Výbavička pro mimi na podzim
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
výbavička pro mimi na podzim
Ahoj, co všechno pořizujete prckům na podzim do výbavičky? Chtěla bych koupit pro malou pěknou čepičku, ale právě s tímto kusem oblečení mám vždycky problém, nabídka tedy nic moc
Poradíte, kam zajít v Praze? Zatím mám jen objednaný fusak a teplejší bundičku s podšívkou…nebo máte osvědčený nějaký internetový obchod? Velikostně - malé je šest měsíců a týden. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cepice nepouzivame, jsme maximalne spokojeni s merino kuklami od Manymonth, delaji bud slabsi jednovrstve, nebo silnejsi dvouvrstve. Na tahle male mimco jsem mela tu slabou, jedna je dite schovane v kocarku a jednak melo vzdyvćky jeste kapucu od kombinezy. Bundu jsem zacala davat az vetsimu diteti, takhle male mimino jsem oblekala do kombinez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kdyz byl syn ve fusaku, tak mel treba kombinezu slabou fleesovou a na korbe byl samozrejme jeste nanoznik. Jinak kdyz byl ve sportaku, tak byl taky ve fusaku a klidne i v silnejsi kombineze, kdyz byla vetsi kosa. Me se prici davat takovejm mrnousum bundu a kalhoty, pac mam pocit, ze jim to neni pohodlny. Oteplovaci kalhoty a bundu mel syn, az kdyz zacal chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dávala syna a budu dávat i holčičku, co se má narodit na konci října, do body a dupaček se svetříkem, do teplého zimního fusaku Emitex (čili bez kombinézy). Ten fusak je tak teplej, že to už by bylo opravdu příliš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit