Reklamace šatiček - vyšisovaná barva po ručním praní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
reklamace šatiček -barva
Minulý týden jsem koupila dceři krásné šaty - červené, s bílými puntíky a Minnie.
Dnes jsem je v ruce přepírala, použila jsem prací pastu z DM (na cesty, na ruční praní pro barevné prádlo, používám ji často) a když šaty uschnuly, v místě, kde jsem je přepírala (dala trochu pasty, mnula v ruce a vymáchala), je barva vyšisovaná oproti zbytku šatů. A to jsem je sušila na rubu a ve stínu.
Stalo se Vám něco podobného? Uvažuju, že je donesu reklamovat. Kupovala jsem je v kamenné prodejně (dětský bazar + nové zboží). Myslíte, že uspěju?
Jsem z toho rozčarovaná, měla je párkrát na sobě, vyšisované jsou na předním díle:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja bych to reklamovat zkusila, za to nic nedas (pokud na cedulce neni, ze je to nestalobarevne!)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že neuspěješ, poněvadž na většině pracích prostředcích tohoto balení je většinou napsáno, že se má zkoušet na malém kousku stále barevnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to šla a reklamovat, hájila bych se tím, že jsem použila k tomu určený prací prostředek (navíc věci z DM ač jsou levné, tak jsou kvalitní), dodržela si postup praní, tohle je podle mě nekvalitní oblečení, po jednom praní, navíc v ruce. Podle mě, pokud bys je vyprala v pračce, tak je máš vyšisované celé. Nevím jestli to uznají, často je to spíš o tom jak moc si na ně došlápneš. Samozřejmě bych se jim to snažila slušně vysvětlit, ale bohužel to v tomhle státě spíš chodí tak, že kdo má ostré lokty, dosáhne svého. Jinak už jsem si několikrát ověřila, že se vyplatí kupovat oblečení kvalitní a značkové. Mám ráda pškné oblečení, moje mamka je zase šetřivá, takže mi nosí obyčejné nebo dokonce od vietnamců a je to hrozně znát, to od ní vypadá hned jak po deseti dětech, zatímco to značkové posílám dál skoro jako nové, pokud ho malý vyloženě neroztrhne nebo neudělá nějaký nevypratelný flek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek ale právě že na této prací pastě je napsáno, že nechává výrazné barvy a neobsahuje žádné bělidla.
By mě zajímalo, co by šaty udělala, kdybych je prala v pračce. Byly by vybledlé celé ![]()
Mrzí mě to, dcerka se do nich hned zamilovala a nejlevnější taky nebyly.
Přijde mi, že v dnešní době má člověk strach cokoliv reklamovat, že mu řeknou, že blbě pral, blbě nosil, blbě použil.
Když já byla malá, dědila jsem oblečení po sestřenici a mamka ho pak posílala ještě sousedce pro její dceru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukni jake jsou symboly na cedulce od satu. Ja bych to reklamovat sla. Mas to jen tyden a saty jsou nenositelne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych nešla, tohle se mi stalo už mockrát, bych se naběhala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka a zkoušela jsi to aspoň někdy a dopadla špatně, a proto už jsi nešla? Máš negativní zkušenosti?
Já se taky bojím, že neuspěju, ale přece nevyhodím šaty, které měla malá 2× na sobě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik nezkoušela, přiznám se, že mě to nenapadlo. Jak se mi to stalo, tak jsem v tom obchodě už nenakupovala. Obtíž je i to, že často nakupuji jinde, než bydlíme a dávat hromadu peněz jen za to, abych jela něco reklamovat s výsledkem velmi nejistým
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já takhle reklamovala pyžamka s potiskem. Po vyprání byl potisk příšerný, vybledlý až hrůza. Prala jsem tak, jak bylo uvedeno. Byl to český výrobek za nemalé peníze a mrzelo by mě to pokaždé, když bych se na pyžama podívala…
Peníze mi byly bez problému vráceny ![]()
Zkus to, za to nic nedáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tchánovi jednou neuznali reklamaci na boty a tak se postavil před obchod a ukazoval příchozím jaké boty prodávají. Ihned naklusal manager obchodu a reklamaci uznali
. Takto se na ně musí!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micelinka to chápu, jet někam a projet víc peněz, než je hodnota oblečení, to bych se na to taky vykašlala.
Ale já to mám v místě práce a navíc do toho obchodu chodím často, jak do bazaru tak na nové věci.
Nevím, možná tam mají věci dovezené z Polska, ale i tak by na to záruka být měla.
A hlavně, co je šetrnější praní, než praní v ruce???
Nechci vidět tu moji holčičku, až zjistí, že je po šatech (měla by je max na doma, pokud by je takové chtěla nosit, a to jsem jí je chtěla dát za 14dnů na oslavy). A to nemluvím o reakci chlapa, který už tak protestoval, proč jsem ji koupila další šaty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit