Malé dirky na tričkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
146
4.9.13 10:30

Malé dirky na tričkách

Ahoj, po praní se mi na některých tričkách dělají malé dirky. Trička jsou kvalitní. Může to být pračkou?..Máte nějaká s tímto zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1654
4.9.13 10:34

Zkušenost mám, důvod neznám :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.9.13 10:35

Zkušenost mám, svádím to na kocoury, i když vím, že je to v některých případech blbost (svoje oblečení chápu, s kocoury se mazlím, ale děti si jich moc nevšímají a dirky mají taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.9.13 10:37

U nás též jenže mi pak přišli nato, že je to od pásku

• Citovat
  • Upravit
11530
4.9.13 10:37

Myslím, že pračkou ne, asi nekvalitní matroš. Pokud ti to dělá ve švu tak nesprávná jehla použitá na šití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.13 10:39

Podle mě nekvalitní matroš, i když se mi to stalo i u triček z caa a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.9.13 10:39

Dělá mi to právě uprostřed trička..takové malinké direčky..a zrovna vždycky na takovejch pěknejch tričkách!! :evil: dělá mi to jenom na značkových tričkách..na tričkách od větnamců nic! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.9.13 10:42

Taky to máme, hlavně na módních tričkách dcery z HM, možná to je materiálem, jeto taková zeslabená bavlna :zed: :nevim:

Sekáčové HM i CA dobrýýý :think:

Na barevných a pevnějších jsem to zkusila „zašít“ a drží, ale to nejnovější módní bílé téměř průhledné bavlněné ne :cert:

Příspěvek upraven 04.09.13 v 10:45

• Citovat
  • Upravit
146
4.9.13 10:44

Štve mě to protože jsou to trička jako Adidas, nike, umbro..a rostě na tričkách od větnamců nic..! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.9.13 10:44

Nám to dělá čubina - štěně a už mě to pěkně :cert: :cert:

Jinak je to již zmiňovaný nekvalitní materiál, časté praní a vysoké otáčky, ve švu je to případně prosekané jehlou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.9.13 10:45

Jj to jsem řešila také ale jen na svých tričkách (přítel a syn v pohodě)a je tö nejspíš od pásku :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.9.13 10:55

I značkové trika jsou šité z nekvalitního matroše, hlavně ty tenčí - to jsou hrozné šity, ani tvar to kolikrát nedrží, hlavně že to stojí hafo peněz :roll: Značkové kupuji jen ve výprodeji ) původní ceny je totiž těžce mimo :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
4.9.13 10:58
@Sašíí píše:
Dělá mi to právě uprostřed trička..takové malinké direčky..a zrovna vždycky na takovejch pěknejch tričkách!! :evil: dělá mi to jenom na značkových tričkách..na tričkách od větnamců nic! :nevim:

Přesně tohle mají moje děti, víc tedy syn, a já už zuřim, nemají trička od větví, jsou to trička kvalitní a na břiše pořád malinký direčky! :cert: Ale já si myslím, že je to buď od pásku nebo od zipu na mikinách. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.9.13 11:00

To my taky..;) ona kupovat je za původní cenu.. :zed: no některý sou právě že silnější.. :nevim: zkoušela sem koukat na jiný stránky a některý tam psali, že jim to dělalo u starších praček..tak mě zajmalo jestli s tim taky někdo neměl problém a přišel na to co s tim..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.9.13 11:02

@rybana75 taky sem si myslela, že třeba od zipů nebo pásků ale trička co peru v pračce se zipama nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat