Kde nakoupit oblečení pro miminko v Hradci Králové?

30
26.8.13 17:23

Oblečení Hradec Králové

Ahoj maminky,
prosím o radu, kde nakoupit v Hradci nebo v okolí oblečení pro miminko. Kde nejčastěji nakupujete a zda jsou v HK/okolí nějaké seconhandy, kde mají pěkné věci??? Děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
26.8.13 17:25

@Logeta na děti je nejlepší krtkův ráj, je to na Gočárovce.

• Citovat
  • Upravit
41882
26.8.13 17:58

Babiez u Hyper Tesca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
26.8.13 18:06

@Logeta Já nakoupila na burze - od září zas bude probíhat. Je to u zimáku v rest. u ferdinanda jednou měsíčně, do prázdnin to bylo každou druhou neděli v měsíci od 9 do 12. Nakoupila jsem tam vesměs skoro většinu. Jinak přes FB jsou skupiny hk bazárků, tak tam taky nakupuju. Krtkův ráj - tam mají taky, ale co jsem koukala, tak ty věcičky jsou v horším stavu než se podařilo nakoupit mně. Pak je ještě dětský sekáč twins u zimáku - ale věci tam mají dražší, pokud nejsou zrovna slevy. Jinak každý sekáč má něco pro prcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
26.8.13 18:39

Krtkův ráj, tam mají krásné věci, nebo je prý někde sekáč poblíž Stadionu zimního..ještě jsem tam nebyla..nebo Tesco :-)

• Citovat
  • Upravit
7899
26.8.13 20:01

Tak kdyby si nechtěla jen sekáčové hadry tak miluju ve futurum HM a Lindex, pak na malé miminko má pěkné věcičky tesco a CA, u hypertesca je babiez a v Kuklenách je velká prodejna John Nell mají tam kočárky atd a i věcičky ale ty už jsou dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.8.13 20:37

Nove veci Tesco, CA, HM, Lindex, nebo super eko-obchudek tady: http://www.nejenprodeti.cz/ ;) Jo a z druhe ruky nejlip pres MMB vyfiltrovat si maminy z HK nebo na burzach ci blesakach, i MC Domecek je porada (v sekacich ja nenakupuju, radsi primo od nejake maminy) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.8.13 21:42

Super, děkuji Vám moc. Zajdu to omrknout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
18.11.14 13:19

Já lindex a hm nebo někdy smallík :mrgreen: když tam narazím na zánovní kousek, ale Hradec na oblečení nic moc :,( tak objednávám přes net lindex hm a zaru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat