Malé křeče v bříšku

168
23.7.10 00:13

Malé křeče v bříšku

Ahojky poradila by mi některá zvás budete nejhodnější :-)
jsem ted 16+3 někdy mám trošku jako by křeče v bříšku a nevím jestli to není nějaký signál že je něco špatně?!
Byla jsem u doktorky a vše máme vpořádku jak já tak mimí myslíte že je vše ok nebo může být něco špatně?
Nic netahám a opravdu na sebe dávám až moc pozor tak že nevím ještě jsem si říkala jestli to nejsou zaražené větry nebo něco podobného? :-D
děkuji za odpověd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
412
23.7.10 08:32

Určitě se neboj. Někdě jsem četla, že křeče, nebo bolesti v podbřišku můžou být způsobovány zvětšující se dělohou. Já je mám taky občas, dokonce i tvrdutí břicha. Já začínám 26 tt. Tak se drž. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
23.7.10 08:34

taky je občas mám a opravdu to souvisí s napínáním dělohy nebo tak :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21618
23.7.10 08:40

buď v pohodě. to bude celé těhotenství ;-) možá na sebe dáváš pozor až moc ;-) nejhorší je příliš se pozorovat a pak surfovat po netu :-) mluvím z vlastní zkušenosti, když jsem zůstala s Klárkou doma v 6. měsíci kvůli problémům s děložním hrdlem. to jsem pročetla kdeco a moje doktorka ze mě nemohla :mrgreen: pak mi naordinovala čtení červené knihovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.7.10 08:59

no já mam jen strah jestli je vše vpořádku kolikrát si vyčítám i půl hodinu slunění u bazénku :-D tak :srdce: doufám že je vše ok výsledky byly v pondělí a nebylo nic zlého jen si kolikrát říkám že takový štěstí snad ani není možný ale musím věřit že je :mrgreen: Miminko moc chci a přítel je celej natěšenej oba by nas zničilo kdyby se něco stalo!Ale nesmím na to myslet!Vše je určitě vpořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.7.10 10:00

Renéé může to být tvrdnutí bříška. Řekn to Dr. a ona ti napíše magnézium :-) Neboj všechno bude v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.7.10 10:31

magnézko

Ahojky, já jsem dostala na to od doktora magnézko a byl klid. Brala jsem jej 2× denně. Pak mi to zvýšil na tři denně. A teď už mam před porodem tak už říkal ať je neberu, že by pak mimčo mohlo mít po porodu ochablé svalstvo.Zítra mam nástup do nemocnice a magnézko jsem vysadila před 14ti dny. To už mi ho nepředepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí