Nosí se ještě kožená (koženková) bunda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
487
15.8.13 09:40

Kožená (koženková) bunda

Holky nosí se ještě takové ty kožené (koženkové) bundičky do pasu? Včera jsem je viděla u nás ve městě a mají velký výběr. Pokud se tedy ještě nosí (6 let na mateřské udělá s šatníkem divy :-( ) jakou mám zvolit barvu, ať nejsem úplně aut :twisted: Jsem blond a na výběr mají černou, hnědou, lahvově zelenou, tmavě modrou, rezavou, červenou,… Jakou zvolit barvu? Děkuji za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
15.8.13 10:08

Asi jo, ja je tedy zaregistrovala az nedavno. Taky se mi libi, i když nejsem fanda nejakych kozenkovych věci - na druhou stranu, bundu, která se mi pristi rok uz nebude libit (a to vim, ze nebude :mrgreen: ) si kupovat kozenou fakt nebudu. Takze taky premyslim o tehlech, hezkou mají v Orsay a v Promodu :think:
Ja bych hlavne chtěla zimni kabat Desigual, to jen tak na okraj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.8.13 10:19
@nakukovatelka píše:
Asi jo, ja je tedy zaregistrovala az nedavno. Taky se mi libi, i když nejsem fanda nejakych kozenkovych věci - na druhou stranu, bundu, která se mi pristi rok uz nebude libit (a to vim, ze nebude :mrgreen: ) si kupovat kozenou fakt nebudu. Takze taky premyslim o tehlech, hezkou mají v Orsay a v Promodu :think:
Ja bych hlavne chtěla zimni kabat Desigual, to jen tak na okraj :)

Já právě tápu, jakou barvu koupit, protože k ní budu nosit kecky a balerínky a ty mám hodně barevné, tak bude asi nejlépe kombinovatelná ta černá :think:, ale všechny barvy jsou tááák krásnéééé :dance: Jinak Desigual hodně obdivuji u tchýně v obchodě, ale ta cena je na mě tááák vysoká :evil: a kvalita je opravdu dost nízká :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.8.13 10:22

Já mám dvě…a obě vypadají super…jsem teda spíš brunet, co v létě šísne do blond proužků…mám „Ferrari“ červenou a béžovou…
Co si je jít vyzkoušet, nafotit v kabince s kámoškou-nebo sama v zrcadle a hodit sem fotky??? (obličej můžeš zaretušovat :mrgreen: ) a my ti odborně poradíme, co ti sluší… :palec: :think: :dance:

• Citovat
  • Upravit
4181
15.8.13 10:55

@janikhlavik Jo jo, ceny jsou tam hrozny, ja tam reklamovala kabelku a mela si vybrat místo ni něco jiného, tak jsem si vybrala jarni kabat, a s tim jsem moc spokojena, takze uvazuju i o zimnim. Nektery věci jsou tam na muj vkus az moc „cirkusacky“, kabat slozeny z ustrihu latek nemusim :mrgreen:, ale libil by se mi celej cernej a třeba dole kytka :think: Uvidim, co vytahnou, a za kolik.
Bundicku bych vzala cernou nebo tm. hnedou, v jinych barvách vim o sobe na 100%, ze by se mi okoukala za 2 mesice a zustala by viset ve skrini. Radsi zkombinuju s doplňky, ale barvu bundy chci mit spis nenapadnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.8.13 11:51
@nakukovatelka píše:
@janikhlavik Jo jo, ceny jsou tam hrozny, ja tam reklamovala kabelku a mela si vybrat místo ni něco jiného, tak jsem si vybrala jarni kabat, a s tim jsem moc spokojena, takze uvazuju i o zimnim. Nektery věci jsou tam na muj vkus az moc „cirkusacky“, kabat slozeny z ustrihu latek nemusim :mrgreen:, ale libil by se mi celej cernej a třeba dole kytka :think: Uvidim, co vytahnou, a za kolik.
Bundicku bych vzala cernou nebo tm. hnedou, v jinych barvách vim o sobe na 100%, ze by se mi okoukala za 2 mesice a zustala by viset ve skrini. Radsi zkombinuju s doplňky, ale barvu bundy chci mit spis nenapadnejsi

Asi taky vezmu nějakou neutrální, buď černou, nebo tmavě hnědou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.8.13 11:53
@Jitka1976 píše:
Já mám dvě…a obě vypadají super…jsem teda spíš brunet, co v létě šísne do blond proužků…mám „Ferrari“ červenou a béžovou…
Co si je jít vyzkoušet, nafotit v kabince s kámoškou-nebo sama v zrcadle a hodit sem fotky??? (obličej můžeš zaretušovat :mrgreen: ) a my ti odborně poradíme, co ti sluší… :palec: :think: :dance:

kámošku na pomoc bohužel nemám :,(, proto to řeším tady :kytka: pořád na tím dumám a asi vezmu nějakou neutrální, buď černou, nebo tmavě hnědou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.8.13 12:51

A jaké boty k ní budeš nosit??? Pokud k té bundě máš víc vhodných bot v černé barvě, volila bych černou…a obráceně…barevnými doplňky (šálky, šátky, svetříky…) to vždycky nějak obměníš…

• Citovat
  • Upravit
487
15.8.13 13:00
@Jitka1976 píše:
A jaké boty k ní budeš nosit??? Pokud k té bundě máš víc vhodných bot v černé barvě, volila bych černou…a obráceně…barevnými doplňky (šálky, šátky, svetříky…) to vždycky nějak obměníš…

mám nízké kecky fialové, hnědé a s kytičkama a pak balerínky- černé, béžové, tmavě modré. K tomu by byla asi nej ta černá co? 6 let na mateřský dělá se vkusem divy :? Vůbec nemám ponětí co teď letí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat