Zimní bunda (komplet PIDILIDI )
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zimní bunda ( komplet PIDILIDI )
Dobrý večer, na netu jsem narazila na značku PIDILIDI, ale nikde v obchodě jsem se s ní nesetkala. Mám dobrou zkušenost se značkou Etirel a teď jsem narazila na tuto bundičku od PIDILIDI, mají k ní různé barvy kalhot, tak teď váhám, jestli koupit dcerce PIDILIDI komplet nebo od Etirelu. Budeme s ní lyžovat, tak prosím o zkušenosti, jestli nepromokne, neprofoukne apod. Jestli jde dobře zapnout u krku…
Budu ráda, když mi napíšete, jaké máte s touto značkou kušenosti. Děkuji
Ještě jestli sedí jejich velikosti (Pidilidi),malé budou 10/2013 4 roky a chtěla bych jí koupit bundu i kalhoty vel.110 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ted si nejsem jista, ale myslim ze je to z takko ty maji pidilidi. Bundu pro syna od nich mam a ok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Menší? Tak asi tedy koupím 116, snad nebude na 4 roky veliká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@daja110 tak koukni na mimibazar, tam jsou u bundiček od pidilidi i míry, přeměř malou a máš to ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme a jsou ok, jen opravdu o trochu menší a v takku jsem je neviděla. Buď přes mimibazar nebo menší obchody s dětským oblečením
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Boudice23 píše:
@daja110 tak koukni na mimibazar, tam jsou u bundiček od pidilidi i míry, přeměř malou a máš to ne?
To jsem už právě koukala, ale komplet z loňska jsem už prodala a nemám to s čím porovnat. Hlavně, ty zimní věci jsou větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Takku mají DOPODOPO ne PIDILIDI
Myslím, že Pidilidi je česká značka. Máme od nich dvoje zimní kalhoty a jedny podzimní. Jsme spokojení, do školky a na sáňkování za barákem to stačí, ale na hory bych možná zvažovala něco lepšího
Velikost moc neodpovídala, musela jsem objednávat o dost větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit