Nosí se ještě kožená (koženková) bunda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kožená (koženková) bunda
Holky nosí se ještě takové ty kožené (koženkové) bundičky do pasu? Včera jsem je viděla u nás ve městě a mají velký výběr. Pokud se tedy ještě nosí (6 let na mateřské udělá s šatníkem divy
) jakou mám zvolit barvu, ať nejsem úplně aut
Jsem blond a na výběr mají černou, hnědou, lahvově zelenou, tmavě modrou, rezavou, červenou,… Jakou zvolit barvu? Děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi jo, ja je tedy zaregistrovala az nedavno. Taky se mi libi, i když nejsem fanda nejakych kozenkovych věci - na druhou stranu, bundu, která se mi pristi rok uz nebude libit (a to vim, ze nebude
) si kupovat kozenou fakt nebudu. Takze taky premyslim o tehlech, hezkou mají v Orsay a v Promodu ![]()
Ja bych hlavne chtěla zimni kabat Desigual, to jen tak na okraj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nakukovatelka píše:
Asi jo, ja je tedy zaregistrovala az nedavno. Taky se mi libi, i když nejsem fanda nejakych kozenkovych věci - na druhou stranu, bundu, která se mi pristi rok uz nebude libit (a to vim, ze nebude) si kupovat kozenou fakt nebudu. Takze taky premyslim o tehlech, hezkou mají v Orsay a v Promodu
Ja bych hlavne chtěla zimni kabat Desigual, to jen tak na okraj
Já právě tápu, jakou barvu koupit, protože k ní budu nosit kecky a balerínky a ty mám hodně barevné, tak bude asi nejlépe kombinovatelná ta černá
, ale všechny barvy jsou tááák krásnéééé
Jinak Desigual hodně obdivuji u tchýně v obchodě, ale ta cena je na mě tááák vysoká
a kvalita je opravdu dost nízká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám dvě…a obě vypadají super…jsem teda spíš brunet, co v létě šísne do blond proužků…mám „Ferrari“ červenou a béžovou…
Co si je jít vyzkoušet, nafotit v kabince s kámoškou-nebo sama v zrcadle a hodit sem fotky??? (obličej můžeš zaretušovat
) a my ti odborně poradíme, co ti sluší…
![]()
- Citovat
- Upravit
@janikhlavik Jo jo, ceny jsou tam hrozny, ja tam reklamovala kabelku a mela si vybrat místo ni něco jiného, tak jsem si vybrala jarni kabat, a s tim jsem moc spokojena, takze uvazuju i o zimnim. Nektery věci jsou tam na muj vkus az moc „cirkusacky“, kabat slozeny z ustrihu latek nemusim
, ale libil by se mi celej cernej a třeba dole kytka
Uvidim, co vytahnou, a za kolik.
Bundicku bych vzala cernou nebo tm. hnedou, v jinych barvách vim o sobe na 100%, ze by se mi okoukala za 2 mesice a zustala by viset ve skrini. Radsi zkombinuju s doplňky, ale barvu bundy chci mit spis nenapadnejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nakukovatelka píše:
@janikhlavik Jo jo, ceny jsou tam hrozny, ja tam reklamovala kabelku a mela si vybrat místo ni něco jiného, tak jsem si vybrala jarni kabat, a s tim jsem moc spokojena, takze uvazuju i o zimnim. Nektery věci jsou tam na muj vkus az moc „cirkusacky“, kabat slozeny z ustrihu latek nemusim, ale libil by se mi celej cernej a třeba dole kytka
Uvidim, co vytahnou, a za kolik.
Bundicku bych vzala cernou nebo tm. hnedou, v jinych barvách vim o sobe na 100%, ze by se mi okoukala za 2 mesice a zustala by viset ve skrini. Radsi zkombinuju s doplňky, ale barvu bundy chci mit spis nenapadnejsi
Asi taky vezmu nějakou neutrální, buď černou, nebo tmavě hnědou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
Já mám dvě…a obě vypadají super…jsem teda spíš brunet, co v létě šísne do blond proužků…mám „Ferrari“ červenou a béžovou…
Co si je jít vyzkoušet, nafotit v kabince s kámoškou-nebo sama v zrcadle a hodit sem fotky??? (obličej můžeš zaretušovat) a my ti odborně poradíme, co ti sluší…
![]()
![]()
kámošku na pomoc bohužel nemám
, proto to řeším tady
pořád na tím dumám a asi vezmu nějakou neutrální, buď černou, nebo tmavě hnědou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jaké boty k ní budeš nosit??? Pokud k té bundě máš víc vhodných bot v černé barvě, volila bych černou…a obráceně…barevnými doplňky (šálky, šátky, svetříky…) to vždycky nějak obměníš…
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
A jaké boty k ní budeš nosit??? Pokud k té bundě máš víc vhodných bot v černé barvě, volila bych černou…a obráceně…barevnými doplňky (šálky, šátky, svetříky…) to vždycky nějak obměníš…
mám nízké kecky fialové, hnědé a s kytičkama a pak balerínky- černé, béžové, tmavě modré. K tomu by byla asi nej ta černá co? 6 let na mateřský dělá se vkusem divy
Vůbec nemám ponětí co teď letí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit