Výkup oblečení - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výkup oblečení - Brno
Nevíte o nějakém sekáči nebo bazaru v Brně, kde vykupují oblečení? ![]()
Tralala momentálně nic nevykupuje a o dalších nevím ![]()
Na Josefské jsem se ptala a tam nevykupují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vim, ze byval bazar/komisni prodej (pouze značkoveho obleceni) na Zemedelske na Lesne. Malinkatej bazar, ale zda jeste existuje nevim, na internetu jsem nenasla. Bohuzel jsem ti asi moc neporadila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ve slatine na konečné trolejaku je sekac a ma otevřeno az od 3h odpo ale nevím zda nemají holky dovolenou, a berou věci do komise je to tam super kolik krat jsem tam byla tak jsem nasla co jsem potrebovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka Takový malinký sekáč s oblečením, kde vykupuvali byl na Úvoze (když se šlo směrem k Mendláku, tak to bylo někde v polovině, takový malý obchůdek, šlo se tam po schodech dolů). Vykupovali jednou týdně, ale otázka, jestli to tam ještě je, asi dva měsíce už jsem tamtudy nešla..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucikga píše:
U nás ve slatine na konečné trolejaku je sekac a ma otevřeno az od 3h odpo ale nevím zda nemají holky dovolenou, a berou věci do komise je to tam super kolik krat jsem tam byla tak jsem nasla co jsem potrebovala
Tak, jestli tam opravdu vykupují, tak bych tam i zajela.
Já jen abych tam jak blbka nejela zbytečně ![]()
Můžu poprosit o ulici a číslo ulice toho sekáče?
A za kolik přibližně vykupují?
Jestli např. deset korun za kus nebo dají i stovku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky prosim vas vykupujou stale ve slatine oblečeni detske a kdeto přesne je diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o informaci
Ahoj holky, chtěla bych obnovit tuhle diskuzi s tím zda nějaký sekáč v Brně vykupuje oblečení ( třeba i ty co jste zminovali) a nebo jestli nevíte o komisního výkupu) už jsem z toho bezradna
moc dekuju
- Citovat
- Upravit
Výkup dětského oblečení Brno
Zdravím, nenašla jsem nikde aktuální tip, kde prodat oblečení po mimču- vel. 56,62,68,74… Mám hezké kousky, bohužel na Vintedu mi to dost dlouho visí a nic. Budeme se stěhovat a nechci tahat kolem 100ks oblečení do menšího bytu. Nemá někdo zkušenost, kde vezmou oblečení hned nebo případně kde co nejrychleji prodat? 🙂
- Citovat
- Upravit