Kde nakoupit oblečení pro miminko v Hradci Králové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oblečení Hradec Králové
Ahoj maminky,
prosím o radu, kde nakoupit v Hradci nebo v okolí oblečení pro miminko. Kde nejčastěji nakupujete a zda jsou v HK/okolí nějaké seconhandy, kde mají pěkné věci??? Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Logeta Já nakoupila na burze - od září zas bude probíhat. Je to u zimáku v rest. u ferdinanda jednou měsíčně, do prázdnin to bylo každou druhou neděli v měsíci od 9 do 12. Nakoupila jsem tam vesměs skoro většinu. Jinak přes FB jsou skupiny hk bazárků, tak tam taky nakupuju. Krtkův ráj - tam mají taky, ale co jsem koukala, tak ty věcičky jsou v horším stavu než se podařilo nakoupit mně. Pak je ještě dětský sekáč twins u zimáku - ale věci tam mají dražší, pokud nejsou zrovna slevy. Jinak každý sekáč má něco pro prcky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krtkův ráj, tam mají krásné věci, nebo je prý někde sekáč poblíž Stadionu zimního..ještě jsem tam nebyla..nebo Tesco ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak kdyby si nechtěla jen sekáčové hadry tak miluju ve futurum HM a Lindex, pak na malé miminko má pěkné věcičky tesco a CA, u hypertesca je babiez a v Kuklenách je velká prodejna John Nell mají tam kočárky atd a i věcičky ale ty už jsou dražší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nove veci Tesco, CA, HM, Lindex, nebo super eko-obchudek tady: http://www.nejenprodeti.cz/
Jo a z druhe ruky nejlip pres MMB vyfiltrovat si maminy z HK nebo na burzach ci blesakach, i MC Domecek je porada (v sekacich ja nenakupuju, radsi primo od nejake maminy) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já lindex a hm nebo někdy smallík
když tam narazím na zánovní kousek, ale Hradec na oblečení nic moc
tak objednávám přes net lindex hm a zaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit