nic..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit