Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj muj druhy porod byl ukoncen cisarem, za par tydnu mam porodi treti mimi a chtela bych rodit normalne a zajimalo by me jestli muzu pit malinik caj a nebo muze mit negativni ucinek na jizvu? Mate zkusenosti?
Ahoj, no ja cetla na netu ze by se po cisari nemel nicmene porodni asistentka mi ve ctvrtek na poradne rekla at si ho koupim takze ja ho piju ![]()
Já měla první porod císařem, za 23 měsíců druhý přirozený, jizva byla naprosto v pořádku a maliník jsem pila ![]()
@ixule píše:
Já měla první porod císařem, za 23 měsíců druhý přirozený, jizva byla naprosto v pořádku a maliník jsem pila
muzu se zeptat zda byl druhy porod vyvolavany nebo bez zasahu?
Druhý porod mi začal sám, rodila jsem 38+4. Ono i ten první mi začal sám 39+0, ale na konci první doby porodní se malému nedařilo, takže akutní císař.
No vzhledem k tomu, že na mě maliník neměl účinek absolutně žádný bych se ho nebála ani po císaři. Kluk šel císařem, teď ho mám zas v plánu po 30tt pít, třeba se tentokrát nějak vyznamená ![]()
První porod jsem měla akutní císař a druhý přirozený-pila jsem maliník, jedla lněné semínko a vše zcela bez problémů. Malý se narodil bez jakýchkoliv zásahů a celkem pohodově v 37+0 (ale doktorka mi termín stanovila dle MS, přestože utz vycházela jinak a i jsem věděla, kdy jsem otěhotněla, takže dle mých výpočtů v termínu) ![]()
Holky a od kterého tydne jste ho pily ja jsem ted 34+1 myslite ze bych ho uz mohla zacit pit?
@danw pry od 30 tt nekdo pije ja o tom ani nevedela, tak jsem zacla az ted v 37 tt
V lékárně mi říkali po 36tt, začla jsem po 30tt, přesně si nepamatuji, max o 14dní dýl. Nejdřív po hrnku denně, od 36tt už po litrech. Rodila jsem ve 42tt, ve finále CS, zavřená na sto západů
Tentokrát přidám i lněné semínko, třeba to bude lepší
Já ho pila až skoro na konci, moc nepomohl, vládne nepomohlo nic.. Musela sem na vyvolání ![]()
Jsem zvedava jak to nakonec dopadne..druhy cisar cs a ted bych rada normalne a nejlepe kdyby mala chtěla na svet sama…